Har I en butik?

Nej, vi har ikke en fysisk butik. Og det er et helt bevidst valg, vi har truffet. Bedre Nætter er udelukkende online, og det betyder, at vi kan give dig en fremragende pris på vores produkter. Landets bedste pris for at være helt nøjagtige. Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder et af vores produkter billigere hos en anden forhandler, matcher vi selvfølgelig prisen - men det tør vi godt garantere, at du ikke gør.

Fordi vi udelukkende er online, skal vi ikke betale udgifter til butikslokaler, og alt hvad der hører til. Og når vi undgår unødvendige udgifter, gør vores kunder naturligvis også. Hos Bedre Nætter går vi direkte til producenten og kan derfor skære prisen helt ind til benet. Vi har fjernet mellemmanden, så der er mere plads til dig og os.

Tillid og personlig rådgivning er hjørnestenene i vores forretning

Vi ved godt, hvad du nu vil spørge om. Hvis vi ikke har en fysisk butik, hvor skal du så prøve din seng, før du køber den? Svaret er, at det skal du ikke. Og det skal du ikke lade dig skræmme af. Vi har tidligere haft et showroom, så vi har prøvet både at have en fysisk butik og udelukkende at være online. Da vi havde et showroom, oplevede vi, at vores kunder havde en meget klar tendens til at vælge for bløde madrasser. Det gjorde de, fordi de prøvede fem senge på 10 minutter og derefter valgte den umiddelbart behageligste snarere end at vælge den, der sikrede en god søvn hele natten.

Hos Bedre Nætter bestræber vi os på at vide alt om søvn. Vi ved, at du får mere ud af en engageret samtale med os om dine præferencer end ved at prøve ti forskellige senge i din lokale sengebutik. Vores erfaring har vist os, at en fysisk butik har en otte gange så høj ombytningsprocent som online. Vi synes, at tallene taler for sig selv.

Vi har forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber seng online. Derfor kan du altid prøve sengen hjemme hos dig selv i op til 100 dage, hvor du kan ændre fastheden i din madras, så du er sikker på at få den perfekte nattesøvn. Vi har valgt at gøre sådan, fordi det er vores mål at levere Danmarks suverænt bedste kundeservice. Tillid og personlig rådgivning er hjørnestenene i vores forretning, og vi er villige til at gå den ekstra mil for at sikre dig en rigtig god oplevelse, når du køber seng hos os.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte en af vores kompetente medarbejdere i chatten, hvis du er i tvivl om noget. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde, hvad du søger. God fornøjelse!

Vi tilstræber, at alle vores kunder får oplevelser som disse anmeldelser:


Kan næppe være bedre

Rigtigt god oplevelse. Enormt effektiv, venlig og kompetent kundeservice. Hele vejen igennem fik vi virkeligt god rådgivning. Vi var ret meget i tvivl om valg af seng og var temmelig betænkelige ved at købe seng vi ikke havde prøvet først, men vores seng passer os helt perfekt. Det var let selv at samle sengen, ud fra deres råd. Alt i alt kan vi kun anbefale at købe seng gennem Bedre Nætter.

Mette F.

Glimrende kundeservice

Jeg har kun positive ord til overs for Bedre Nætter. Venlig, hurtig og glimrende kundeservice. Jeg skulle bruge en seng ret akut - de lovede en levering kort efter min bestilling - og det løfte opfyldte de 100%.

Morten S.

Super god service og tilfredse gavemodtagere!

Jeg skulle give noget sengetøj i julegave, og jeg købte det fra bedrenaetter.dk. Stor ros for produkt, service og den generelle købsoplevelse - Det bliver ikke sidste gang, jeg køber noget her.

Allan P.

  • Nej, vi sælger udelukkende online - og det er der en god grund til. Vi har nemlig sparet alle de unødvendige udgifter, der er forbundet med en fysisk butik, så du kan få en endnu skarpere pris.

  • Vi ved godt, at det kan være noget af en udfordring at købe en seng, som man aldrig har prøvet - men bare rolig. Hos Bedre Nætter ønsker vi, at du finder den perfekte seng for dig, og derfor har vi udviklet vores SengeMatch, som hjælper dig tættere på din drømmeseng. Desuden tilbyder vi altid 100 dages gratis prøveperiode, og du er derfor ikke bundet til at beholde sengen, hvis det skulle være et forkert match.