Har i en butik?

Nej, vi har ikke en fysisk butik. Det er et helt bevidst valg, vi har truffet. Bedre Nætter er udelukkende online, og det betyder, at vi kan give dig en fremragende pris på vores produkter. Landets bedste pris, for at være helt nøjagtig. Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder et af vores produkter billigere hos en anden forhandler, så matcher vi naturligvis prisen – men det tør vi godt garantere, at du ikke gør.

Fordi vi er online, skal vi ikke betale udgifter til butikslokaler og alt hvad der hører til. Når vi undgår unødvendige udgifter, så gør vores kunder naturligvis også. Hos Bedre Nætter går vi direkte til producenten, og skærer ind til benet. Vi har fjernet mellemmanden, så der er mere plads til du og jeg.

Vi er en ung, arbejdsom virksomhed med et pletfrit omdømme. Det agter vi at bibeholde, og den eneste måde at gøre det på, er ved at levere høj kvalitet og fremragende kundeservice – hver gang. Når vi for tiende gang leverer den samme type seng – til samme villakvarter, i samme by – så giver det pludselig mening med de lange arbejdsdage. Vi ved, at vores omhu kommer vores kunder til gode. Det er vi stolte af.

Tillid og personlig rådgivning er hjørnestenene i vores forretning

Vi ved godt, hvad du nu vil spørge om. Hvis ikke vi har en fysisk butik, hvor skal du så prøve din seng, før du køber den? Svaret er, at det skal du ikke. Og det skal du ikke lade dig skræmme af. Vi har før haft et showroom, så vi har prøvet både at have en fysisk butik og at være udelukkende online. Da vi havde et showroom, oplevede vi at folk havde en meget klar tendens til at vælge for bløde madrasser. Det gjorde de, fordi de prøvede 5 senge på 10 minutter og derefter valgte den umiddelbart behageligste, snarere end at vælge den, der sikrede en god søvn hele natten.

Hos Bedre Nætter bestræber vi os på at vide alt om søvn. Vi ved, at du får mere ud af en engageret samtale med os om dine præferencer, end ved at prøve ti forskellige senge i din lokale sengebutik. Vores erfaring har vist os, at en fysisk butik har en 8 gange så høj ombytningsprocent som online. Vi synes, at tallene taler for sig selv.

Vi har forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber seng online. Derfor kan du altid prøve sengen hjemme hos dig selv, i op til 100 dage, hvor du kan ændre fastheden i din madras, så du er sikker på, at få den perfekte nattesøvn. Vi har valgt at gøre sådan, fordi det er vores mål at levere Danmarks suverænt bedste kundeservice. Tillid og personlig rådgivning er hjørnestenene i vores forretning, og vi er villige til at gå den ekstra mil, for at sikre dig en rigtig god oplevelse, når du køber seng hos os.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte en af vores kompetente medarbejdere i chatten, hvis du er i tvivl om noget. Vi glæder os, til at hjælpe dig med at finde hvad du søger. God fornøjelse! Med venlig hilsen hele holdet bag Bedre Nætter.

Vi tilstræber, at alle vores kunder får oplevelser som disse anmeldelser:

Kan næppe være bedre

Rigtigt god oplevelse. Enormt effektiv, venlig og kompetent kundeservice. Hele vejen igennem fik vi virkeligt god rådgivning. Vi var ret meget i tvivl om valg af seng og var temmelig betænkelige ved at købe seng vi ikke havde prøvet først, men vores seng passer os helt perfekt. Det var let selv at samle sengen, ud fra deres råd. Alt i alt kan vi kun anbefale at købe seng gennem Bedre Nætter.

Mette F.

Glimrende kundeservice

Jeg har kun positive ord til overs for Bedre Nætter. Venlig, hurtig og glimrende kundeservice. Jeg skulle bruge en seng ret akut - de lovede en levering kort efter min bestilling - og det løfte opfyldte de 100%.

Morten S.

Super god service og tilfredse gavemodtagere!

Jeg skulle give noget sengetøj i julegave, og jeg købte det fra bedrenaetter.dk. Stor ros for produkt, service og den generelle købsoplevelse - Det bliver ikke sidste gang, jeg køber noget her

Allan P.