Cassius D.E. Lounger - Twist Charcoal - Lysegrå

13.855,00 kr.

As low as 13.855,00 kr.

Leveringstid 20-30 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Cassius Deluxe Excess Lounger sovesofa fra Innovation.
 • Luksuriøse Excess-pocketfjedre giver sublim komfort.
 • Stilrent, enkelt og komfortabelt design.
 • Funktionel & elegant sovesofa.
Tilpas Cassius D.E. Lounger - Twist Charcoal - Lysegrå
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Hos Bedre Nætter vil vi gerne levere sund nattesøvn og gode oplevelser til alle. Vi er trætte af dårlige sovesofaer, som hverken er til at sidde på eller sove i, og derfor har vi valgt at investere helhjertet i Cassius Lounger. Der er  installeret opgraderede pocketfjedre i den håndsyede madras, og sovesofaens design er minimalistisk og elegant. En sovesofa kan sagtens være et fremragende møbel, men det kræver, at producenter er villige til at investere.

Vi er udelukkende online. Hos Bedre Nætter har vi sparet de fysiske butikker væk, og det betyder, at vi kan investere uforbeholdent i vores produkter. Cassius Lounger er et resultat af denne omhu, og vi garanterer, at Cassius Lounger er meget mere end den almindelige sovesofa. De opgraderede pocketfjedre tilpasser sig din vægt og liggeposition og sørger for, at du får en behagelig og sund nattesøvn. De fleste danske forhandlere sælger udelukkende sovesofaer med skumkerne, som føles bløde, men som på intet tidspunkt yder en reel støtte. Dette har vi afskaffet i Cassius Lounger og i stedet installeret en håndsyet madras.

Madrassen syes i Danmark og den omhyggelighed, der kendetegner den danske produktion, er din garanti for, at Cassius Lounger er et langtidsholdbart kvalitetsmøbel. Sovesofaen er 155 cm bred, og den egner sig derfor aldeles perfekt som dobbeltseng, hvad end det er til dig selv eller din gæster. Sovesofaens eksakte mål kan ses længere nede på siden.


Hverdagsluksus og dansk design

Du kan forvente at sove mere end godt i Cassius Lounger, og søvnkomforten er bestemt ikke det eneste positive aspekt ved sovesofaen. Komforten, når du sidder i sofaen, er ligeledes fremragende, og de veldesignede armlæn og puder bidrager til et formidabelt helhedsindtryk. Cassius Lounger er ikke blot en begavet 2-i-1-løsning, det er en fuldbyrdet seng og en veldesignet sofa.

Vi anbefaler altid, at man ligeledes investerer i en topmadras, når man køber ny seng eller sovesofa. En topmadras tager således langt størstedelen af slitagen, når du sover, idet dette vil være din primære kontaktflade. En god topmadras øverst vil holde din sovesofa i perfekt stand i mange år fremover og vil desuden øge komfortniveauet betydeligt.

Hvis du har spørgsmål til topmadrasser eller selve Cassius Lounger, så kontakt os med det samme i chatten, på telefonen eller send os en mail. Vi ser frem til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.


Specifikation af Cassius D.E. Lounger - Twist Charcoal

 • Størrelse 155x200 cm.
Mere information
Leveringstid 20-30 hverdage
Kolli 4 stk.
Højde 70 cm (siddehøjde: 41 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner B: 155cm, L: 200cm D: 115cm, H: 70cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 563 - Twist Charcoal
Type Sovesofa

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.