Dublexo - Soft Indigo - Blå

Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
Leveringstid 20-30 hverdage
Ben
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Dublexo - Sovesofa

Dublexo er en flot sovesofa med et helt specielt design fra danske Innovation. Denne sovesofa har et multifunktionelt og modulært design, der er perfekt, når pladsen er trang. Dublexo er oplagt som gæsteseng, til den studerende eller i børneværelset. Vi garanterer, at Dublexo er mere end den gængse sovesofa.Alt for mange forhandlere sælger sovesofaer, som hverken er særligt rare at sidde på eller sove i. Hos Bedre Nætter vil vi gerne forbedre din nattesøvn, og vi er trætte af halvhjertede løsninger i sovesofaer. I almindelige sovesofaer udgøres madrassen blot af en skumkerne, men den har vi fjernet og i stedet installeret en madras med pocketfjedre. Madrassen er håndsyet i Danmark og fjedertypen er den samme som bruges i vores senge. Det betyder, at du er garanteret en sund og behagelig nattesøvn i vores sovesofaer.

Komfortabel og æstetisk

Komfortabel og æstetisk

Pocketfjedrene tilpasser sig din vægt og liggeposition, og du får således en personlig støtte, som man aldrig ville opnå i en sovesofa med skumkerne. Dublexo er 115 cm bred i udslået tilstand, hvilket betyder, at den er egner sig som en lille dobbeltseng. Hvis du har overnattende gæster, kan sovesofaen nemt benyttes af to. Hvis du er alene, er der til gengæld masser af plads at brede sig på.
Forlæng levetiden med en topmadras

Forlæng levetiden med en topmadras

Vi anbefaler, at man investerer i en topmadras til sin nye sovesofa. En topmadras er en god idé, da den først og fremmest vil forlænge levetiden på din sovesofa betydeligt. Topmadrassen vil være den primære kontaktflade, og det betyder, at selve sovesofaen udsættes for mindre slitage. Derudover vil en topmadras også resultere i en forbedret komfort. Det kan vi kun anbefale.

Specifikation af Dublexo - Soft Indigo

 • Størrelse 115x210 cm.
 • Vægt 61.39 kg
Leveringstid 20-30 hverdage
Kolli 2 stk.
Højde 79 cm (siddehøjde: 40 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner L: 210cm, B: 115cm, H: 79cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Lille Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 558 - Soft Indigo
Type Sovesofa
Downloads til Dublexo - Soft Indigo
Dublexo Samlemanual.pdf

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering