Dublexo - Twist Charcoal - Lysegrå

7.190,00 kr.

As low as 7.190,00 kr.

Leveringstid 20-30 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Tilpas Dublexo - Twist Charcoal - Lysegrå
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Dublexo er en flot sovesofa med et helt specielt design fra danske Innovation. Denne sovesofa har et multifunktionelt og modulært design, der er perfekt, når pladsen er trang. Dublexo er oplagt som gæsteseng, til den studerende eller i børneværelset. Vi garanterer, at Dublexo er mere end den gængse sovesofa.

Alt for mange forhandlere sælger sovesofaer, som hverken er særligt rare at sidde på eller sove i. Hos Bedre Nætter vil vi gerne forbedre din nattesøvn, og vi er trætte af halvhjertede løsninger i sovesofaer. I almindelige sovesofaer udgøres madrassen blot af en skumkerne, men den har vi fjernet og i stedet installeret en madras med pocketfjedre. Madrassen er håndsyet i Danmark og fjedertypen er den samme som bruges i vores senge. Det betyder, at du er garanteret en sund og behagelig nattesøvn i vores sovesofaer.

Pocketfjedrene tilpasser sig din vægt og liggeposition, og du får således en personlig støtte, som man aldrig ville opnå i en sovesofa med skumkerne. Dublexo er 115 cm bred i udslået tilstand, hvilket betyder, at den er egner sig som en lille dobbeltseng. Hvis du har overnattende gæster, kan sovesofaen nemt benyttes af to. Hvis du er alene, er der til gengæld masser af plads at brede sig på. Sovesofaen er nem at folde ud og sammen igen, hvilket illustreres i videoen i bunden af siden.

Komfort og god nattesøvn

Du kan forvente at sove mere end godt i sovesofaen Dublexo. Den håndsyede madras er et udtryk for den nænsomhed og omhu, der er lagt i produktionen, og dette er din garanti for en høj kvalitet og lang levetid. Dublexo kan desuden købes med en tilhørende stol, der tilsammen udgør et fleksibelt møbel.

Vi anbefaler, at man investerer i en topmadras til sin nye sovesofa. En topmadras er en god idé, da den først og fremmest vil forlænge levetiden på din sovesofa betydeligt. Topmadrassen vil være den primære kontaktflade, og det betyder, at selve sovesofaen udsættes for mindre slitage. Derudover vil en topmadras også resultere i en forbedret komfort. Det kan vi kun anbefale.

Hvis du har spørgsmål til Dublexo, dens stol eller topmadrasser, så tøv ikke med at kontakte os. Skriv til os med det samme i chatten eller giv os et kald. Vi ser frem til at hjælpe dig.  

Mål Dublexo-stol: 90 x 115 cm

Mål Dublexo-sovesofa: 115 x 210 cm

Specifikation af Dublexo - Twist Charcoal

 • Størrelse 115x210 cm.
 • Vægt 61.39 kg
Mere information
Leveringstid 20-30 hverdage
Kolli 2 stk.
Højde 79 cm (siddehøjde: 40 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner L: 210cm, B: 115cm, H: 79cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Lille Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 563 - Twist Charcoal
Type Sovesofa 115x210
Downloads til Dublexo - Twist Charcoal
Dublexo Samlemanual.pdf

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.