Edvard

Delbetaling Læs mere
Leveringstid 20-30 hverdage
 • I produktion Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Edvard - Sovesofa

Edvard - Sovesofa

En sovesofa er et yderst funktionelt møbel, og heldigvis er sovesofaen Edvard ikke nogen undtagelse. Edvard fungerer perfekt som sofa om dagen og seng om natten. Det gør Edvard til en praktisk og smart løsning til stuen, gæsteværelset eller børneværelset. Komforten er helt i top, da madrassen er udstyret med moderne pocketfjedre - den samme fjedertype som i vores senge. Pocketfjedre tilpasser sin støtte efter din vægt og liggeposition, og du slipper dermed for en tynd skummadras uden støtte. Det gør Edvard ideel som både sofa, seng og gæsteseng. Med Edvard får du solid kvalitet og komfort for pengene, og vigtigst af alt så slipper du for at investere i en sovesofa, der hverken er et komfortabelt møbel som sofa eller seng. Sovesofaen Edvard er begge dele med sit støttende underlag af pocketfjedre.

Komfortabel og æstetisk

Komfortabel og æstetisk

Edvard er ikke kun praktisk, når det kommer til at forvandle sovesofaen fra seng til sofa og omvendt. Sovesofaen har nemlig også et smuds- og vandafvisende betræk. Det betyder, at spildt væske forbliver på stoffets overflade, så det nemt kan tørres af. Betrækket tåler derfor heller ikke vask, tørretumbling, strygning eller blegning.
Forlæng levetiden med en topmadras

Forlæng levetiden med en topmadras

Skal sovesofaen bruges som seng til hverdag, anbefaler vi, at du ligeledes investerer i en topmadras. Det giver et ekstra lag komfort, som er vigtigt for den optimale søvnoplevelse. Desuden vil en topmadras mindske slitagen på sovesofaen, så den holder sig i god stand i mange år frem. Sovesofaen Edvard er desuden nem at lave om til seng og tilbage til sofa igen. Og når sovesofaen skal fungere som sofa, er det muligt at opbevare dyner og puder i opbevaringsmagasinet, der er gemt i bunden.

Specifikation af Edvard

 • Størrelse
  Størrelse 150x200 cm.
Leveringstid 20-30 hverdage
Højde Højde med rygpuder: 90 cm
Garanti 2 års reklamationsret.
Dimensioner Højde med pude: 90 cm - Højde ryglænden 72 cm - Siddehøjde: 46 cm - Længde 200 cm - Dybde 102 cm
Senge Størrelse Lille Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Type Sovesofa 150x200

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve
 • Bedst i test
 • Gratis levering