Hvor fast skal min madras være?

Når du køber en ny seng eller en ny madras, er det vigtigt at overveje, hvilken fasthed den bør have, så den passer til netop dig. Fastheden spiller nemlig en afgørende rolle for, hvordan din søvnoplevelse bliver. På baggrund af vores egne erfaringer og producenternes anvisninger anbefaler vi dig at tage udgangspunkt i nedenstående skema, når du skal afgøre, hvilken fasthed der passer til dig.


Hos Bedre Nætter sælger vi udelukkende madrasser med moderne pocketfjedre og xtra faste pocketfjedre. De moderne pocketfjedre kan inddeles i to forskellige fastheder, henholdsvis medium og fast. Vejer du under 75 kilo, anbefaler vi pocketfjedre med medium fasthed, mens vi anbefaler pocketfjedre med fast fasthed, hvis du vejer mellem 75 og 95 kilo. Vejer du over 95 kilo, anbefaler vi xtra faste pocketfjedre.

Når du vælger fasthed, er det naturligvis altid vigtigt at tage hensyn til individuelle præferencer og eventuelle anbefalinger fra fysioterapeuter, kiropraktorer m.fl. i tilfælde af eksempelvis nakke- og rygproblemer.

  • 100 dages prøve
  • Bedst i test
  • Gratis levering