Hvor fast skal min madras være?

Når du køber en ny seng eller en ny madras, er det vigtigt at overveje, hvilken fasthed den bør have, så den passer til netop dig. Fastheden spiller nemlig en afgørende rolle for, hvordan din søvnoplevelse bliver. På baggrund af vores egne erfaringer og producenternes anvisninger anbefaler vi dig at tage udgangspunkt i nedenstående skema, når du skal afgøre, hvilken fasthed der passer til dig.Hos Bedre Nætter sælger vi udelukkende madrasser med moderne pocketfjedre og xtra faste pocketfjedre. De moderne pocketfjedre kan inddeles i to forskellige fastheder, henholdsvis medium og fast. Vejer du under 75 kilo, anbefaler vi pocketfjedre med medium fasthed, mens vi anbefaler pocketfjedre med fast fasthed, hvis du vejer mellem 75 og 95 kilo. Vejer du over 95 kilo, anbefaler vi xtra faste pocketfjedre.

Når du vælger fasthed, er det naturligvis altid vigtigt at tage hensyn til individuelle præferencer og eventuelle anbefalinger fra fysioterapeuter, kiropraktorer m.fl. i tilfælde af eksempelvis nakke- og rygproblemer.

  • Madrasser kommer med forskellige fastheder, og det er derfor vigtigt, at du får valgt den helt rette fasthed til dig. Det er nemlig fastheden, der afgør, hvor blød eller hård madrassen er.

  • En god nattesøvn afhænger i høj grad af madrassens fasthed. Hos Bedre Nætter kan du vælge mellem vores forskellige fastheder og pocketfjedre, så du har lettere ved at finde den helt perfekte madras til dig.

    Hvis du vejer under 75 kilo, anbefaler vi, at du vælger en madras med moderne pocketfjedre og en medium fasthed.

    Hvis du vejer mellem 75-90 kilo, anbefaler vi, at du vælger en madras med moderne pocketfjedre og en fast fasthed.

    Hvis du vejer over 90 kilo, anbefaler vi, at du vælger en madras med xtra faste pocketfjedre og en fast fasthed.