Finansiering af seng


Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med at finansiere dit køb - og selvfølgelig uden renter og gebyrer. Vi synes nemlig, at alle skal have mulighed for at sove fantastisk.

Sov nu, betal senere

Hvis du vælger gratis finansiering, betyder det, at du kan købe dit produkt nu og betale senere. På den måde behøver du ikke længere bare drømme om en ny seng eller en ny sovesofa - du kan faktisk komme til at sove i den.

Sådan gør du - trin for trin

Hurtig og nem finansiering

Vi tilbyder gratis finansiering i samarbejde med Santander Consumer Bank, og det er din garanti for en hurtig, nem og sikker handel, hvor du i sidste ende kun betaler det, der svarer til produktets kontante pris.

Du klarer det hele fra computeren, og der er kort vej fra ansøgning, til du får svar, og herefter kan du gennemføre dit køb. Du slipper dermed for bøvlet med at printe en lånekontrakt, som du efterfølgende skal indsende til långiver. Hos os bliver det hele klaret på få minutter.


I de tilfælde, du lægger en ordre indtil den 2. i måneden, bliver første rate opkrævet den næstkommende 1. Eksempel: Du lægger en ordre 1. eller 2. marts, og første rate bliver dermed opkrævet den 1. april. 

I de tilfælde, du lægger en ordre den 3. eller senere i måneden, bliver første rate opkrævet den 1. + 1 måned ekstra. Eksempel: Du lægger en ordre 6. marts, og første rate bliver dermed opkrævet den 1. maj.

Har du spørgsmål?

Oplever du problemer i ansøgningsprocessen, eller har du spørgsmål til finansiering og lånevilkår, skal du kontakte Santander Consumer Bank.

  • 100 dages prøve
  • Bedst i test
  • Gratis levering