Hvad dækker gratis fragt over?

Når du køber seng hos Bedre Nætter, så er fragten altid gratis til kantsten. Det betyder, at vi kvit og frit leverer sengen til din adresse, også til alle brofaste øer. Hvis du ønsker sengen båret ind i husstanden eller monteret, koster det ekstra.

Du modtager en e-mail, når sengen leveres til vores lager. Derefter vil du inden for 48 timer modtage et opkald fra vores fragtmand, med hvem du kan aftale et passende leveringstidspunkt. Hvis du har betalt for opbæring og montering, så vil fragtmanden stå for dette.

Opbæring og montering

Hos Bedre Nætter er fragt til kantsten altid gratis. Hvis du ønsker sengen monteret eller båret ind i husstanden, vil dette kvære mod et mindre gebyr. Opbæring koster 299,- kr., og hvis du også ønsker montering, kan det bestilles til en samlet pris på 799,- kr., for både opbæring og montering. For dette beløb bærer fragtmanden din seng ind og monterer den, således at den er helt klar til brug.

Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

Har du har yderligere spørgsmål til fragt, opbæring eller montering, er du altid velkommen til at kontakte os på chatten i højre side af din skærm.