Ghia - Leather Look Brown Faunal - Brun

Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
Leveringstid 20-30 hverdage
Ben
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Ghia - Sovesofa

Sovesofa Ghia er produceret af danske Innovation, som siden 1971 har produceret kvalitetsmøbler i hjertet af Jylland. Ghia er en klassisk Daybed, og det betyder at den både kan benyttes til en middagslur, til gæster eller blot til afslapning i almindelighed. Sovesofaen måler 80x200 centimeter i udslået tilstand, og det betyder at møblet egner sig bedst som enkeltmandsseng. Af samme årsag kan Ghia være fordelagtig at bruge i lejligheden, hvor pladsen måske er trang. Sovesofaen er et multifunktionelt møbel, og hvis du skal bruge lidt ekstra plads, så er Ghia det helt rigtige valg for dig.

Forlæng levetiden med en topmadras

Forlæng levetiden med en topmadras

Der er ingen tvivl om, at det er sofaens skarpe design samt multifunktionelle egenskaber, der har gjort Ghia populær. Sovesofaens madras er håndsyet her i Danmark, og i den er der installeret de samme pocket-fjedre som vi gør brug af i vores senge. Det betyder, at du kan forvente et højt komfortniveau i denne sovesofa, både når du bruger møblet som sofa og som seng. Hvis du skal bruge Ghia som seng til hverdag, så anbefaler vi at du investerer i en topmadras. Dette vil mindske eventuel slitage på sofaen, og derudover vil det også forbedre din liggekomfort.
Stort udvalg af tekstiler

Stort udvalg af tekstiler

Sovesofaen Ghia kan fås i hele fem forskellige betræk. Derudover har vi hos Bedre Nætter et bredt udvalg af specialtekstiler, som du kan få din sovesofa betrukket med mod en lidt længere leveringstid. Ghia har et karakteristisk stel af chrom, og det er desuden muligt både at hæve og sænke begge ender på sovesofaen, således at disse kan fungere som armlæn. Sofapuderne på ovenstående billede følger naturligvis ved med køb af sovesofaen, og er altid i matchende betræk med sofaen. Har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at skrive eller ringe til os.l

Specifikation af Ghia - Leather Look Brown Faunal

 • Størrelse 90x210 cm.
 • Vægt 48.6 kg
Leveringstid 20-30 hverdage
Kolli 2 stk.
Højde 68 cm (siddehøjde: 37 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner L: 210cm, B: 90cm, H: 68cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Enkeltmands
Fjedre Pocket
Farve Des: 551 - Leather Look Brown Faunal
Type Daybeds 90x210
Downloads til Ghia - Leather Look Brown Faunal
Ghia Chrome Samlemanual.pdf
Ghia Laser Samlemanual.pdf
Ghia Wood Samlemanual.pdf

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering