< Tilbage til artikler

Jaxstyle:
Bedre mentalt helbred

Jaxstyle


Fredag aften tæt på midnat den 30. december 2022 kulminerede Twitch- og Youtube-fænomenet Jaxstyles - med det borgerlige navn Jacob Krull - store ‘Charity Subathon 2.0’ for Psykiatrifonden i et kæmpe og farverigt fyrværkerishow i Aalborg.

I fire, hele dage forinden fyrværkerishowet havde Jaxstyle livestreamet sit liv 24 timer i døgnet for at sætte fokus på mental sundhed og det at have det svært. Jaxstyle oplever nemlig, at mange af hans unge følgere slås med mentale udfordringer og generelt har det svært.

Kampen for bedre mental sundhed står Bedre Nætters hjerte nær, og vi støttede derfor Jaxstyles vigtige indsamling.

God søvn har en enorm betydning for vores mentale helbred og psykiske trivsel — ja, en god nattesøvn bidrager ganske enkelt til et godt liv og er lige så afgørende for, at vi trives som regelmæssig motion og sund kost. Sådan siger Psykiatrifonden, og vi kan ikke være mere enige.

Under den 96 timers lange stream sørgede Jaxstyle selvfølgelig selv for at få sine vigtige otte timer på langs hver nat - som seerne også kunne følge - og det lykkedes ham at indsamle 1.225.541,00 kroner — over én million kroner mere, end han havde sat som mål, inden Charity Subathon 2.0 løb af stablen.

Se et recap af Jaxstyle's store indsamling her.