Oliver

Topmadras Læs mere
Leveringstid 8-15 hverdage
 • Varen er på lager Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Oliver: Stol om dagen, seng om natten

Oliver: Stol om dagen, seng om natten

Hvis vi selv skal sige det, er Oliver en ret smart løsning. En sovestol, der giver dig mulighed for at udnytte pladsen i din bolig uden at gå på kompromis med æstetik og kvalitet. Mange vil gerne have plads til overnattende gæster, men det er langt fra alle, der kan afse plads til et ekstra gæsteværelse i hjemmet. I Oliver gemmer der sig en komfortabel soveplads, der kommer frem, når man på nul komma fem folder den ud. I bunden gemmer Oliver desuden på et opbevaringsrum, hvor sengetøjet kan gemmes væk når det ikke er i brug.

Komfortabel og æstetisk

Komfortabel og æstetisk

Bor du småt men godt, vil Oliver og dig sikkert være et fremragende makkerpar. Hemmeligheden bag en vellykket indretning af mindre rum er nemlig at finde møbler med flere funktioner. Dels sparer du plads, men det hjælper dig også med at holde orden og tilføjer god komfort. Førhen kunne det ofte være en tvivlsom fornøjelse at sove i sådan et møbel, men i dag forholder det sig helt anderledes. Vi har udstyret madrassen med moderne pocketfjedre - den samme fjedertype, der er i vores senge. Pocketfjedre tilpasser sin støtte efter din vægt og liggeposition. Det gør Oliver ideel både som stol, seng og gæsteseng.
Forlæng levetiden med en topmadras

Forlæng levetiden med en topmadras

Forelsker du dig ligesom os i Oliver og tager stolen hyppigt i brug, kan det være en god idé også at investere i en topmadras. Det giver et ekstra lag komfort, som er vigtigt for den optimale soveoplevelse. Desuden vil en topmadras mindske slitagen på sovesofaen, så den holder sig i god stand i mange år frem. Gem topmadrassen i opbevaringsmagasinet i bunden sammen med dit sengetøj.

Specifikation af Oliver

Leveringstid 8-15 hverdage
Højde 72 cm (43 cm liggehøjde)
Garanti 2 års reklamationsret.
Dimensioner Længde slået ud: 200 cm. Længde stående: 153 cm. Bredde: 90 cm.
Funktioner Chaiselong
Senge Størrelse Enkeltmands
Fjedre Pocket
Farve Samoa 12 - Aske
Type Sovesofa

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve
 • Bedst i test
 • Gratis levering