Om Bedre Nætter

The Bedre Nætter Family

Tre gutter med en vision om at få folk til at sove bedre

Der var engang…

Sådan starter mange gode eventyr, og det gør vores sådan set også. For der var engang tre venner, der boede i en lille by. To af dem var brødre og den tredje en god, fælles ven.

Sammen drog de en dag på mission — ledet af en vision. Om at få os alle til at sove bedre. I bedre senge. Til bedre priser. For de lå inde med en helt særlig viden. 

Om hvordan god søvn ændrer alt.

Dén raketrejse har vi nu været på siden 2013, og i al ubeskedenhed må vi sige, at missionen faktisk lykkes ret godt.

Vi har valgt at gøre tingene lidt anderledes her hos Bedre Nætter — men på den gode måde. Vi sælger nemlig udelukkende vores produkter online. Ganske enkelt fordi, at en velvalgt seng ikke behøver at være en fysisk afprøvet seng.

Og når vi sparer udgifterne til butikker og showrooms, gør vores kunder naturligvis også. Det betyder, at vi kan sælge højkvalitets senge til lavkvalitets priser. Det har mere end 100.000 syvsovere allerede fået glæde af, og vi bliver glade hver gang, vi kan hjælpe folk på vej mod bedre søvn.

Vi prioriterer vores søvn, men vi sover ikke i timen

Selvom vi ikke har nogen fysiske steder, hvor du kan prøve sengene, betyder det ikke, at du må gå på kompromis med kompetent rådgivning og god vejledning.

Nej, tværtimod.

Hver eneste dag arbejder vi målrettet på at have branchens absolut bedste service. Og derfor sidder vi også klar til at hjælpe og guide 14 timer i døgnet. Hver eneste dag. 

Vores mål er at levere bedre nætter til hele Norden. Det gør vi ved at holde, hvad vi lover, og vi ved, at vores omhu kommer dig til gode. For det er enormt vigtigt for os at finde netop dén seng, der passer til dig og dine behov.

Derfor tilbyder vi 100 dages prøvetid på alle vores produkter, da det kræver lidt tid for kroppen at vænne sig til nye søvnkompagnoner. Og har vi - mod forventning - ikke ramt plet første gang, er du virkelig ikke til besvær, hvis du vil have en ombytter, udskifter eller returnering.

Hej, hei og hejsan fra vores skandinaviske hold

Bedre Nætter har kontor i Danmark, men medarbejdere fra hele Norden. Vi tror på, at teamånd og holdindsats giver et bedre arbejdsmiljø og bedre medarbejdere. Og dermed også nogle bedre dage.

Og det kommer jo alle til gode i sidste ende. Både os selv — og ikke mindst vores kunder.

Med det sagt, vil vi hermed gerne introducere vores fantastiske og anti-søvnige hold, der er dem, der får det hele til at ske.


Presseomtale

Find os på de sociale medier

Kontaktoplysninger

Bedre Nætter ApS
Søren Frichs vej 34B , 8230 Åbyhøj, Danmark

CVR: 34613931
Mail: [email protected]
Telefon: 78750077
Kundeservice alle dage 08.00 - 23.00