Om Bedre Nætter

Velkommen til Bedre Nætter!

Hos os finder du alt til soveværelset til Danmarks bedste pris. Det garanterer vi. Vi har elegante senge, komfortable madrasser, bløde dyner, veldesignede sovesofaer og alt, hvad der skal til for at give dig den bedste nattesøvn, du nogensinde har oplevet.

Bedre Nætter er en onlinebaseret virksomhed. Vi har ingen fysiske butikker. Det betyder, at vi kan give dig en fremragende pris på vores produkter. Vi skal ikke betale udgifter til butikslokaler og alt, hvad der hører til, og når vi undgår unødvendige udgifter, så gør du naturligvis også. Vores senge er alle af høj kvalitet, og fordi Bedre Nætter kun er online, så kan du få din nye seng til en yderst fordelagtig onlinepris.

At vi kun er online betyder også, at du ikke kan prøve din seng, før du sover i den første gang. Det skal du dog ikke lade dig skræmme af. Hos Bedre Nætter bestræber vi os på at vide alt om søvn, og vi tror på, at du får mere ud af en engageret samtale med os om dine præferencer end ved at prøve 10 senge på 5 minutter i den lokale sengebutik.

Vi rammer sjældent forkert. For at garantere dig en god oplevelse har vi alligevel valgt at have 100 dages ombytningsret, så vi kan ombytte fastheden på din seng, og sikre den passer til lige nøjagtigt dig. Vi vil have Danmarks bedste kundeservice, og en del af det handler om at holde, hvad man lover. Vi lover at finde en seng, der passer til netop dine behov.

Vi er en ung, arbejdsom virksomhed med et pletfrit omdømme, og det agter vi at bibeholde. Når vi for tiende gang leverer den samme type seng - til samme villakvarter, i samme by – så giver det pludselig mening med de lange arbejdsdage. Vi ved, at vores omhu vil komme dig til gode.

Husk at du altid kan kontakte os, enten på telefonen på 78 75 00 77 eller direkte på chatten her på siden. Vi ønsker dig god fornøjelse.

Presseomtale

Vores historie

Tre venner, to brødre og én rigtig god idé. Sådan blev sengevirksomheden Bedre Nætter undfanget i efteråret 2013. Vi startede tre mand på et kontor i Østjylland, med en fælles drøm om at sælge bedre søvn og gode oplevelser i et land, hvor man har glemt hvordan man sover godt. Siden da er Bedre Nætter bare vokset og vokset.

I 2015 besluttede vi, at virksomheden udelukkende skulle være onlinebaseret, og det betyder at vi kan give vores kunder markedets bedste pris på vores produkter. Onlinehandel er nemt, det er billigt og i 2015 var vi overbeviste om, at det var fremtiden. Vores kunder er enige og i dag sælger Bedre Nætter både i Danmark, Norge og Sverige.

For tre år siden startede vi på et kontor i Østjylland. I dag har vi ansatte fra hele Skandinavien, og med base i Aarhus leverer vi i dag bedre nætter til hele Norden. Vi kan ikke svare på hvor vi er om tre år, men vi kan garantere, at vi ikke har glemt vores rødder.

Vores drøm er at sælge bedre søvn til den bedste pris. Det kan kun vi gøre, for det er kun os, der er udelukkende online. Vi vil levere god søvn til hele Skandinavien, og vi glæder os til at levere til dig.

Nytænkning gør os ekstraordinære

Bedre Nætter er udelukkende online. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en fremragende pris på vores produkter. Vi har veldesignede continentalsenge fra Danmark, luksuriøse elevationssenge fra Belgien samt kvalitetsmøbler, der vil passe ind i et ethvert soveværelse.

”Når vi for tiende gang leverer den samme type seng - til samme villakvarter, i samme by – så giver det pludselig mening med de lange arbejdsdage”

Martin Byskov Direktør, Bedre Nætter

Vores hold

Find os på de sociale medier

Kontaktoplysninger

Bedre Nætter ApS Ansvej 29, 8620 Kjellerup

CVR: 34613931 Mail: Kontakt@bedrenaetter.dk Telefon: 78750077 Kundeservice alle dage 09.00 - 20.00