Om Bedre Nætter

En vision om bedre nætter til bedre priser

Der var engang…

Sådan starter alle gode historier, og det gør vores selvfølgelig også. For der var engang tre venner, to brødre og én vision. En vision om at sælge bedre søvn og hverdagsluksus til rimelige priser. Det har vi nu gjort siden 2013, og vi synes, i al ubeskedenhed, at det lykkes hver eneste dag.

Vi er udelukkende online, og det betyder, at vi kan tilbyde senge af høj kvalitet til yderst fordelagtige onlinepriser. Når vi sparer udgifterne til butikker og showrooms, så gør vores kunder selvfølgelig også - og det har mere end 50.000 allerede fået glæde af.

Vi prioriterer vores søvn, men vi sover ikke i timen

Selvom vi ikke har nogen fysiske butikker, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med service og vejledning. Tværtimod. Hver eneste dag arbejder vi benhårdt for at have branchens bedste rådgivning, så vi kan levere bedre nætter til hele Norden. Det vil sige Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Vi holder, hvad vi lover, og vi ved, at vores omhu kommer dig til gode. Vi lover at finde en seng, der passer til netop dine behov, og rammer vi mod forventning ikke plet første gang, tilbyder vi 100 dages prøvetid på vores senge.

Hej, hei og hejsan fra hele vores skandinaviske hold

Bedre Nætter er en dansk virksomhed med medarbejdere fra hele Norden. Med fare for at lyde selvhøjtidelige vil vi gerne byde dig velkommen til vores fantastiske hold.

Presseomtale

Find os på de sociale medier

Kontaktoplysninger

Bedre Nætter ApS Vesterbro Torv 3,1 , 8000 Aarhus C, Danmark

CVR: 34613931 Mail: kontakt@bedrenaetter.dk Telefon: 78750077 Kundeservice alle dage 09.00 - 23.00