Recast - Soft Pacific Pearl

Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
Leveringstid 2-8 hverdage
Valnød Armlæn
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Recast - Sovesofa

Recast - Sovesofa

Recast er det ultimative funktionelle møbel. Pocketfjedrene tilpasser sig din vægt og liggeposition og sørger for, at du får en sund og behagelig liggeposition natten over. Det er nemt, hurtigt og praktisk at folde sengen ud og sammen igen, og med Recast er du garanteret optimal udnyttelse af din plads uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten af din søvn. Recast er en dobbeltseng i størrelsen 140x200, hvilket betyder, at man sagtens kan sove to. Sovesofaen egner sig især til gæsteværelset men også til stuen eller børneværelse.

Komfortabel og æstetisk

Komfortabel og æstetisk

Sovesofaen Recast er et suverænt valg for dig, der søger en stilfuld og veldesignet sofa til dit hjem. Recast er en dansk designet sovesofa af høj kvalitet. Hos Bedre Nætter bestræber vi os på at levere sovesofaer, der ikke bare er halvt seng og halvt sofa, men derimod begge dele til fulde. Derfor har vi installeret pocketfjedre i Recast - de samme fjedre som du finder i vores senge. Det betyder, at Recast er komfortabel, når du skal sove samt behagelig og stilfuld, når du vil sidde..
Dansk design

Dansk design

Recast er resultatet af dansk design. Sovesofaen er tegnet af Innovation, et dansk firma med base i Jylland, som siden 1971 har leveret møbler af høj kvalitet. Grundigt håndværk og et klart fokus på æstetikken har gjort Recast til en succes hos vores kunder. Det forstår vi godt. Sovesofaen er veldesignet, enkel og en fryd for øjet.

Specifikation af Recast - Soft Pacific Pearl

 • Størrelse
  Størrelse 140x200 cm.
Leveringstid 2-8 hverdage
Kolli 2 stk.
Højde 63 cm (siddehøjde: 38 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner B: 140 cm, L: 200 cm, D: 96 cm, H: 63 cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Lille Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 552 - Soft Pacific Pearl
Type Sovesofa 140x200

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering