Recast - Soft Pacific Pearl - Pacific Pearl

DK, NO - Fast Lav Pris

5.275,00 kr.

As low as 5.275,00 kr.

Leveringstid 35-45 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Recast Sovesofa fra danske Innovation.
 • Høj kvalitet og gennemført stilrent design.
 • Mulighed for opbevaring af en dyne og pude.
 • Fast lav pris på bestselleren Recast.
Tilpas Recast - Soft Pacific Pearl - Pacific Pearl
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sovesofaen Recast er et suverænt valg for dig, der søger en stilfuld og veldesignet sofa til dit hjem. Recast er en dansk designet sovesofa af høj kvalitet. Hos Bedre Nætter bestræber vi os på at levere sovesofaer, der ikke bare er halvt seng og halvt sofa, men derimod begge dele til fulde. Derfor har vi installeret pocketfjedre i Recast - de samme fjedre som du finder i vores senge. Det betyder, at Recast er komfortabel, når du skal sove samt behagelig og stilfuld, når du vil sidde.

Recast er det ultimative funktionelle møbel. Pocketfjedrene tilpasser sig din vægt og liggeposition og sørger for, at du får en sund og behagelig liggeposition natten over. Det er nemt, hurtigt og praktisk at folde sengen ud og sammen igen, og med Recast er du garanteret optimal udnyttelse af din plads uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten af din søvn.

Recast er en dobbeltseng i størrelsen 140x200, hvilket betyder, at man sagtens kan sove to. Sovesofaen egner sig især til gæsteværelset men også til stuen eller børneværelse. Der er mange muligheder med en Recast sovesofa. Hos Bedre Nætter lover vi dig at levere et veldesignet og langtidsholdbart møbel af exceptionel kvalitet - så er det op til dig at beslutte, hvordan du vil benytte sovesofaen.

Dansk design

Recast er resultatet af dansk design. Sovesofaen er tegnet af Innovation, et dansk firma med base i Jylland, som siden 1971 har leveret møbler af høj kvalitet. Grundigt håndværk og et klart fokus på æstetikken har gjort Recast til en succes hos vores kunder. Det forstår vi godt. Sovesofaen er veldesignet, enkel og en fryd for øjet.

Vi anbefaler altid, at man ved køb af en sovesofa også investerer i en topmadras. Størstedelen af sovesofaer på markedet er blot udstyret med en skumkerne som madras. Hos Bedre Nætter ønsker vi at forbedre din nattesøvn, og derfor er vores sovesofaer som nævnt udstyret med en moderne madras med pocketfjedre. For den bedst mulige komfort og nattesøvn anbefaler vi altid, at folk investerer i en topmadras. Dette vil forlænge levetiden på din sovesofa og øge din komfort betragteligt.                                                                            

Nedenunder kan du se Recasts specifikationer, både når den er foldet ud og foldet sammen. Derudover kan du på videoen se, hvor enkelt det er at benytte sig af sovesofaen.

 
 

Specifikation af Recast - Soft Pacific Pearl

 • Størrelse 140x200 cm.
Mere information
Leveringstid 35-45 hverdage
Kolli 2 stk.
Højde 63 cm (siddehøjde: 38 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner B: 140 cm, L: 200 cm, D: 96 cm, H: 63 cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Lille Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 552 - Soft Pacific Pearl
Type Sovesofa

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.