Bragi

13.394,00 kr.

As low as 13.394,00 kr.

Leveringstid 12-20 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Bragi sovesofa fra danske Innovation Living.
 • Måler 140x200 centimeter i udslået tilstand.
 • Stilrent design - Sofaen kan spejlvendes.
 • Pocketfjedre for optimal komfort.

Farve

Tilpas Bragi
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sovesofaen Bragi er produceret af det danske firma Innovation, som siden 1971 har leveret kvalitetsmøbler til det danske marked. Hos Bedre Nætter ved vi, at sovesofaer ofte har et ry for hverken at være behagelige at sidde på eller ligge i. Komforten er ofte lav, og dette vil vi gerne gøre op med. Derfor fører vi kun de bedste kvalitetsprodukter i vores udvalg af sovesofaer - og Bragi er ingen undtagelse. Sovesofaen har et enkelt og stilrent design og fås i to klassiske farver. Hvis du vil vide mere, kan du med fordel se billederne af sovesofaen øverst på denne side, og derudover kan du læse om sovesofaens detaljer her i produktteksten.

I denne sovesofa er der installeret pocketfjedre i madrassen. Denne fjedertype er den samme, som vi bruger i vores almindelige senge, og dette er din garanti for et højt komfortniveau, både når du skal bruge Bragi som sofa og som seng. Siddekomforten i Bragi vil være en anelse fastere end i andre sofaer, da møblet både skal kunne bruges til at sidde i og sove i. Hvis du skal bruge Bragi som seng hver eneste nat, anbefaler vi derfor, at du investerer i en topmadras, da dette vil forlænge sofaens levetid og mindske eventuel slitage.

Bragi måler 140x200 cm i udslået tilstand, og den egner sig derfor særdeles godt til brug af to mennesker. Som følge af sit eksklusive design kan Bragi også bruges udelukkende som sofa, både i stuen, i lejligheden eller på gæsteværelset. Ønsker du at bruge sovesofaen som seng, så er den nem at slå ud og hurtig at samle igen. Du kan se nøjagtig, hvordan sovesofaen bruges i videoen herunder, og derudover kan du på nedenstående grafik se sovesofaens eksakte mål. Hvis du har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.


BRAGI 217 from Bedre Nætter on Vimeo.

Specifikation af Bragi

 • Størrelse 140x200 cm.
Mere information
Leveringstid 12-20 hverdage
Kolli 6 stk.
Højde 65 cm (siddehøjde: 38 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner L: 200cm, B: 140cm, H: 65cm
Funktioner Chaiselong, Ryg indstilling
Senge Størrelse Lille Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 217 - Flashtex Light Grey
Type Sovesofa

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.