Idun - Mixed Dance Grey

12.235,00 kr.

As low as 12.235,00 kr.

Leveringstid 12-20 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Sovesofa fra danske Innovation.

 • Veldesignet og funktionelt møbel.

 • Pocketfjedre i madrassen sikrer høj komfort.

 • Elegant udtryk med polstrede armlæn.

Farve

Tilpas Idun - Mixed Dance Grey
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Idun er en indbydende og flot sovesofa, der er omhyggeligt designet med øje for detaljen. Denne sovesofa udstråler komfort og ro. I udslået tilstand er Idun et enkelt og elegant møbel, som med lethed vil passe ind i ethvert hjem. Eksklusivt design udelukker ikke god komfort, og derfor er Idun ikke blot en fornem sofa. Det er også en behagelig seng.

Hos Bedre Nætter vil vi gerne ændre sovesofaens ry. Alt for mange mennesker ser sovesofaen som et besværligt møbel. Et møbel, som hverken yder komfort, når man sidder eller ligger i det. Det image vil vi gerne ændre, for vi ved, at sovesofaen kan være et fremragende møbel.

Sovesofaen Idun illustrerer netop, hvordan en sovesofaen kan være et formidabelt og veldesignet møbel, hvis man blot er villig til at investere omhu og tid i sin produktion. Det er vi hos Bedre Nætter. Idun er ikke bare halvt seng og halvt sofa - den er begge dele til fulde.


Klassisk look, moderne komfort

Idun måler 140x200 cm som seng. Det betyder, at du nemt kan bruge sovesofaen både i lejligheden, børneværelset eller stuen. Sovesofaen kan bruges både som dobbelt- og enkeltseng, og netop fleksibiliteten kendetegner dette produkt. Idun slås hurtigt ud og foldes nemt sammen, og dette er medvirkende til, at Idun ikke blot er en veldesignet sovesofa, men også et multifunktionelt møbel.

Madrassen i sovesofaen Idun er håndsyet i Danmark. Dette er din garanti for en høj kvalitet og et gennemført produkt. Madrassen er produceret med en imponerende omhu, og det er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder. Vi anbefaler desuden, at man investerer i topmadras, hvis man agter at bruge sovesofaen Idun som permanent seng. En topmadras vil øge komforten betydeligt og vil desuden mindske den daglige slitage på sengen betragteligt.

Hvis du har spørgsmål til Idun, vores topmadrasser eller andre af vores produkter, så kan du kontakte os, nøjagtigt når det passer dig bedst. Send en mail, ring til os eller skriv til os med det samme på chatten i højre side af din skærm.  


Specifikation af Idun - Mixed Dance Grey

 • Størrelse 140x200 cm.
Mere information
Leveringstid 12-20 hverdage
Kolli 5 stk.
Højde 65 cm (siddehøjde: 38 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner B: 140 cm, L: 200 cm, D: 100 cm, H: 65 cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Lille Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 521 - Mixed Dance Grey
Type Sovesofa

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.