Oldschool

6.875,00 kr.

As low as 6.875,00 kr.

Leveringstid 12-20 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Eksklusiv Sovesofa fra det danske brand, Innovation.
 • Skil dig ud fra mængden med Oldschool.
 • Gennemført Chesterfield stil - direkte til herreværelset
 • Størrelse: 115 x 210 cm.
 • Se specialstof valgmulighederne her

Farve

Tilpas Oldschool
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Oldschool er en helt speciel sovesofa. Retrodesignet vækker minder om 1950’erne, og det klassiske look giver Oldschool en kant, som ingen sovesofaer vi kender, kan byde på. Sovesofaen er bygget i den klassiske Chesterfield-stil, og med sit læder-look skiller den sig virkelig ud. Hvis du gerne vil have en sovesofa der er spændende ud over det sædvanlige, og ikke bare er endnu i mængden, så er denne sovesofa den rigtige for dig. Oldschool er speciel, både udenpå og indeni.

Hos Bedre Nætter vil vi gerne formidle sund nattesøvn og gode oplevelser. Vi er trætte af dårlige sovesofaer, som ikke holder, hvad de lover. Derfor har vi valgt at investere betydeligt i vores sovesofaer. Bedre Nætter er udelukkende online, vi har sparet de fysiske butikker væk, og det betyder at vi i stedet kan investere helhjertet i vores produkter. I de fleste sovesofaer findes blot en skumkerne, men den har vi skiftet ud i Oldschool. Som erstatning er der installeret en håndsyet madras med pocket-fjedre.

Pocket-fjedre er den fjedertype, som vi bruger i vores senge. Dette er en moderne komfortfjeder, som tilpasser sig din vægt og liggeposition natten over. Det betyder, at du ydes en personlig støtte natten igennem, hvilket en kerne af skum aldrig ville kunne gøre i samme grad. Madrassen håndsyes i Danmark, og den danske produktion er din garanti for, at Oldschool er en langtidsholdbar sovesofa, som vil holde i mange år fremover.

Eksklusivt design og komfort

Hos Bedre Nætter vil vi ikke nøjes med at levere et møbel, som til nød kan fungere både som sofa og seng. Vi vil bygge et kvalitetsmøbel, som er både seng og sofa til fulde. Oldschool er således ikke blot en smart 2-i-1-løsning. Det er en rigtig god søvnoplevelse.

Vi anbefaler, at du ligeledes anskaffer dig en topmadras, når du køber ny sovesofa. En topmadras forlænger levetiden på din sovesofa betragteligt, idet topmadrassen tager al slitagen. En topmadras vil ligeledes forbedre din søvnkomfort betragteligt, og det mener vi absolut er anbefalelsesværdigt.

Hvis du har spørgsmål til den eksklusive Oldschool, så ring til os med det samme. Du kan også kontakte os i chatten eller på vores mailadresse kontakt@bedrenaetter.dk.

 

 

Specifikation af Oldschool

 • Størrelse 115x210 cm.
Mere information
Leveringstid 12-20 hverdage
Kolli 3 stk.
Højde 38 cm.
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner Sofa: 79cm / Seng: 38cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Lille Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 461 - Leather Look Brown Vintage

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.