• iconPrisgaranti
 • iconGratis Fragt

Sovesofa

Mulige filtre

Kategori
Pris
 1.  
  kr3990
  kr18994
Funktioner
 1. Ryg indstilling (11)
 2. Puff (3)
 3. Chaiselong (5)
 4. Armlæn (18)
Fjedre
 1. Excess Pocket Fjedre (4)
 2. Kerne af Polyetherskum (4)
 3. Bonell (2)
 4. Pocket (22)
Materiale
 1. Stof (25)
 2. Kunstlæder (5)

27 vare(r)
27 vare(r)

Sovesofa

 

Sovesofaen er det ultimative funktionelle møbel. Hos Bedre Nætter ønsker vi dog at tilbyde mere end blot en smart 2-i-1 løsning; vi vil gerne give dig en god søvnoplevelse. Vi bestræber os på at levere sovesofaer, der ikke bare er en halv seng og en halv sofa, men derimod begge dele til fulde. Af samme årsag er vores sovesofaer udstyret med de Pocket-fjedre som du også finder i vores senge. Hos Bedre Nætter tilbyder vi sovesofaer der er komfortable når du skal sove og behagelige når du vil sidde.

Sovesofaerne i vores udvalg egner sig både til stuen, til gæsteværelset og til børneværelset. I vores sortiment finder du noget til enhver situation og ethvert ønske. Med en sovesofa fra Bedre Nætter er du sikret optimal udnyttelse af din plads, uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten af din søvn. Se dig endelig omkring. God fornøjelse.

 

Mærket Innovation

Vores sovesofaer produceres af det danske firma Innovation, som siden 1971 har leveret møbler af høj kvalitet, både hvad angår det æstetiske aspekt og selve håndværket. Innovation er et eksklusivt mærke, og vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder det bedste markedet kan tilbyde. Firmaet er baseret i Jylland, og har flere gange vundet international anerkendelse for sin kvalitet og danske design. Funktionalitet og kvalitet er i højsædet, og målet er at integrere dette i hvert eneste produkt. Sovesofaerne i vores sortiment er veldesignede, enkle og en fryd for øjet.

Sovesofaernes håndlavede madrasser produceres desuden på firmaets fabrik i Danmark, og denne omhu er med til at sikre produktets høje kvalitet. Vores sortiment spænder vidt, og hos Bedre Nætter finder du både klassisk retrodesign og nutidigt, innovativt design. Designet er vigtigt, men også brugen af kvalitetsmaterialer samt sengens komfort spiller en stor rolle.

En sovesofa giver dig masser af muligheder, og imens det er op til dig at beslutte hvordan du vil bruge din sovesofa, så lover vi at levere dig et langtidsholdbart møbel af exceptionelt høj kvalitet. Bedre Nætter er et onlinebaseret firma, og derfor kan vi tilbyde de eksklusive sovesofaer fra Innovation til Danmarks bedste pris. Det er vi stolte af.

 

Derfor skal du vælge en sovesofa

En sovesofa er først og fremmest en fremragende måde at udnytte din plads på. Møblet er funktionelt idet du får både sofa og seng i én og samme løsning. Hvis kvaliteten af håndværket er godt, så kan en sovesofa sagtens vise sig at være et fortrinligt køb.

Størrelsen varierer fra sofa til sofa. Du kan læse mere om de specifikke størrelser under hver enkelt sofa, men vores modellerne spænder generelt bredt, fra 70x200 centimeter til 155x200 centimeter. Uanset om du er studerende med begrænset plads eller voksen med hang til luksus, så er der med sikkerhed en størrelse der passer netop dig. Vi tilbyder desuden en lang række specialstof til hver enkelt sovesofa. Vores sovesofaer produceres alle i en flot standardmodel som du kan se på billederne, men derudover tilbyder vi også specialstof, så du kan få en personligt designet sofa. Vi forbeholder os retten til at annullere din ordre, i tilfælde af at det pågældende specialstof er udgået.

Det skal naturligvis pointeres, at man på en sovesofa ikke får en lige så god søvnoplevelse som man gør på en almindelig boxmadras eller lignende senge.  Dette skyldes, at fastheden af sofaer oftest skal være mere markant for at disse også kan benyttes til at sidde på. Dette er vi klar over hos Bedre Nætter, og netop derfor er vores modeller fra Innovation udstyret med de samme pocket-fjedre som du finder i vores boxmadrasser. I vores sovesofaer finder du altså ikke bare en skummadras, som man ellers gør hos mange andre danske forhandlere. Dette giver selvfølgelig en væsentligt bedre liggekomfort, hvilket bestemt ikke skal undervurderes, særligt ikke hvis sovesofaen skal bruges til hverdag.

Innovation skiller sig ud fra mængden, og dette er også den primære grund til, at vi har valgt at føre modeller fra netop dette danske brand. Samtlige sovesofaer i vores sortiment er desuden ganske ubesværlige at lave om til seng og tilbage til sofa igen. Dette gøres med et snuptag, og du kan desuden se billeder af sovesofaerne både som seng og som sofa i vores store billedudvalg. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål angående vores sortiment.