Sovesofa

Sovesofa

5 Produkter

 1. Oliver Sovestol

  2 farver

  Oliver Sovestol
  • Sovesofa Sovesofa
  • Zzzz Zzzz
  • Springmadras Springmadras
  • Gratis levering Gratis levering

  As low as 2.999,00 kr.

  eller 300 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 8-15 hverdage
 2. Edvard Sovesofa - 2

  5 farver

  DK, NO - Fast Lav Pris
  Edvard Sovesofa - 2 - 150x200 cm.
  • Rum til opbevaring Rum til opbevaring
  • Nem at håndtere Nem at håndtere
  • Pocketfjedre Pocketfjedre
  • 100 dages prøve 100 dages prøve

  As low as 4.999,00 kr.

  eller 500 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 20-30 hverdage
 3. Recast - Soft Pacific Pearl
  DK, NO - Fast Lav Pris
  Recast - Soft Pacific Pearl - 140x200 cm.
  • Rum til opbevaring Rum til opbevaring
  • Pocketfjedre Pocketfjedre
  • Dansk design Dansk design
  • 100 dages prøve 100 dages prøve

  As low as 5.399,00 kr.

  eller 540 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 4. Benjamin Sovesofa

  2 farver

  Benjamin Sovesofa - 140x200 cm.
  • Rum til opbevaring Rum til opbevaring
  • Nem at håndtere Nem at håndtere
  • Pocketfjedre Pocketfjedre
  • Prisgaranti Prisgaranti

  As low as 5.999,00 kr.

  eller 600 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 8-15 hverdage
 5. Recast Valnød - Soft Pacific Pearl
  Recast Valnød - Soft Pacific Pearl - 140x200 cm.

  As low as 6.894,00 kr.

  eller 689 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 12-20 hverdage

5 Produkter

Sovesofa

Sovesofaen er det ultimative funktionelle møbel. Hos Bedre Nætter ønsker vi dog at tilbyde mere end blot en smart 2-i-1 løsning - vi vil gerne give dig en god søvnoplevelse. Vi bestræber os på at levere sovesofaer, der ikke bare er en halv seng og en halv sofa, men derimod begge dele til fulde. Af samme årsag er vores sovesofaer udstyret med de pocketfjedre, som du også finder i vores senge. Det betyder, at vi hos Bedre Nætter tilbyder sovesofaer, der er komfortable, når du skal sove og behagelige, når du vil sidde.

Sovesofaerne i vores udvalg egner sig både til stuen, gæsteværelset og børneværelset. I vores sortiment finder du noget til enhver situation og ethvert ønske. Med en sovesofa fra Bedre Nætter er du sikret optimal udnyttelse af din plads, uden at du nogensinde skal gå på kompromis med kvaliteten af din søvn. Se dig endelig omkring. God fornøjelse.

Mærket Innovation

Vores sovesofaer produceres af det danske firma Innovation, som siden 1971 har leveret møbler af høj kvalitet, både hvad angår det æstetiske aspekt og selve håndværket. Innovation er et eksklusivt mærke, og vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder det bedste, markedet kan tilbyde. Firmaet er baseret i Jylland og har flere gange vundet international anerkendelse for sin kvalitet og sit danske design. Funktionalitet og kvalitet er i højsædet, og målet er at integrere dette i hvert eneste produkt. Sovesofaerne i vores sortiment er veldesignede, enkle og en fryd for øjet.

Sovesofaernes håndlavede madrasser produceres desuden på firmaets fabrik i Danmark, og denne omhu er med til at sikre produktets høje kvalitet. Vores sortiment spænder vidt, og hos Bedre Nætter finder du både klassisk retrodesign og nutidigt, innovativt design. Designet er vigtigt, men også brugen af kvalitetsmaterialer og sengens komfort spiller en stor rolle.

En sovesofa giver dig masser af muligheder, og imens er det op til dig at beslutte, hvordan du vil bruge din sovesofa, og så lover vi at levere dig et langtidsholdbart møbel af exceptionel høj kvalitet. Bedre Nætter er et onlinebaseret firma, og derfor kan vi tilbyde de eksklusive sovesofaer fra Innovation til Danmarks bedste pris. Og det er vi stolte af.

Derfor skal du vælge en sovesofa

En sovesofa er først og fremmest en fremragende måde at udnytte pladsen på. Møblet er funktionelt, idet du får både sofa og seng i én og samme løsning. Hvis kvaliteten af håndværket er godt, kan en sovesofa sagtens vise sig at være et fortrinligt køb.

Størrelsen varierer fra sofa til sofa. Du kan læse mere om de specifikke størrelser under hver enkelt sofa, men vores modeller spænder generelt bredt fra 70x200 cm til 155x200 cm. Uanset om du er studerende med begrænset plads eller voksen med hang til luksus, så er der med sikkerhed en størrelse, der passer netop dig.

Vi tilbyder desuden en lang række specialstof til hver enkelt sovesofa. Vores sovesofaer produceres alle i en flot standardmodel, som du kan se på billederne, men derudover tilbyder vi som beskrevet også specialstof, så du kan få en personligt designet sofa. Hvis du ønsker specialstof, skal du sende en mail til os på [email protected] Vi forbeholder os dog retten til at annullere din ordre, i tilfælde af at det pågældende specialstof er udgået.

Desuden skal det naturligvis pointeres, at man på en sovesofa ikke får en lige så god søvnoplevelse, som man gør på en almindelig boxmadras eller lignende senge. Dette skyldes, at sovesofaens fasthed oftest skal være mere markant, så den også kan benyttes til at sidde på. Det er vi klar over hos Bedre Nætter, og netop derfor er vores modeller fra Innovation udstyret med de samme pocketfjedre, som du finder i vores boxmadrasser. I vores sovesofaer finder du altså ikke bare en skummadras, som man ellers gør hos mange andre danske forhandlere. Dette giver selvfølgelig en væsentligt bedre liggekomfort, hvilket bestemt ikke skal undervurderes - særligt ikke hvis sovesofaen skal bruges til hverdag.

Innovation skiller sig ud fra mængden, og det er også den primære grund til, at vi har valgt at føre modeller fra netop dette danske brand. Samtlige sovesofaer i vores sortiment er desuden ganske nemme at lave om til seng og tilbage til sofa igen. Dette gøres med et snuptag, og du kan desuden se billeder af sovesofaerne både som seng og som sofa på hver produktside. Har du nogle spørgsmål til vores sortiment, skal du ikke tøve med at kontakte os enten på telefon, mail eller vores chat.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering