• iconPrisgaranti
 • iconGratis Fragt

Sovesofa med chaiselong

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Funktioner: Fjern element Chaiselong

Mulige filtre

Kategori
Pris
 1.  
  kr5889
  kr18994
Funktioner
 1. Armlæn (18)
 2. Chaiselong (5)
 3. Puff (3)
 4. Ryg indstilling (10)
Fjedre
 1. Excess Pocket Fjedre (1)
 2. Pocket (4)
Materiale
 1. Stof (4)
 2. Kunstlæder (1)
5 vare(r)
5 vare(r)

Sovesofaer er utrolig populære og det skyldes ikke mindst, at det er et multifunktionelt møbel, der både kan fungere som en seng og en sofa. Alle vores sovesofaer produceres af danske Innovation, der har stort fokus på at kombinere høj kvalitet med flot design. Sovesofaerne produceres med pocket-fjedre, der er magen til de fjedre, som vi bruger i vores senge. Det er derfor en sovesofa, der holder i mange år frem, og giver dig en meget behagelig og støttende komfort.

Vi har også valgt at tilføje sovesofaer med chaiselong til vores sortiment. En sovesofa med chaiselong er kendt for at være ekstra komfortabel, da der er mulighed for at smide benene op og slappe af på bedst mulig vis. Så har du brug for en sovesofa med ekstra god plads, så skal du bestemt overveje den mulighed.  

Hvorfor vælge sovesofa med chaiselong?

En sovesofa med chaiselong har flere fordele, som du bør tage med i dine overvejelser, når du skal vælge din næste sovesofa. Grunden til at rigtig mange vælger denne type sovesofa, er pga. den giver en større komfort. Muligheden for at ligge på langs på chaiselongen efter en lang arbejdsdag skal bestemt ikke undervurderes.

Chaiselong sovesofaer giver dig muligheden for at forene komfort og kvalitet med funktionalitet og design. Du kan bruge den som behagelig sofa i din dagligdag, mens du kan bruge den som seng, hvis du eksempelvis får flere gæster end der lige er senge til.  

Derudover har en sovesofa med chaiselong ofte også gode opbevaringsmuligheder, hvor bl.a. dyner, sengesæt eller lignende, kan gemmes væk, når sovesofaen ikke bliver brugt som seng.

Vi har valgt at forhandle chaiselong sovesofaer i forskellige mål, hvorfor vi sikkert også har noget, der passer lige netop dig.

Danskproduceret sovesofaer

Vores udvalg af sovesofaer med chaiselong er alle produceret i Danmark, hvilket sikrer dig en rigtig god kvalitet. Sovesofaerne er alle produceret med fokus på design, der sikrer dig et unikt møbel. 

Har du spørgsmål til vores sovesofaer med chaiselong eller bare brug for rådgivning, så bare kontakt os per mail, på telefonen eller skrive til os på LiveChatten.