Daybeds

View as Grid List

3 Produkter

per page
 1. Zeal
  Zeal - 70x200 cm.

  As low as 3.995,00 kr.

  eller 400 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 12-20 hverdage
 2. Unfurl - Soft Mustard Flower
  Unfurl - Soft Mustard Flower - 120x200 cm.

  As low as 5.475,00 kr.

  eller 548 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 12-20 hverdage
 3. Ghia - Leather Look brown faunal
  Ghia - Leather Look brown faunal - 90x210 cm.

  As low as 5.975,00 kr.

  eller 598 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 12-20 hverdage
View as Grid List

3 Produkter

per page

Daybeds

Daybeds er tilbage, og her hos Bedre Nætter er vi med til at gøre det muligt for dig at efterleve denne trend i din boligindretning. En daybed er ikke blot en daybed, men også et funktionelt møbel, som kan anvendes mange steder i boligen. Dog vil vi hos Bedre Nætter ikke blot sælge dig et møbel, som kan tage sig godt ud i din bolig. Vi vil også være sikre på, at din nye daybed har et højt komfortniveau, så det ender med at være et møbel, som du slet ikke kan undvære derhjemme.

Funktionalitet og design går op i en højere enhed

Modsat en sofa eller en seng har en daybed det bedste fra begge verdener. Her får du et møbel, som er multifunktionelt samtidig med, at der ikke gås på kompromis med et flot design, hvilket gør den til et møbel, som man med glæde vil have stående fremme.

Daybed’en havde sin storhedstid tilbage i 1950’erne, hvor den var at finde i mange hjem, og især inden for de seneste år har det stilrene møbel genvundet sin plads i danske hjem landet over. Hos Bedre Nætter finder du et stort udvalg af forskellige daybeds med forskellige spændende designs, sådan at du kan finde den type af daybed, som passer bedst ind i det rum, hvor du agter at have møblet stående.

En ekstra opredning klares nemt

Med en daybed får du som sagt et funktionelt møbel, som kan gøre hverdagen en smule nemmere. Udover at kunne agere som en ekstra sofa i dagtimerne vil en daybed også nemt kunne reddes op med sengelinned, så det er muligt at gøre plads til en ekstra overnattende gæst uden at skulle have en ekstra seng eller en tarvelig luftmadras stående, som når at blive flad, inden natten er omme.

Brug en daybed som et bærende element i din indretning

At gøre noget ud af boligindretningen er kun blevet mere populært inden for de seneste år, hvor især det skandinaviske look er blevet moderne. En daybed passer perfekt ind i den nordiske stil, hvor der er fokus på de rene linjer og rolige farver. Derfor har vi hos Bedre Nætter også sørget for, at de forskellige daybeds, vi udbyder, kan designes i forskellige stoffer, sådan at du kan finde den rigtige farve, som passer til resten af din boligs forskellige møbler.

En daybed kan bruges som en ekstra siddeplads i det store køkken, hvor man har lyst til at samle familien om samtaler, imens der bliver lavet lækkert mad over komfuret. Derudover er en daybed også et oplagt designelement at tænke ind i indretningen af det store luksussoveværelse, hvor møblet kan bruges som en påklædningsbænk eller en ekstra siddeplads.

Dansk design i høj kvalitet

Alle de daybeds, du finder hos Bedre Nætter, kommer fra den danske designvirksomhed Innovation, som producerer nogle af de lækreste daybeds i Danmark. Den lille virksomhed har eksisteret siden 1971, og de er kendt for at producere nogle æstetisk smukke og funktionelle møbler, hvor komforten også er i top. Hvis du vil vide mere om vores daybeds fra Innovation, skal du være velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.