Supremax Deluxe E.L - Specialstof

11.905,00 kr.

As low as 11.905,00 kr.

Leveringstid 70-80 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Udstyret med Excess-pocketfjedre for sublim liggekomfort.
 • Dyb sovesofa for øget siddekomfort og senge-størrelse.
 • Supremax Deluxe E.L. er en elegant topmodel.
 • Dansk kvalitet og design fra Innovation.
Tilpas Supremax Deluxe E.L - Specialstof
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Supremax er et multifunktionelt kvalitetsmøbel designet i Danmark af Innovation. Denne sovesofa er en af markedets bedste og med sin bredde på 155 cm egner den sig både som sofa og dobbeltseng. Hos Bedre Nætter vil vi gerne forbedre sovesofaens image. Alt for mange forhandlere sælger nemlig sovesofaer, som hverken er seng eller sofa til fulde, men blot en halvdel af hver. Det, synes vi, er en skam. Derfor har vi besluttet at opgradere vores sovesofaer.

Almindelige sovesofaer har blot en kerne af skum installeret, og den yder ingen reel støtte. Vi har udskiftet skumkernen med en madras, som giver betydeligt mere støtte, da den er installeret med pocketfjedre, der er den samme fjedertype som i vores senge. Fjedrene er den såkaldte excess pocketfjeder, der er en let opgradering af almindelige pocketfjedre, og som egner sig særdeles godt til brug i sovesofaer.

Sovesofaens madras produceres i Danmark, og den danske produktion er din garanti for en fremragende kvalitet og langtidsholdbar madras. Pocketfjedrene i madrassen tilpasser sig din vægt og liggeposition, og det betyder, at du aflastes, nøjagtigt hvor du har mest brug for det - hele natten. Det betyder også, at potentiel irritation minimeres, og du undgår at vågne op om natten for at vende og dreje dig. Du sover dybere med pocketfjedre, og for os er det vigtigt at understrege, at Supremax ikke blot er en smart to-i-én-løsning. Det er et kvalitetsmøbel, som du både kan sidde på og sove fremragende i.


Veldesignet nattesøvn

Supremax er et flot møbel som nemt og enkelt foldes ud og sammen igen. Supremax egner sig med sin størrelse og komfort både til stuen, gæsteværelset og lejligheden. Sovesofaen fås i én farve, lysegrå, men hos Bedre Nætter har vi valgt at udvide sortimentet, således at du kan vælge imellem en lang række specialfarver- og tekstiler. Disse kan du finde her. Ved valg af et specialtekstil forlænges leveringstiden en anelse.

Hos Bedre Nætter anbefaler vi altid, at du investerer i en topmadras, når du køber sovesofa. En topmadras vil tage størstedelen af slitagen og forlænger således levetiden på din sovesofa i mange år frem. Derudover vil en god topmadras naturligvis også forbedre din komfort i sovesofaen betragteligt. Dette har vores klare anbefalinger.

Hvis du har yderligere spørgsmål til sovesofaen Supremax, fordelen ved at benytte topmadrasser eller et hvilket som helst andet produkt, så kontakt os endelig. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at svare i chatten, ved telefonen og på mail kontakt@bedrenaetter.dk.


 

OBS: Anden tekstil i Video

Specifikation af Supremax Deluxe E.L - Specialstof

 • Størrelse 155x200 cm.
Mere information
Leveringstid 70-80 hverdage
Kolli 3 stk.
Højde 70 cm (siddehøjde: 41 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner B: 155 cm, L: 200 cm, D: 115 cm, H: 70 cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 528 - Mixed Dance Blue
Type Sovesofa

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.