Hvilken topmadras skal jeg vælge?

Hos Bedre Nætter finder du et bredt, men nøje udvalg af topmadrasser. Vores fornemmeste opgave er at sikre dig den bedste og sundeste søvn. Vores sortiment er udviklet over år og med afsæt i vores kunder og deres præferencer. Det er din garanti for, at du kan finde en topmadras, der passer til netop dine behov. 

En god topmadras er en afgørende ingrediens i din gode nattesøvn. Men for mange kan det være svært at gennemskue, hvilken topmadras der er den rigtige. Her på siden kan du blive klogere på, hvad der er vigtigt at overveje, inden du investerer i en ny topmadras. 

Når du skal finde frem til den rigtige topmadras, der matcher netop dig og dine behov, er det blandt andet vigtigt at overveje, om du foretrækker at ligge fast eller blødt. Hos os finder du for det første topmadrasser, der yder en progressiv komfort og skubber tilbage de steder, hvor der påføres vægt. Med den type topmadras vil du få følelsen af et relativt fast underlagt. For det andet finder du topmadrasser, der føles væsentlig blødere, og som du i højere grad synke ned i og føle dig omsluttet af. Foruden præferencer kan det naturligvis også være vigtigt at tage højde for eventuelle rygproblemer eller anbefalinger fra egen læge eller fysioterapeut.

Det kan desuden være væsentligt at overveje, om du har brug for en topmadras, der i særlig høj grad ventilerer og leder varmen væk fra madrassen. Det er meget normalt at svede om natten, men for nogle kan det føles som et decideret problem, der forstyrrer nattesøvnen. Hertil har vi topmadrasser med ekstremt gode varmeregulerende egenskaber, som vil hjælpe til en behagelig temperatur og en dybere søvn.

Det grønne valg

Hos Bedre Nætter har det høj prioritering at kunne tilbyde topmadrasser med en grøn profil. Både af hensyn til miljøet og får at hjælpe dig til en så sund søvn som overhovedet muligt. Her på siden finder du derfor et imponerende udvalg af topmadrasser, der er bæredygtige fra inderst til yderst, og som du trygt kan forsvinde væk i drømmeland på. Vi sætter en stor ære i at kunne hjælpe alle til en bedre søvn - også dig med allergi. Vi er absolut ikke gået på kompromis med kvaliteten og komforten. Tværtimod. Og derfor kan vi med hånden på vores grønne hjerte på det varmeste anbefale dig disse topmadrasser.

Derfor er en topmadras en god idé

Hos Bedre Nætter ved vi, hvor stor en forskel en god topmadras kan gøre for din nattesøvn. Topmadrasser forlænger levetiden på din seng og øger din komfort betragteligt. Når du har en topmadras, vil denne være den primære kontaktflade på din seng. Det betyder, at topmadrassen samarbejder med de underliggende madrasser og derved forbedrer din komfort. Samtidig vil topmadrassen tage størsteparten af slitagen. Alle vores topmadrasser har et aftageligt og vaskbart betræk, så du altid kan have en ren og lækker topmadras. En topmadras er altid billigere at udskifte end selve sengen, og derfor har denne konstellation vores varmeste anbefalinger.

  • En topmadras er et ekstra komfortlag, som forbedrer din søvnkvalitet. Topmadrassen forlænger desuden levetiden på din madras, fordi madrassen ikke bliver udsat for samme grad slitage, når der er placeret en topmadras ovenpå.

  • Det kan være en god idé at investere i en ordentlig topmadras - det er trods alt den, der afgør, hvorvidt du sover godt eller ej. Du bør derfor overveje, om du vil ligge blødt eller fast. Hvis du har det varmt om natten, kan du med fordel vælge en topmadras med en kølende effekt.