Trym - Mixed Dance Grey

10.135,00 kr.

As low as 10.135,00 kr.

Leveringstid 12-20 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Elegant & stilren sovesofa fra danske Innovation
 • Pocket fjedre i madrassen for høj komfort
 • Et smukt møbel til stuen eller gæsteværelset
 • Smart opbevaring under madrassen
 • Se specialstof valgmulighederne her

Farve

Tilpas Trym - Mixed Dance Grey
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Trym er en stilren sovesofa fra danske Innovation. Sovesofaen er veldesignet og har en god liggekomfort, hvilket gør den særdeles velegnet som sovesofa. Trym har ligeledes en meget enkel opbygning, og der er ingen tvivl om, at dette har været med til at øge dens popularitet. Sovesofaen måler 140x200 cm i udslået tilstand, og det betyder, at den med fordel kan bruges som dobbeltseng. Hvis du agter at bruge Trym som seng hver nat, anbefaler vi dog, at du investerer i en tilhørende topmadras. Dette vil forlænge sovesofaens levetid, mindske eventuel slitage og samtidig forbedre din komfort væsentligt.

Hos Bedre Nætter vil vi gerne gøre op med sovesofaens ofte blakkede ry, og derfor har vi installeret pocketfjedre i Trym - den samme type fjedre som findes i vores almindelige senge. Dette skaber en behagelig og sund liggekomfort. Bemærk desuden, at du har mulighed for at vælge mellem to forskellige standardtekstiler ved køb af sovesofaen Trym. Derudover har vi også et bredt udvalg af specialtekstiler, som du kan se lige her. Vi har ydermere valgt at udstyre denne model med eksklusive og iøjnefaldende træben, som i samarbejde giver Trym et indbydende udseende.

Sovesofaen foldes let ud og samles hurtigt igen, hvilket videoen nederst på siden illustrerer. Derudover kan du på grafikken over videoen se sovesofaens nøjagtige mål, og du kan orientere dig om størrelsen i både samlet og udfoldet tilstand. Derudover kan du se sovesofaens standardtekstiler i forstørret tilstand.

Hvis du har yderligere spørgsmål til sovesofaen, så tøv ikke med at kontakte os i livechatten i højre side af din skærm. Her sidder vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig. Du kan også ringe til os på telefonnummeret 78 75 00 77, eller skrive til os på mailadressen kontakt@bedrenaetter.dk.


Specifikation af Trym - Mixed Dance Grey

 • Størrelse 140x200 cm.
Mere information
Leveringstid 12-20 hverdage
Kolli 4 stk.
Højde 65 cm (siddehøjde: 38 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner Sofa: B: 200 cm, D: 93 cm, H: 65 cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Lille Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 521 - Mixed Dance Grey
Type Sovesofa

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.