• iconPrisgaranti
  • iconGratis Fragt

Boxmadras 80x200

Mulige filtre

Kategori
Pris
  1.  
    kr2998
    kr11998
Fjedre
  1. Pocket (7)
  2. Multipocket (7)

14 vare(r)
14 vare(r)

Boxmadras 80x200

 

Hos Bedre Nætter nægter vi at gå på kompromis med din nattesøvn. Derfor finder du udelukkende boxmadrasser af den højeste kvalitet på vores side. Vi er udelukkende online. Det betyder, at vi fuldstændigt undgår udgifter til fysiske butikker og alt hvad der hører til. I stedet kan vi investere helhjertet i kvaliteten af vores produkter, og det tror vi på kommer både os og især vores kunder til gode. Dette er din sikkerhed for, at gøre en god handel, uanset hvilken model du vælger af vores mange boxmadrasser. 

Vores boxmadrasser er desuden også en praktisk og nem løsning. En boxmadras i størrelsen 80x200 egner sig særdeles godt som enkeltmandsseng, eller til børne- og gæsteværelset. 80x200 er en idéel størrelse, hvis du bor i lejligheden eller pladsen er trang. En stor fordel ved at købe en boxmadras er, at sengen er klar til brug så snart den ankommer hos dig. De medfølgende ben skal blot monteres, hvorefter din nye seng er klar til brug. Det er væsentligt nemmere at montere en boxmadras 80x200 i forhold til en springmadras. Først og fremmest fordi den har en praktisk størrelse, men også fordi du ikke behøver en sengeramme, når du køber en boxmadras – den kan nemlig stå af sig selv. 

Alle vores boxmadrasser er således opbygget i en solid træramme, der holder fjedre og polstring på plads. Det er på denne solide træramme, at benene monteres. Derudover er alle vores boxmadrasser i størrelsen 80x200 bygget med et smart dobbeltfjedersystem. Det betyder, at du får to separate fjederlag, der skaber en solid ramme, samt en komfortabel overflade. Fjedrene i vores boxmadrasser er enten Pocket- eller Multipocket-fjedre. Disse fjedre er af den højeste kvalitet, og reagerer alle individuelt på din vægt og liggeposition. Multipocket-fjedre er dog ikke bedre end pocket-fjedre, de sørger blot for at madrassen er fastere, således at den enkelte boxmadras kan tilpasses brugerens vægt. Du kan læse nærmere om vores anbefalinger herunder: 

Topmadras til din boxmadras 80x200

Når du køber en boxmadras hos os, så er den klar til at blive taget i brug så snart du modtager den. Vi anbefaler dog, at du kraftigt overvejer også at investere i en topmadras, når du køber en boxmadras. En tilhørende topmadras vil forlænge levetiden på din boxmadras betragteligt, og derudover kan du tilpasse din madras så den passer til netop din kropsbygning.

Vi håber du finder hvad du søger. Hvis du har spørgsmål til boxmadrasser i størrelsen 80x200 eller ethvert andet af vores produkter, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os i chatten til hver en tid. God fornøjelse!