Senge

Senge

Hos Bedre Nætter er vi stolte af at kunne levere den højeste kvalitet til fremragende online priser. Vi samarbejder med internationalt anerkendte og dygtige partnere, og vi sætter vi en ære i at levere langtidsholdbare kvalitetsprodukter, samt at finde en seng der passer til netop dine behov. Hos Bedre Nætter er vi altid klar til at hjælpe dig.

Vi har et bredt udvalg og en seng til enhver liggeposition, vægt og højde. Vi har store, indbydende kontinentalsenge, luksuriøse elevationssenge samt boxmadrasser til ethvert behov. Vi har desuden et omfattende sortiment af topmadrasser, så du kan finde præcis den topmadras der passer til dine behov, hvad enten du sover alene, i par eller har brug for trykaflastning frem for temperaturkontrol – eller måske begge dele på én gang. Vi har ydermere klassiske massive trærammer, som blot mangler en box- eller springmadras af dit valg, før du har en flot, behagelig og indbydende seng.

Hos Bedre Nætter er vi stolte af at kunne tilbyde dig sunde, komfortable senge som holder i mange år. Samtlige vores senge produceres under sunde arbejdsvilkår og streng kvalitetskontrol. Det mener vi kommer både dig og os til gode.

Vores sortiment af senge

Hos Bedre Nætter bestræber vi os på at kunne tilbyde lige så mange muligheder, som der er individuelle præferencer. Vi har et bredt sortiment, og samtidig har vi som udgangspunkt låst vores modeller fast i bestemte pakker, så du som kunde ikke skal tage stilling til alt for mange valgmuligheder – dermed ikke sagt, at vi ikke kan være fleksible. Vi har valgt at lave vores sammensætninger således, at det er det bedste valg for dig i 9/10 tilfælde. Vi er naturligvis opmærksomme på, at nogle ønsker små ændringer, som eksempelvis en anderledes topmadras eller andre ben. Hvis dette er tilfældet, så kan du naturligvis altid kontakte os, så vil vi være behjælpelige med at opfylde dine ønsker. Se her hvad vores enkelte sengegrupper har af egenskaber:

Boxmadrasser er en madras med en indbygget træramme, hvilket betyder at du bare skal montere de medfølgende ben på trærammen med skruer, hvorefter du har en seng der er klar til brug. Vi har udarbejdet en guide til monteringen af ben, som du kan tilgå ved at trykke på dette link. Købet af en boxmadras med tilhørende topmadras er klart den letteste måde at få en komplet seng på, uden nogensinde at gå på kompromis med kvalitet eller komfort.

Kontinentalsenge er særligt populære på grund af deres udseende. Sengenes design er særligt imponerende som følge af den højere liggeposition, og der er ingen tvivl om at kontinentalsengens indbydende fysik bidrager til et bedre soveklima. Man glæder sig til at sove i en kontinentalseng. Kontinentalsenge er opbygget på den måde, at man, udover en bund bestående af boxmadrasser, har placeret en klassisk springmadras øverst. Derved får du en smule bedre komfort, samtidig med at springmadrassen er ud i ét, hvilket betyder at du undgår revnen i midten af sengen.

Elevationssenge findes i flere varianter, og kan således både laves som Boxelevation eller Kontinental-elevation, alt efter det ønskede udseende og komfortniveau. I vores sortiment finder du således danske elevationssenge, som er resultatet af fremragende dansk håndværk og ekspertise indenfor feltet. Vores elevationssenge er alle med danskproducerede motorer fra Linak. Hos Bedre Nætter er vi specialister i madrasser, ikke mekanik, så for at være sikre på at holde det høje niveau er valget her faldet på dansk kvalitet fremfor et lavere prisniveau.

Sengerammer i samme kvalitet som dem vi fører er meget svære at opdrive. Vores sengerammer er af massivt træ, og vi har truffet et bevidst valg om ikke at have spån og MDF sengerammer i vores sortiment. Fordelen ved sengerammer i massivt træ er, at de holder længere, og samtidig kan vi garantere for produkternes kvalitet. Vores sengerammer er fra danske Jabo, der er de eneste danske producenter af massive trærammer i dag.

En seng er ikke noget man køber ofte. Derfor er det ekstra vigtigt, at du træffer det rigtige valg når du handler. Vælg et produkt som du ved vil holde langt ud i fremtiden, uden at miste sin komfort. For os hos Bedre Nætter er ovenstående en principsag. Vores produkter skal både være komfortable og langtidsholdbare. Vi nægter at gå på kompromis, og derfor finder du heller ikke et produkt i vores sortiment som vi ikke selv ville sove i, fra vores billigste modeller til de dyreste. Vi sætter en ære i at kunne garantere for kvaliteten af vores produkter, og det vil du også opleve når du handler hos Bedre Nætter. Hvis du har spørgsmål omkring hvilken model du bør vælge, så tag endelig kontakt til os.

Hvilken fasthed skal din nye seng have?

Når man køber en ny seng kan det til tider være svært at vide, hvilken fasthed man egentlig har brug for. Nogle foretrækker at ligge blødt, andre vil hellere ligge hårdt – og hvad så hvis man selv befinder sig et sted midt i mellem? Vi har nogle gode tommelfingerregler du kan tage udgangspunkt i, og på denne måde finde den optimale løsning. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til valget af fastheden i din madras.

Hvis du vejer under 75 kilo, så anbefaler vi at du overvejer en seng med Pocket Fjedre samt Medium fasthed i madrassen. Pocket fjedre og en madras med medium fasthed vil passe til langt de fleste med en vægt på under 75 kilo, mens personer der vejer 75-100 kilo i stedet bør vælge en madras med Fast fasthed får en seng der giver den rigtige støtte. Vejer du derimod over 95 kilo, så vil det være en god ide at overveje Multipocket fjedre. Med Multipocket-fjedre får du dobbelt så mange fjedre som ved almindelige Pocket-fjedre, hvilket helt naturligt giver en fastere madras. En fast multipocket madras bliver meget fast - men vejer du eksempelvis 100 kilo eller derover, så vil fjedrene selvsagt give sig, og du vil altså få yderst fordelagtig komfort, trods det ret faste udgangspunkt.

Det er dog også meget vigtigt, at du er klar over hvad topmadrassen kan gøre i forhold til søvnkvalitet. Hvis man skal se på vores udvalg af topmadrasser, så har vi ligeledes her valgt kun at have produkter af den højeste kvalitet. I vores sortiment finder du ikke de almindelige, standardiserede topmadrasser du ofte får med når du køber seng. Derimod har vi i vores sortiment udelukkende topmadrasser der aktivt går ind og tilpasser sig dine behov og forbedrer din søvnoplevelse. Du kan med fordel læse vores guide til hvordan du vælger topmadras, hvis du vil sætte dig ind i hvilken topmadras der er den rette for dig.

Hos Bedre Nætter tror vi på, at du får en bedre søvn ved at træffe dit valg ud fra nøje forklarede specifikationer og engageret vejledning af specialister på området, end ved at prøve 10 senge på 5 minutter i den lokale sengebutik. Det er bestemt ikke sikkert, at hvad der føles rigtigt på de 4-5 minutter, nødvendigvis også føles godt over en hel nat.

Levering af senge fra Bedre Nætter

Når vi modtager en ordre på et af vores produkter, så går der fra 2-3 hverdage og op til 3-4 uger til du modtager det bestilte produkt. Den specifikke leveringstid er angivet ved hvert enkelt produkt, og leveringstiden afhænger af hvorvidt vi har den pågældende vare på lager eller ej. Når først varen er på vores lager, så booker vi den hos vores speditør der dernæst ringer til dig og aftaler en dag hvor levering kan finde sted. Ved at aftale hvornår leveringen passer, så har du mulighed for at få det tilpasset så du er hjemme på leveringstidspunktet. Samtidig undgår vi at køre forgæves, når vi skal levere produktet til dig.

Den gratis levering foregår således, at du får sengen leveret hjemme ved dig. Her skal du så selv stå for monteringen af sengen - hvilket tit og ofte ikke tager meget mere end 10 minutter, da sengene leveres så godt som samlede - det eneste du reelt skal gøre er at montere de medfølgende ben. Her kan det være en god ide at have en skruemaskine, hvorefter det ikke vil være noget problem for hverken unge eller gamle at klare.

Hvis du har spørgsmål eller på nogen måde er i tvivl, så kan du altid kontakte os per mail, chat eller telefon.

  • God søvn handler ikke kun om at få nok timers søvn hver nat. Det handler også om kvaliteten af ​​den søvn, du får. Ved at sikre, at din krop ligger i en god position, når du sover, kan du forbedre din søvnkvalitet gevaldigt, så du får mest muligt ud af nattetimerne.

  • Hos Bedre Nætter får du altid en god seng til en god pris. Vi har ingen fysiske butikker eller fordyrende mellemled, og vi kan derfor holde omkostninger og priser nede. Det betyder, at du får ekstra værdi for dine penge, når du handler hos os.

  • 100 nætters prøve
  • Unikke senge
  • Gratis levering