• iconPrisgaranti
 • iconGratis Fragt

Boxmadrasser

Mulige filtre

Kategori
Pris
 1.  
  kr2998
  kr17999
Fjedre
 1. Pocket (54)
 2. Multipocket (42)

1 til 60 af 84
Side:
 1. 1
 2. 2
1 til 60 af 84
Side:
 1. 1
 2. 2

Boxmadrasser

 

En boxmadras fra Bedre Nætter er en komfortabel, enkel og langtidsholdbar boxmadras. Vores boxmadrasser er alle opbygget med en træramme, som gør at man kan montere ben direkte på madrassen. Vi har ordnet detaljerne på forhånd, så når du køber en boxmadras hos os modtager du en komplet seng, uden først at skulle have både sengeramme, lameller og lignende på plads. Du skal blot montere benene – og de naturligvis inkluderede i prisen.

Du får en færdig løsning når du vælger en boxmadras, og blandt andet derfor er netop denne type seng så populær. Vores boxmadrasser er meget komfortable, og der er ingen mærkbar komfortforskel mellem identiske box- og springmadras-serier. Mange vælger derfor boxmadrassen, da man netop kun skal montere ben før man har en splinterny seng. Det kan vi kun anbefale.

Hos Bedre Nætter vil vi gerne gøre det nemt for dig at vælge din nye seng. Derfor tilbyder vi vores boxmadrasser som en nem, færdig og gennemsigtig løsning, uden skjulte omkostninger. Vi har selvfølgelig forståelse for, at alle har individuelle præferencer, så hvis du har spørgsmål til vores boxmadrasser eller måske ønsker andre ben til din seng, så er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os.

 

Opbygningen af en boxmadras

Vores boxmadrasser er som nævnt opbygget med træramme, som gør at man kan montere ben direkte på. Vores boxmadrasser er alle med fjedre, og her har vi valgt helt at se bort fra ældre fjedre som Bonell og LFK-fjedre. I stedet indeholder samtlige vores madrasser Pocket- eller Multipocket-fjedre. Mange almindelige senge tager ikke hensyn til dine personlige behov, og udsætter derved din krop for unødigt tryk. Det mærker du blandt andet når du vågner om natten og tvinges til at justere din position. Pocket- og multipocket-fjedrene i vores boxmadrasser mindsker dette problem og tilpasser sig din vægt og liggeposition. Dette tillader dig at sove dybere og derved restituerer du også bedre. Det betyder, at du føler dig friskere og mere veludhvilet når du vågner om morgenen.

Hos Bedre Nætter mener vi ikke, at du nødvendigvis bør vælge en ny seng ud fra pris, og dermed automatisk gå ud fra at du på denne måde kan forbedre din søvn; der er mange andre faktorer der er vigtigere end prisen, når du handler hos os. Vægt, temperatur og ganske almindelige præferencer spiller alle ind når du skal vælge den rigtige seng. Dette skal vi nok hjælpe dig med, og vi har låst vores modeller i bestemte sammensætninger, som ni ud af ti gange vil passe til dine behov. Vi har dog nogle enkelte gode råd vi gerne vil give dig, før du køber din seng. Dem kan du læse om i denne tekst, og derudover er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

 

Fjedretype - Sådan vælger du!

Din vægt og kropsbygning er de vigtigste faktorer, for hvad du skal vælge af fjedretype samt fasthed i din nye boxmadras. Hos Bedre Nætter fokuserer vi meget på, at sørger for at du vælger rigtigt første gang – på denne måde undgår vi returneringer og du får den bedste oplevelse, når du køber en ny seng. Vores boxmadrasser kan bestilles med to typer fjedre, der begge passer bedst til forskellige behov.

Pocket-fjedre:

Er oplagte til dig der er slank el. almindelig af bygning. Vejer du 75-95 kilo, så er det ideelt at vælge en boxmadras med pocketfjedre, en som har fast fasthed. Vejer du under 75 kg anbefaler vi at du vælger en seng med pocketfjedre og en medium fasthed.

Multipocket-fjedre:

Er oplagte til dig som vejer over 95 kilo. Hvis dette er tilfældet, så er Multipocket-fjedre med fast fasthed formentlig det rigtige valg.

Den helt grundlæggende forskel på pocket- og multipocket-fjedre er, at multipocket-fjedrene bliver mindre, og at man derfor får flere støttepunkter på godt og ondt. Hvis du ikke er tung, så vil det ikke nødvendigvis være smart med mange støttepunkter, i og med at madrassen alt andet lige vil være fastere, da du ikke får samme vægt lagt på hver enkelt fjeder og den derfor ikke har samme 'fald', som når du har et større trykpunkt på den enkelte fjeder.

Det kan derfor ikke betale sig at ’opgradere’ til multipocket-fjedre, hvis du vejer under 95 kilo, medmindre du ønsker en meget fast madras. I toppen af denne side kan du finde en forklarende figur, der overskueliggør dette valg.

 

Med eller uden Topmadras?

Vores boxmadrasser er klar til at tages i brug så snart du har monteret de medfølgende ben. Hos Bedre Nætter anbefaler vi dog, at du kraftigt overvejer også at købe en topmadras, når du køber en boxmadras. Fordelene ved dette er mange, men primært vil det resultere i at du kan tilpasse boxmadrassen, så den passer til netop din kropsbygning. Topmadrassen giver en bedre og mere personligt tilpasset komfort, og dette er højst anbefalelsesværdigt. Du har desuden mulighed for at vaske betrækket på din topmadras, hvilket sikrer dig en frisk og sund seng mange år frem.

Boxmadrasser og springmadrasser er opbygget med fjedre, og selvom man har mulighed for at vælge fastheden af madrassen, så vil en medfølgende topmadras alligevel øge din komfort yderligere og tillade dig at tilpasse din seng til netop dine behov. Vi har et utal af topmadrasser, som du kan bruge til at få lige nøjagtig den oplevelse du ønsker dig, når du går i seng.

De boxmadrasser du finder her på siden er langtidsholdbare og af meget høj kvalitet. Madrasserne er opbygget i en træramme, der gør at fjedre og det resterende indhold holdes sikkert på plads. Denne opbygning sørger desuden for, at din kropsvægt fordeles jævnt over hele madrassen, hvilket giver den klart bedste søvnoplevelse. Herudover forebygger madrasserne ryg- og skulderskader, som normalt opstår ved brug af en dårlig boxmadras.

Komfortzoner

Det er meget forskelligt hvor mange komfortzoner en boxmadras består af. De fleste forhandlere arbejder med tre styks og andre med fem. Hos Bedre Nætter har vi valgt udelukkende at føre boxmadrasser med fem eller syv komfortzoner, da dette skaber den bedste og mest jævne fordeling af din kropsvægt. Formålet med komfortzoner er at aflaste sarte områder som blandt nakke, lænd og ryg ved at montere fjedre med ekstra støtte i udsatte områder. 

Med henholdsvist fem og syv komfortzoner ydes du altid en sund støtte ved kroppens med udsatte trykpunkter, som eksempelvis lænd, nakke og skulder-regionen. Finder du en boxmadras med tre komfortzoner bør du undersøge hvor de er placeret, da vigtige områder nemt kan blive overset. Hvis din forhandler ikke nævner noget om antallet af komfortzoner har boxmadrassenformentlig meget få, hvilket er et udtryk for dårlig kvalitet. Med de fem eller syv komfortzoner kan vi garantere, at du får en bedre nattesøvn.

Find din nye boxmadras hos Bedre Nætter

Med en boxmadras fra Bedre Nætter er du sikret en god nattesøvn, uanset om du bruger den som primær seng eller som supplement til en springmadras/topmadras. Dette er nemlig den helt store fordel med en boxmadras; at man kan sætte fire ben på og bruge den som seng, imens man omvendt også kan forkæle sig selv yderligere ved at tilføje en springmadras eller topmadras som øverste lag. Vi anbefaler sidstnævnte løsning, da det giver den klart bedste søvnoplevelse, ligesom det forlænger levetiden på din seng markant.

Undersøg selv kvaliteten af din boxmadras

Det er faktisk ganske nemt at tjekke kvaliteten af din boxmadras på egen hånd, da vi har listet de forhold du bør være opmærksom på herunder:

• Fjedre per. kvadratmeter

• Komfortzoner

• Fasthed

• Polstring

• Bolster (Vår)

Hvis ikke producenten oplyser dig om disse forhold, så er din boxmadras formentlig af tvivlsom kvalitet. Alle boxmadrasser her på siden har et højt indhold af fjedre pr. m2, hvilket som nævn bevirker, at din kropsvægt fordeles jævnt og dermed sikrer dig markedets måske bedste nattesøvn. Desuden er vores boxmadrasser opbygget med ikke mindre end 7-komfortzoner, hvilket betyder at din vægt får den nødvendige fasthed ved typiske trykpunkter, såsom nakke og skulder. Polstring og bolster kan du finde meget mere information om under hvert enkelt produkt, og eller kan du naturligvis altid kontakte os, enten på chatten her på siden eller pr. telefon.