• iconPrisgaranti
  • iconGratis Fragt

Elevationsseng

1 til 60 af 126
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
1 til 60 af 126
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Elevationssenge

Når du køber en elevationsseng er der altid en ekstra dimension du bør være opmærksom på. I elevationssenge er der, i modsætning til almindelige senge, både en motor og et mekanisk element. Kvaliteten og forståelsen af motoren og det mekaniske element er af afgørende vigtighed for, om din elevationsseng bliver en god oplevelse for dig. Det er vigtigt, at du ved køb af en elevationsseng er ekstra opmærksom på, at din seng er af høj kvalitet – både hvad angår sengens komfort og elektronikken bag. Hos Bedre Nætter har vi gjort det hårde arbejde for dig, og med garanti for kvalitet og komfort kan vi udbyde et fremragende, langtidsholdbart sortiment af elevationssenge. Vi er stolte af at kunne tilbyde dig en sund og komfortabel elevationsseng, som vil holde i mange år.

Erfaring, tradition og kvalitet

Hos Bedre Nætter sætter vi en ære i at have elevationssenge til ethvert behov og enhver liggeposition. I vores sortiment har vi danske elevationssenge som er resultatet af fremragende dansk håndværk og ekspertise indenfor feltet. Vores danske elevationssenge produktionen produceres i Horsens, hvor sengene skabes i et sundt arbejdsmiljø under streng kvalitetskontrol. Vores elevationssenge er et resultat af solidt, troværdigt dansk håndværk og netop den store mængde erfaring er garant for vores høje kvalitet. Vi er stolte af dette samarbejde og stolte af at kunne tilbyde dig danske kvalitetssenge.  

I vores elevationssenge sidder en motor, som regulerer din liggeposition. Hos Bedre Nætter er vi ikke eksperter indenfor elektroniske motorer. Vi sætter en ære i din tryghed samt at levere høj kvalitet, og derfor har det været naturligt for os at starte et samarbejde med det danske elektronikfirma Linak. Linak leverer kvalitetsmotorer, produceret på Als med sønderjysk knofedt og omhu. Linak er internationalt anerkendt og berømt for sin kvalitet og denne ekspertise er vi meget glade for at kunne viderebringe i vores elevationssenge. Elevationsmotorerne fra Linak er kendetegnet ved deres støjsvage justering og karakteristiske holdbarhed. Motorerne giver en sikker, rolig og støjsvag bevægelse med perfekt nøjagtighed. Linaks motorer er blevet testet og kontrolleret i alle henseender og lever op til alle kvalitetskrav. Motorerne har blandt andet været brugt i den danske sundhedssektor i 25 år og kvaliteten er upåklagelig.

Madrasserne i vores elevationssenge

Madrassens fasthed er nemlig vigtig for, at du kan få en perfekt søvnoplevelse. Vi beder dig derfor overveje hvilken type fasthed du ønsker, ved et eventuelt køb. Som udgangspunkt kan du vælge mellem to typer fasthed, Medium og Fast. Vi hos Bedre Nætter anbefaler, at personer lettere end 75 kg vælger en madras med Medium fasthed i pocket-fjedre, imens person med en vægt mellem 75 og 100 kg vælger en madras med Fast fasthed i pocket-fjedre. Vejer man mere end 100 kg anbefaler vi en madras med multipocket-fjedre og Fast fasthed.

I nogle sengebutikker bliver der ofte lagt op til at multipocket er en "opgradering" af pocket-fjedrene, og at du derfor får mere værdi og komfort for pengene, når du vælger en seng med multipocket-fjedre. Dette er dog ikke korrekt. Du får flere fjedre per m2 i madrassen med multipocket-fjedre, men det resulterer også i at du som udgangspunkt får en fastere seng. Da pocket-fjedre er mere end nok for langt størstedelen af danskerne i forhold til fasthed, er multipocket-fjedre altså en opgradering du betaler mere for, men får dårligere søvnkvalitet af. I dette uhensigtsmæssige tilfælde skal du så kompensere med en topmadras der eksempelvis er tykkere, for at give en blødere fornemmelse - og igen betale ekstra, for at udjævne noget der helt fra starten kunne have været gjort meget simplere, bedre og billigere.

Hvis du er i tvivl om hvilken madras du bør vælge til din nye elevationsseng, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid behjælpelige med at sikre, at du træffer det rigtigt valg.

Fleksibilitet i elevationssengen fra Bedre Nætter

For at sikre os at vores kunder har lige så mange muligheder som der findes individuelle præferencer, har vi valgt at føre alle tilgængelige fjedretyper samt størrelser. Samtidig har vi som udgangspunkt låst modellerne, så du som kunde ikke skal tage stilling til alt for mange valgmuligheder - dermed ikke sagt, at vi ikke kan være fleksible, men vi har valgt at lave sammensætningerne således at det er det bedste valg for dig i næsten alle tilfælde. Vi er naturligvis også opmærksomme på at nogle gerne vil have mindre ændringer, som eksempelvis andre ben, en anden topmadras eller lignende. Skulle dette være tilfældet, så kan du selvfølgelig altid kontakte os og vi vil være behjælpelige med at opfylde dine ønsker. 

Priserne på vores senge har selvfølgelig også været en af grundene til, at vi har valgt de senge som du ser i vores sortiment. Vi er overbeviste om, at man som forbruger skal betale det et produkt er værd, men omvendt ikke betale ekstra for at få et særligt navn på sin seng. Vi har ofte inspiceret produktionen af vores senge i Horsens, og hos Bedre Nætter er vi stolte af den kvalitet som danske tømrere og håndværkere leverer i produktionshallerne. Kvaliteten af råvarerne er exceptionel, produktionsvilkårene i top og kvalitetskontrollen gennemgående. 

Hvad får du ved de forskellige størrelser? 

Det kan indimellem være svært at gennemskue, hvilken størrelse seng man skal vælge - og ved elevationssenge kan det være endnu sværere, da man som enkeltperson ikke blot skal tænke på revnen midten af sengen, men også, at man skal justere højderne på de to individuelle halvdele simultant for at få den ønskede, ensartede liggeposition. Dette findes der dog flere løsninger på.

Vi har elevationssenge i 140x200 centimeter som er ud i ét, og derfor kan hele sengen justeres i højden med én fjernbetjening - dette er meget oplagt, hvis man kun sover 1 person i sengen og gerne vil have elevation samt mest muligt plads. Hvis du ikke sover alene, så vil det klart være mest oplagt for jer at vælge en elevationsseng i 160x200 eller en elevationsseng i 180x200 centimeter - begge modeller er med todelt elevationsbund og man kan derfor justere sin side individuelt. Desuden kan man til hver eneste elevationsseng fra Bedre Nætter vælge en split topmadras. En split topmadras er samlet på midten, men i modsætning til almindelige topmadrasser er der en revne i toppen og i bunden – denne revne tillader dig og din partner at justere hver jeres side individuelt, men samtidig at sove uden at opleve den ubehagelige revne i midten af topmadrassen.

Hos Bedre Nætter er vi stolte af at kunne tilbyde dig den højeste kvalitet, i samarbejde med vores anerkendte og dygtige partnere. Vi er sikre på, at du her vil finde en elevationsseng til netop dine behov. Vi er altid klar til at hjælpe dig.