• iconPrisgaranti
 • iconGratis Fragt

Elevationsseng 120x200

Mulige filtre

Kategori
Vægtklasse
 1. Over 95 kilo (7)
 2. 75-95 kilo (7)
 3. Under 75 kilo (5)
Pris
 1.  
  kr6899
  kr23499
Fjedre
 1. Pocket (9)
 2. Multipocket (7)

14 vare(r)
14 vare(r)

Elevationsseng 120x200

 

Elevationssenge i størrelsen 120x200 er meget populære, og det forstår man godt. En elevationsseng i størrelsen 120x200 passer nemlig ind i alle hjem, hvad end det er i lejligheden, soveværelset eller gæsteværelset.  Det betyder, at du kan få en eksklusiv elevationsseng, uden at den skal fylde hele dit værelse. Størrelsesmæssigt er 120x200 placeret mellem en almindelig enkeltseng og en trekvartseng. Hvis du sover alene og gerne vil have godt med plads samt lidt hverdagsluksus, så er en elevationsseng 120x200 således et aldeles ideelle valg. Madrassen i vores 120x200-modeller er desuden ud-i-ét, hvilket betyder at du naturligvis undgår den forhadte revne i midten, som man så ofte får i almindelige senge.

Hos Bedre Nætter har vi gjort det hårde arbejde for dig, og med garanti for kvalitet og komfort kan vi tilbyde et fremragende, langtidsholdbart sortiment af elevationssenge i størrelsen 120x200. Vores elevationssenge 120x200 er bygget med fuldt fokus på sengenes kvalitet og din komfort, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig en sund og komfortabel elevationsseng, som vil holde i mange år. Når du køber en elevationsseng er det vigtigt at være opmærksom på, at der er et mekanisk element samt en motor i din nye seng. Hos Bedre Nætter er vi eksperter i senge, ikke mekanik, og derfor har vi allieret os med danske Linak, som producerer motorer og mekanik til samtlige vores elevationssenge 120x200. Vores samarbejde med Linak er garant for god kvalitet.

Erfaring og kvalitet er fællesnævneren

Hos Bedre Nætter sætter vi en ære i, at kunne tilbyde elevationssenge til ethvert behov og en enhver liggeposition. Derfor er vi også stolte af, at kunne tilbyde vores brede sortiment af elevationssenge i størrelsen 120x200. Vi er glade for, at kunne tilbyde luksussenge i alle størrelser. Vi fører danskproducerede elevationssenge, som er resultatet af fremragende håndværk, ekspertise og omhu.

Det du skal være opmærksom på, når du vælge en elevationsseng i størrelsen 120x200, er først og fremmest hvilke fjedre der er i madrassen. Fastheden af madrassen afgøres således af fjedrene, og derfor bedre vi dig skelne mellem vores pocket- og multipocket-fjedre. Pocket-fjedre anbefaler vi til alle med en vægt under 95 kg, imens vi anbefaler Multipocket-fjedre til alle med en vægt over 95 kg. Du kan læse mere om fastheden under den enkelte madras.

Hvis du har spørgsmål til vores elevationssenge i størrelsen 120x200, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, enten direkte på chatten, over telefonen eller på vores mailadresse kontakt@bedrenaetter.dk.