• iconPrisgaranti
 • iconGratis Fragt

Elevationsseng 80x200

Mulige filtre

Kategori
Vægtklasse
 1. 75-95 kilo (8)
 2. Over 95 kilo (8)
 3. Under 75 kilo (8)
Pris
 1.  
  kr5998
  kr18498
Fjedre
 1. Multipocket (7)
 2. Pocket (9)

16 vare(r)
16 vare(r)

Elevationssenge er utrolig populære i Danmark, og det gælder bestemt også i størrelsen 80x200. Denne størrelse er perfekt til dig, der sover alene og stadigvæk ønsker den unikke effekt det giver at kunne hæve og sænke sengen. Elevation gør det utrolig nemt at læse en bog i din seng, se TV eller bare slappe af med sengen eleveret. Alt dette er muligt med et enkelt tryk på din fjernbetjening.

Hos Bedre Nætter har vi kvaliteten i højsædet, og derfor har vi valgt udelukkende at forhandle elevationssenge produceret af danske håndværkere. Dette sikrer at sengene er solidt håndværk, med en fantastisk flot finish og funktionalitet udover det sædvanlige. Du kan med rette forvente en seng, der vil opfylde alle kriterierne en god nats søvn. Hos Bedre Nætter er vi eksperter i senge, men indrømmer gerne, at vi ikke er eksperter i mekanik. Derfor har vi indgået et samarbejde med danske Linak, der er blandt de førende på markedet indenfor produktion af motorer og mekanik. Derfor er Linak producent af motorer for alle vores elevationssenge, hvilket giver dig en garanti for at få leveret god kvalitet.

Elevationssenge til alle

Hos Bedre Nætter kan vi tilbyde dig et bredt udvalg af luksuriøse enkeltsenge i høj kvalitet og ikke mindst til en super skarp pris. Dette kan vi gøre som følge af vores besparelser ved udelukkende at forhandle online. Er du allerede ejer af én 80x200 seng, så har du også muligheden for at kombinere denne med en ny elevationsseng og dermed have en dobbeltseng.

Når du køber ny elevationsseng anbefaler vi altid, at du er opmærksom på sengens fjedre. Vi forhandler elevationssenge i størrelsen 80x200 cm med to forskellige typer fjedre; Pocket-fjedre og Multipocket-fjedre. Pocket-fjedrene er beregnet til personer der vejer under 95 kg, mens vi anbefaler Multipocket-fjedre til alle med en vægt over 95 kg.

Ligger du stadigvæk inde med spørgsmål til elevationssenge i størrelsen 80x200, så skal du ikke tøve med at kontakte os på livechatten, telefonen eller på vores mailadresse kontakt@bedrenaetter.dk.