Vi er ved at bygge sengen....

Classi Bouclé

Sovesofa
3.666670 star rating (3) total reviews
Classi-sovasofaen er klassisk smuk i sit udtryk og ekstraordinær god i sin komfort. Classi har to lag pocketfjedre i siddedelen og en behagelig skumpolstring i både armlæn og ryglæn, der er din garanti for god støtte for hele kroppen.
Hvid
Farve: Hvid
Topmadras:
Tilbehør:
Puf:
 • Bestillingsvare

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Leveringstid 35-45 hverdage
 • Delbetaling
Classi Bouclé
Sammenlign sovesofa

MOME sovesofa

MOME kombinerer funktionalitet og komfort i ét møbel. Under siddedelen får du et stort opbevaringsrum med masser af plads.

Siddedelen består af en madras med støttende Nozag-fjedre. Ovenpå ligger 35 kg koldskum, som giver den samme komfort som du kender fra en seng. Der følger også to bløde puder med.

Du kan også personalisere din komfort ved at tilvælge en af vores mange topmadrasser, så du får en sofa, som opfylder alle dine komfortbehov. MOME fås i fire forskellige tekstiler i mange forskellige farver - blandt andet blå, grå, beige, brun og orange.
MOME
Ergonomisk design Ergonomisk design
Indbygget opbevaring Indbygget opbevaring

MOMA sovesofa

Med MOMA får du ikke kun komfort og smukt design, men også et funktionelt opbevaringsrum under siddedelen.

Siddedelens madras er udstyret med støttende Nozag-fjedre. Ovenpå madrassen og i ryggen sidder 35 kg koldskum, som giver samme komfort som din seng. To puder med silikonefyld og armlæn fuldender sofaens komfort og stilfulde udtryk.

Du kan personalisere sofaens komfort med en af vores mange topmadrasser, så du får lige den komfort du ønsker til dit hjem og din søvn. MOMA fås i fire forskellige tekstiler og i et væld af forskellige farver - blandt andet gul, grøn, hvid, beige og lysegrå.
MOMA
Ergonomisk design Ergonomisk design
Indbygget opbevaring Indbygget opbevaring

CLASSI sovesofa

Stilfuldt, dansk design og uovertruffen komfort er kernen i vores CLASSI-sovesofa, som er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse.

CLASSI er udstyret med to lag støttende pocketfjedre i siddedelen, der i samarbejde med 35 kg koldskum i ryg- og armlænet giver dig fantastisk komfort og en god søvn. Altsammen produceret med langtidsholdbare materialer.

Du kan tilkøbe en af vores mange topmadrasser og personalisere din komfort, så du få en sovesofa både til dagene og nætterne. CLASSI kan styles i tre forskellige tekstiler og i en bred farvepalette - blandt andet grå, hvid, brun og blå.
CLASSI
Ergonomisk design Ergonomisk design
Trykaflastende støtte Trykaflastende støtte

DECO sovesofa

I DECO får du unikt design og sublim komfort, præcis som du er vant til fra vores senge. Du behøver derfor ikke gå på kompromis med hverken komfort eller bekvemmelighed.

I siddedelen får du to lag støttende pocketfjedre og en tyk koldskumpolstring i både arm- og ryglæn, som sikrer dig maksimal komfort, når du sidder i den og når du skal sove. Med en nem funktion slås sovesofaen ud, klar til en nat med dyb søvn.

Du kan personalisere din DECO-sovesofa efter dine komfortbehov med en af vores topmadrasser og style sovesofaen i tre forskellige tekstiler i et væld af farver såsom beige, brun, orange, blå og hvid.
DECO
Ergonomisk design Ergonomisk design
Trykaflastende støtte Trykaflastende støtte
Sammenlign vores sovesofaer
1 2 3
 • Tekstil

  Ekstravagant og organisk

  Med sin karakteristiske kontur og ekstravagante look tilfører BOUCLÉ tekstilen vores sovesofa et flot, eksklusivt og organisk udtryk. BOUCLÉ er slidstærkt og passer perfekt til dig, der ønsker et stilrent og luksuriøst look.
 • Komfort

  Bygget som en seng

  Med to lag pocketfjedre i siddedelen og en tyk, komfortabel skumpolstring i både armlæn og rygdel får du i denne sovesofa den samme sunde og dybe støtte, som du kender det fra vores senge.
 • Designhistorie

  Symmetrisk, harmonisk og enkel

  CLASSI fremhæver kontrasten mellem det bombastiske og det lette. Inspirationskilden er cirkler, som kommer til udtryk både i den elegante ryg og i samspillet mellem de komfortable, tykke madrasser og den runde, enkle sokkel, der følger madrasserne hele vejen rundt.

Ekstravagant og organisk

BOUCLÉ er vævet med små nøgler, som skaber et luksuriøst udtryk. Tekstilens karakteristiske struktur faldet let omkring polstringen på sovesofaen, og skaber et glat, rent og organisk look. BOUCLÉ er både stilrent og slidstærkt - så du ikke skal gå på kompromis med praktikken for at få et eksklusivt, centralt møbel i dit hjem.

Bygget som en seng

Med to lag pocketfjedre i siddedelen og en tyk skumpolstring i både arm- og ryglæn skal du ikke gå på kompromis. Vores Bedre Nætter komfort er præcis, som du kender den - så du både sidder godt og behageligt i sofaen, og samtidig får den helt rette, dybe og sunde støtte, når sofaen er foldet ud.

Designet af Amanda Lilholt.
Udviklet af Bedre Nætter.

Når design og komfort i sandhed går op i en højere enhed. Vi har teamet op med danske Amanda Lilholt og kombineret unikt, dansk design med vores gennemtestede og anerkendte Bedre Nætter komfort. Resultatet er en serie af moderne, komfortable og stilrene sovesofaer - designet til dit hjem og udviklet til din søvn.
100 nætters risikofri prøve - for din tryghed

100 nætters risikofri prøve - for din tryghed

Vi gør det trygt at købe din sovesofa online. Når du køber en sovesofa hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den. Dit hjem er vores showroom, og sidder eller sover du ikke godt, kan du gratis returnere sovesofaen.
Gratis levering hjem til dig

Gratis levering hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig - uanset hvor i landet du bor. Du kan også tilkøbe opbæring eller opbæring og montering - så sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før den står helt skarpt på sit perfekte spot.

Specifikation af Classi Bouclé

 • Kolli 2 (Sokkel)
  B: 203cm / H: 7cm / D: 57cm (Vægt: 5 kg)
 • Funktioner
  Armlæn
  Leveringstid
  35-45 hverdage
  Materiale
  93% polyester, 6% acryl, 1% bomuld
  Kolli 1 (Sofa)
  B: 219cm / H: 67cm / D: 77cm (Vægt: 67 kg)
  Kolli
  1 stk.
  Inklusiv puder
  Ja - 2 stk.
  Emballage
  100% genanvendt plastik
  Fjedre
  Pocket
  Produktionsland
  EU
  Martinedale
  100.000
  Pilling
  4-5
  Type
  Sovesofa
 • OEKO-TEX
  Standard 100
  FSC-certificeret træ
  Ja
 • Dimensioner
  B: 216cm / H: 70cm / D: 76cm (140cm)
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sovesofaen op, og tager emballagen med retur.
 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.
 • Ja, det kan du! Vi tilbyder rentefri finansiering i samarbejde med Santander. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du vælger selv over hvor mange måneder, du vil afdrage, og den eneste omkostning er et mindre månedligt gebyr. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi tilbyder 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Er du ikke tilfreds med din sovesofa, kan du i prøveperioden gratis returnere den - og vi sørger for afhentningen. Se, hvad andre synes om at købe deres seng eller sovesofa online på Trustpilot.