Vi er ved at bygge sengen....

Deco Grain

Sovesofa Grain
4.75 star rating (8) total reviews
Vores Deco-sovesofa har ikke kun et iøjnefaldende udseende med sig — den har også to lag pocketfjedre i siddedelen og en tyk skumpolstring i både arm- og ryglæn, der sikrer en dyb og behagelig støtte, hvad end du sidder eller sover.
Mørkegrøn
Farve: Mørkegrøn
Topmadras:

Spar 20% på puf ved køb af sovesofa

Spar op til 40% på tilbehør

Tilbehør
1
 • Gratis levering
  Leveringsdag:

  Vælg din egen leveringsdag


  Datoen skrevet er den tidligste mulige leveringsdag.


  Når du kommer til kassen, og skal indtaste leveringsinformationer, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.

Deco Grain
1 2 3
 • Tekstil

  Karakteristisk struktur med traditionelt udtryk

  GRAIN er et traditionelt, tidløs og slidstærkt tekstil, som er nemt at vedligeholde. Vævningen skaber den karakteristiske struktur, der især kommer til sin ret, når det omgiver sovesofaens overflader.
 • Komfort

  Bygget som en seng

  Med to lag pocketfjedre i siddedelen og en tyk, komfortabel skumpolstring i både armlæn og rygdel får du i denne sovesofa den samme sunde og dybe støtte, som du kender det fra vores senge.
 • Designhistorie

  Unikt design med inspiration fra hverdagen

  DECO er inspireret af cirklen og et ønske om at forfine tanken om det trivielle, cirkulære hverdagsliv. Inspirationskilden kommer til udtryk i sofaens unikke ryg, de ergonomiske armlæn og i madrassernes form - der tilsammen giver DECO sit bløde, organiske udtryk.

Nomineret til Årets Møbel ved Design Awards 2022

BO BEDRE, Bolig Magasinet og Scandinavian Living er gået sammen om at fejre det absolut bedste i dansk design og uddele årets største designpriser. Vores sovesofa-serie er nomineret til Årets Møbel 2022. Prisen gives til et design, som formår at forene æstetik, funktionalitet og teknisk snilde i ét originalt møbel med høj og gerne lang brugsværdi.

Karakteristisk struktur med traditionelt udtryk

GRAIN er et klassisk tekstil, der med sin karakteristiske grove vævning tilvælges af mange. Tekstilen er slidstærk og nemt at vedligeholde, så du aldrig skal gå på kompromis med praktikken for at få en sovesofa i et flot og stilrent tekstil. GRAINs karakteristiske struktur kommer især til sin ret, når det omgiver sofaens bløde overflader.

Bygget som en seng

Med to lag pocketfjedre i siddedelen og en tyk skumpolstring i både arm- og ryglæn skal du ikke gå på kompromis. Vores Bedre Nætter komfort er præcis, som du kender den - så du både sidder godt og behageligt i sofaen, og samtidig får den helt rette, dybe og sunde støtte, når sofaen er foldet ud.

Designet af Amanda Lilholt.
Udviklet af Bedre Nætter.

Når design og komfort i sandhed går op i en højere enhed. Vi har teamet op med danske Amanda Lilholt og kombineret unikt, dansk design med vores gennemtestede og anerkendte Bedre Nætter komfort. Resultatet er en serie af moderne, komfortable og stilrene sovesofaer - designet til dit hjem og udviklet til din søvn.
100 nætters risikofri prøve - for din tryghed

100 nætters risikofri prøve - for din tryghed

Vi gør det trygt at købe din sovesofa online. Når du køber en sovesofa hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den. Dit hjem er vores showroom, og sidder eller sover du ikke godt, kan du gratis returnere sovesofaen.
Gratis levering hjem til dig

Gratis levering hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig - uanset hvor i landet du bor. Du kan også tilkøbe opbæring eller opbæring og montering - så sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før den står helt skarpt på sit perfekte spot.

Specifikation af Deco Grain

Deco Grain
 • Funktioner
  Armlæn
  Leveringstid
  45-50 hverdage
  Materiale
  100% polyester
  Kolli
  3 stk.
  Inklusiv puder
  Ja - 2 stk.
  Emballage
  100% genanvendt plastik
  Fjedre
  Pocket
  Produktionsland
  EU
  Med opbevaringsplads
  Nej
  Martinedale
  50.000
  Pilling
  4
  Type
  Sovesofa
 • OEKO-TEX
  Standard 100
 • Dimensioner
  B: 240cm / H: 71cm / D: 95cm (140cm)
  Største kolli
  B: 142 cm. L: 202 cm.
  Kolli 1 (Sæde)
  B: 206cm / H: 42cm / D: 72cm (Vægt: 50 kg)
  Kolli 2 (Ryg)
  B: 202cm / H: 79cm / D: 29cm (Vægt: 44 kg)
  Kolli 3 (Armlæn)
  B: 88cm / H: 64cm / D: 40cm (Vægt: 24 kg)
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sovesofaen op, og tager emballagen med retur.
 • Ja, det kan du. Når du kommer til kassen, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi tilbyder 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Er du ikke tilfreds med din sovesofa, kan du i prøveperioden gratis returnere den - og vi sørger for afhentningen. Se, hvad andre synes om at købe deres seng eller sovesofa online på Trustpilot.