Dobbelt dyner - 200x220

En dobbeltdyne i størrelsen 200x220 er perfekt til jer, der elsker at ligge tæt – eller til dig, som elsker at kravle under en stor, dejlig dyne. Vores dobbeltdyner i 200x220 passer også perfekt til dig, som er højere end 180 cm, for med dynens ekstra længde slipper du for at vågne om natten med kolde fødder. Se vores udvalg af 200x220 dobbeltdyner og find den, der passer til lige netop dig.

Ugens anbefaling

Essential
Ugens anbefaling
-40%
200x220 cm.

Essential

Dyner Essential
4.55932 star rating (118) total reviews

As low as 1.379  kr. Førpris 2.299  kr.

Gælder t.o.m 14/04 eller så længe lager haves.

Vælg størrelse

Essential

Vores Essential-dyne kommer i én varmegrad, er OEKO-TEX®-certificeret (klasse 1) og skabt med 90% Downpass-certificerede andedun og 10% førsteklassesmåfjer. Dynen har en bæreevne på 9.

-40%
Essential
Se produkt
Ugens anbefaling
200x220 cm.

Essential

Dyner Essential
4.55932 star rating (118) total reviews

As low as 1.379  kr. Førpris 2.299  kr.

Mayan

Vores Mayan-dyne kommer i tre varmegrader, har det nordiske Astma-Allergimærke, er OEKO-TEX®-certificeret (klasse 1) og skabt med 90% Downpass-certificerede moskusdun og 10% førsteklassesmåfjer. Dynen har en bæreevne på 11.

200x220 cm.

Mayan

Dyner Mayan
4.56716 star rating (67) total reviews

As low as 2.149  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Unikke dyner

Unikke dyner

Find en dyne hos Bedre Nætter, som passer lige netop til dine behov.

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer din nye dyne til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Find den perfekte dobbeltdyne for ultimativ komfort

Hos Bedre Nætter har vi bredt udvalg af dobbeltdyner af høj kvalitet, der sender dig direkte ud på en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse, hvor du aldrig mere skal famle efter dynen om natten. Alle vores dobbeltdyner kommer med 20 cm ekstra i længden, så den måler 200x220. En størrelse dyne, der også er i stigende popularitet blandt den danske befolkning.

Med en 200x220 dyne får du en dobbeltdyne, som også passer til lidt højere personer over 180 cm, men også er perfekt til alle, der bare gerne vil have en stor og dejlig dyne at kravle under — eller til parret, der foretrækker at ligge sammen under dynen om natten.

Alle vores dyner er certificerede, miljøvenlige og passer til dine behov. Uanset om du foretrækker en sval, lun eller varm dyne, kan du finde den ideelle dobbeltdyne i vores sortiment.

Naturlige dobbeltdyner helt ned til mindste fjer

Alle vores dobbeltdyner er fyldt med moskusdun og førsteklasses småfjer, der giver en blød og luftig fornemmelse. Alle vores dyner har miljøvenlige certificeringer såsom OEKO-TEX® (klasse 1) og Downpass, der er din sikkerhed for at købe en dyne, der er ligeså god for din søvn som den er for dine drømme. Derudover er vores Mayan-dyner også stolt bærer af Astma-Allergimærket, der er din garanti for en dyne, der er sund for dig selv og dit sovemiljø.

Du kan altså være sikker på, at vores dyner er naturlige og allergivenlige. Her er en kort beskrivelse af certificeringerne:

 • OEKO-TEX® (klasse 1):

  OEKO-TEX® certificeringen garanterer, at dynen er 100% uden over 300 skadelige stoffer, som kan være skadelige for dit helbred og miljøet. Det gælder ikke kun tekstiler, men også alt fra tråde, fyld i dyner og puder, til knapper og lynlåse, der er 100% fri for potentielt sundhedsskadelige stoffer.

 • Downpass:

  Dette mærke sikrer, at dyrevelfærden er optimal hos dunproducenten. Hvis producenten er Downpass-certificeret, betyder det, at dyrene ikke udsættes for tvangsfodring, og at dunene indsamles i forbindelse med slagtning, så de ikke fjernes fra levende dyr.

 • Astma-Allergimærket:

  Astma-Allergi Danmarks allergimærke er en garanti for, at dynen er sikker med hensyn til hudallergi. Mærket er relevant både for personer med hudallergi og dem, der ønsker at reducere risikoen for hudallergi, da alle ingredienser i dynen er undersøgt for ikke at indeholde skadelige kemikalier.

Hvilken dobbeltdyne skal jeg købe?

For at finde den perfekte dobbeltdyne, der matcher dine behov, er det vigtigt, du overvejer følgende faktorer:

 • Varmegrader:

  Du skal først og fremmest vælge, om din dyne skal være sval, lun eller varm, og det afhænger af dine præferencer. En sval dyne er en sommerdyne, eller hvis du har tendens til at få det varmt om natten. En lun dyne er velegnet som helårsdyne for de fleste mennesker. En varm dyne er perfekt som en vinterdyne, når temperaturen falder, og du har brug for ekstra varme.

 • Certificeringer:

  Sørg for, at din dobbeltdyne har miljø- og allergivenlige certificeringer som f.eks. OEKO-TEX, Downpass og Astma-Allergimærket — for din egen sundheds skyld.

 • Temperaturregulering:

  Overvej Polar-dobbeltdynen, hvis du ønsker en dyne, der er særligt god til at regulere temperaturen og fugtighedsniveauet under din søvn, hvis du oplever at have det særligt varmt om natten. At opretholde den rette temperatur under søvn er vigtigt, da det hjælper kroppen med at hvile og regenerere optimalt. En varmeafledende dyne kan bidrage til en bedre søvnkvalitet, da den sørger for, at du ikke bliver for varm om natten. Den hjælper dig dermed at sove i et behageligt sovemiljø, og det er særligt vigtigt for personer, der har tendens til at svede meget om natten eller oplever temperatursvingninger.

Ved at tage højde for disse tre faktorer er du rigtig godt på vej til at finde frem til præcis den dyne, der er ideel for dig og som passer til dine behov. Du ligger klistret op ad din dyne om natten, og det er derfor vigtigt at vælge en dyne, der bidrager til, at din søvn bliver en behagelig og luksuriøs oplevelse.

Køb din nye dobbeltdyne online

Bedre Nætter tilbyder dig nem og bekvem online shopping af dobbeltdyner, som leveres gratis. For at sikre, at den dobbeltdyne, du køber, passer til dine krav, kan du læse specifikationerne for hver enkelt dyne på produktet. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte kundeservice for at få hjælp med at vælge den rette dyne til dine individuelle behov. Hvis du ønsker at fuldende din komfortoplevelse, kan du også købe sengetøj af samme høje kvalitet som vores dyner på vores hjemmeside.

 • Vælg en dobbeltdyne ud fra varmegrader, allergivenlighed og temperaturregulering for optimal komfort. Det er vigtigt at tage højde for dine personlige behov samt årstiderne, så du opnår den bedste søvnoplevelse og optimale forhold for en god nattesøvn.

 • En dobbeltdyne måler som 200x220 standard 200x200 cm. Den kan dog også fås i en kingsize version, som har 40 cm. ekstra i breden, og derved måler 240x220 cm.