Dyner

Dyner
Mayan Spar 37%
Mayan

As low as 1.249,00 kr. Førpris 1.999,00 kr.

Leveringstid 1-3 hverdage
Mayan Spar 34%
Mayan

As low as 1.449,00 kr. Førpris 2.199,00 kr.

Leveringstid 1-3 hverdage
Mayan Spar 25%
Mayan

As low as 2.249,00 kr. Førpris 2.999,00 kr.

eller 225 kr. - pr. md. i 10 mdr.
Leveringstid 1-3 hverdage
Mayan Spar 25%
Mayan

As low as 1.499,00 kr. Førpris 1.999,00 kr.

Leveringstid 1-3 hverdage
Balance
Balance

As low as 1.299,00 kr.

Leveringstid 16-26 hverdage
Balance
Balance

As low as 1.499,00 kr.

Leveringstid 1-3 hverdage
Balance
Balance

As low as 2.199,00 kr.

eller 220 kr. - pr. md. i 10 mdr.
Leveringstid 1-3 hverdage
Balance
Balance

As low as 1.499,00 kr.

Leveringstid 1-3 hverdage

Danskproduceret kvalitet

God nattesøvn handler om mere end blot din seng. Din dyne er vigtig for kvaliteten af din søvn, og valget af den korrekte dyne til årstiden og dine personlige behov betyder meget for, om du sover godt.

Hos Bedre Nætter finder du altid et stort udvalg af naturfyldsdyner af højeste kvalitet. Vi har et bredt sortiment af både vinter-, sommer- og helårsdyner til markedets bedste priser. Alle vores dyner er produceret i Danmark af Ringsted Dun og Quilts of Denmark - under sunde arbejdsvilkår og streng kvalitetskontrol.

Vores dyner er inddelt i tre overskuelige grupper, så du nemt kan se, hvilken årstid dynen er bedst egnet til. Har du eksempelvis tendens til at få det meget varmt om natten, kan du selvfølgelig også vælge at sove med en sommerdyne hele året.


  • Sval - Sommerdyne (Kølig)

  • Lun - Helårsdyne (Medium varme)

  • Varm - Vinterdyne (Varm)


Certificeret kvalitet
Vores kvalitetsdyner lever alle sammen op til en række af de fineste certifikater i Europa, hvilket er din sikkerhed for allergivenlige dyner, der samtidig er produceret under bæredygtige og miljøvenlige forhold.

OEKO-TEX® er din garanti for, at tekstilerne er fremstillet i et sundt miljø og ikke indeholder restkemikalier.

Downafresh er din sikkerhed for, at dunene er behandlet efter de højeste krav til renlighed og hygiejne.

NOMITE er din garanti for, at husstøvmider ikke kan trænge ind i dynen. Derfor er vores dyner også meget allergivenlige og med til at sikre et sundt soveklima.


Kun naturligt fyld

Hos Bedre Nætter sælger vi kun naturfyldsdyner, altså dyner med fyld af naturlige dun. Det gør vi af den simple grund, at vi mener, det er et bedre produkt end det fiberfyld, der ofte kommer i billigere dyner. Derfor er alle dynerne i vores sortiment lavet med andedun, gåsedun eller moskusdun, der har gode isolerende egenskaber, så du hverken får det for koldt eller for varmt.

Man måler en dynes varmeegenskaber med betegnelsen bæreevne, som viser, hvor meget dynen holder på varmen. Vi anbefaler en bærevne på 10-11, hvis du skal bruge din dyne som helårsdyne under danske forhold. Den procentvise fordeling af fyld i vores dyner varierer fra 80 til 100 % dun - hvis du finder en dyne med eksempelvis 90 % dun, vil de resterende 10 % være almindelige fjer.

En afgørende faktor for prisen er forholdet mellem dun og fjer. Dun er den bedste, men også dyreste type fyld. Fjer er væsentligt billigere, men giver knap så god komfort. Syntetisk fiber, som polyester, er den billigste type fyld, hvilket naturligvis har en indflydelse på kvaliteten af din dyne.

Hvilken størrelse, skal du vælge?
Størrelsen på din nye dyne er også vigtig. Den normale længde på en dyne er 200 cm, og for mange er det en god størrelse. Er du over 180 cm anbefaler vi dog, at du vælger en lidt længere dyne på 220 cm, så du også kan få dækket fødderne.

Det andet valg gælder bredden, hvor du skal vælge mellem en enkeltdyne på 140 cm i bredden eller en dobbeltdyne, der er 200 eller 240 cm bred. Vi anbefaler, at du køber en dyne, der er mindst 30 cm bredere end dit brystmål. Det vil typisk svare til, at hvis du bruger en tøjstørrelse xxl eller større, bør du overveje en dyne, der er bredere end 140 cm.

Sover du alene, vil en enkeltdyne ofte være passende. Sover du med en partner, kan du alt efter præferencer vælge to enkeltdyner eller en af vores lækre dobbeltdyner.