Dyner

Din dyne har stor betydning for, om du har det koldt, varmt eller lige tilpas om natten. Derfor finder du hos Bedre Nætter et bredt udvalg af kvalitetsdyner i naturfyld, der alle er produceret under sunde arbejdsvilkår og bærer mærkerne OEKO-TEX®, Downafresh og NOMITE — hvilket er din garanti for at finde en god og sund dyne, der passer til lige netop dig.

Ugens anbefaling

Essential
Ugens anbefaling
-40%
140x200 cm.

Essential

Dyner Essential
4.56667 star rating (120) total reviews

As low as 899  kr. Førpris 1.499  kr.

Gælder t.o.m 26/05 eller så længe lager haves.

Vælg størrelse

Essential

Vores Essential-dyne kommer i én varmegrad, er OEKO-TEX®-certificeret (klasse 1) og skabt med 90% Downpass-certificerede andedun og 10% førsteklassesmåfjer. Dynen har en bæreevne på 9.

-40%
Essential
Se produkt
Ugens anbefaling
140x200 cm.

Essential

Dyner Essential
4.56667 star rating (120) total reviews

As low as 899  kr. Førpris 1.499  kr.

Mayan

Vores Mayan-dyne kommer i tre varmegrader, har det nordiske Astma-Allergimærke, er OEKO-TEX®-certificeret (klasse 1) og skabt med 90% Downpass-certificerede moskusdun og 10% førsteklassesmåfjer. Dynen har en bæreevne på 11.

140x200 cm.

Mayan

Dyner Mayan
4.57353 star rating (68) total reviews

As low as 1.649  kr.

Polar

Vores Polar-dyne kommer i én varmegrad, er OEKO-TEX®-certificeret (klasse 1) og skabt med Downpass-certificerede moskusdun. Dynevåret er påsat med små varmeafledende mikrokapsler. Dynen har en bæreevne på 9.

140x200 cm.

Polar

Dyner Polar
4.4 star rating (10) total reviews

As low as 2.499  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Unikke dyner

Unikke dyner

Find en dyne hos Bedre Nætter, som passer lige netop til dine behov.

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer din nye dyne til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Danskproducerede kvalitets dyner

En god nattesøvn er altafgørende for vores velvære — og en vigtig del af det at sove godt er dit valg af dyne, da du ligger utrolig tæt op ad din dyne nat efter nat.

Hos Bedre Nætter tilbyder vi udelukkende dyner af højeste kvalitet, der er fremstillet under sunde arbejdsvilkår og med strenge kvalitetskontroller. Vores dyner er certificerede og består af naturlige materialer, hvilket sikrer dig en sund og komfortabel søvnoplevelse. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af kvalitetsdyner, og du kan helt sikkert også finde en, der matcher dine behov og præferencer, så du kan komme til at nyde goderne af god nattesøvn.

Hvilken dyne skal du vælge?

Der er flere faktorer at overveje, når du skal vælge den rigtige dyne. Størrelsen på dynen, fyldet i dynen og sæsonen, som dynen skal bruges i, er alle vigtige aspekter at tage i betragtning. Det er vigtigt at vælge en dyne, der passer til din kropsvarme, såvel som det klima og de temperaturer, du sover i. Overvej også, om du har allergier eller en følsom hud, hvilket kan påvirke dit valg af dyne.

Hvilken størrelse dyne skal du vælge?

Vi tilbyder dyner i fem forskellige størrelser for at imødekomme alle behov. Når du vælger størrelsen på din dyne, skal du tage hensyn til din højde, din sengs størrelse og dine personlige præferencer for størrelse. Vi producerer både vores dyner i den mest populære størrelse - enkeltdyner i 140x200 - og til dig, som er lidt højere end gennemsnittet, har vi også dyner i 140x220.

Hvis du sover sammen med en partner, og I godt kan lide at dele dyne, kan en dobbeltdyne i 200x220 være en rigtig god løsning for at sikre, at I begge har nok plads og komfort.

Sommerdyne, vinterdyne eller helårsdyne?

Vi har et bredt udvalg af sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner, så du nemt kan vælge den dyne, der passer bedst til dine behov.

 • Sommerdyner er lettere og mere åndbare, hvilket gør dem ideelle til varme sommernætter.
 • Vinterdyner er tykkere og varmere, så de holder dig godt varm i de kolde vinternætter.
 • Helårsdyner er et godt kompromis mellem de to og passer til de fleste året rundt.

Hvis du er usikker på, hvilken type dyne, der passer bedst til dig, bør du overveje at investere i en helårsdyne, da den for de flestes vedkommende hverken vil være for varm eller for kold.

Alle vores dyner er certificeret kvalitet

Vi er stolte af udelukkende at tilbyde dyner, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder på markedet. Vores dyner har certificeringer såsom.

 • OEKO-TEX® (class 1): OEKO-TEX® certifikatet sikrer, at dynen er 100% fri for mere end 300 skadelige stoffer, som kan mistænkes at være til fare for din sundhed og miljøet. Det er ikke kun tekstiler, som testes 100% fri for forskellige mistænkelige sundhedsskadelige stoffer, men også alt fra sytråde, fyld i dyner og puder til knapper og lynlåse.
 • Downpass: Mærket sikrer, at dyrevelfærd er i orden hos dunproducenten. Er producenten Downpass-certificeret, betyder det, at dyrene ikke er tvangsfodret, og at dunene er samlet i forbindelse med slagtning og dermed ikke er plukket af levende dyr.
 • Astma-Allergimærket: Astma-Allergi Danmarks allergimærkning ‘Den Blå Krans’ er din tryghed, når det gælder hudallergi. Det gælder både, hvis du har hudallergi, eller ønsker at minimere risikoen for hudallergi, da samtlige indholdsstoffer i dynen undersøges for ikke at indeholde skadelige kemikalier.
 • Dyner af naturlige materialer

  Hos Bedre Nætter sælger vi udelukkende dyner med fyld af naturlige dun, da vi mener, det giver et bedre produkt end dyner med syntetiske fiberfyld, som du oftest finder i billigere udgaver. Alle dyner i vores sortiment er lavet med andedun eller moskusdun, der har gode isolerende egenskaber, så du hverken får det for koldt eller for varmt om natten.

  Man måler en dynes varmeegenskaber med betegnelsen bæreevne, som viser, hvor meget dynen holder på varmen. Vi anbefaler en bærevne på 10-11, hvis du skal bruge din dyne som helårsdyne under danske forhold. Den procentvise fordeling af fyld i vores dyner varierer fra 80 til 100 % dun — finder du en dyne med eksempelvis 90% dun, vil de resterende 10% være almindelige fjer.

  En afgørende faktor, for prisen af en dyne, er forholdet mellem dun og fjer. Dun er den bedste, men også den dyreste type fyld. Fjer er væsentligt billigere, men giver knap så god komfort. Syntetisk fiber, som polyester, er den billigste type fyld, hvilket naturligvis har indflydelse på kvaliteten af din dyne.

  Hvordan vasker man en dyne?

  Det er vigtigt at vaske din dyne regelmæssigt for at sikre et rent og hygiejnisk sovemiljø. Generelt anbefaler vi, at du vasker din dyne 1-2 gange om året, men det kan være nødvendigt at vaske den oftere, hvis du har allergier eller sover i et fugtigt miljø.

  Følg vaskeanvisningerne på dynens etiket for at sikre, at du vasker den korrekt og undgår skader. Brug et skånsomt vaskemiddel, der er specielt designet til dunfyld og sørg for at skylle dynen grundigt efterfølgende for at fjerne alle sæberester. Tør dynen grundigt i en tørretumbler med tennisbolde eller på et tørrestativ, så den ikke udvikler dårlig lugt eller fugtskader. Vi har lavet en hel guide om, hvordan du vasker en dyne til dig, som ønsker at blive klogere på området.

  Dyner på tilbud

  Vi ønsker at tilbyde vores kunder de bedste priser på de bedste kvalitetsdyner. Derfor er vores dyner altid på fast lav pris, så du til enhver tid kan få en kvalitetsdyne til en fair og reel pris.

  Vi håber, at vores udvidede guide har hjulpet dig med at finde den perfekte dyne til dine behov. Husk, at en god dyne er en investering i din søvnkvalitet og dit velvære.

  Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at prøve en af vores dyner, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er her for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning for din nattesøvn. Og når du har valgt din perfekte dyne, kan du supplere den med et kvalitetslagen og pude for at skabe det ultimative soveparadis.

  • Dynens kvalitet afhænger i høj grad af kvaliteten af dynens dun og fjer. Hos Bedre Nætter bruger vi kun naturfyld i alle vores dyner, da det har gode isoleringsegenskaber, hvilket sikrer, at du hverken får det for koldt eller varmt i løbet af natten. Fordelingen af fyld i vores dyner varierer fra 80-100% dun. Det betyder, hvis du finder en dyne med eks. 90% dun, vil de resterende 10% bestå af almindelige fjer.

   Dynens bæreevne spiller også en afgørende rolle. Bæreevnen indikerer dynens varmeegenskaber - hvor god dynen er til at holde på varmen. Som udgangspunkt anbefaler vi en dyne med en bæreevne på 10-11, hvis du er på udkig efter en helårsdyne.

  • Den rigtige dyne for dig, er den dyne, der passer bedst til dine behov. Først og fremmest bør du overveje, hvorvidt du vil bruge dynen hele året rundt eller ej - dette har nemlig en betydning for dynens bæreevne. Derudover bør du også overveje, hvilken størrelse dynen skal have - foretrækker du en enkeltdyne eller skal det være en dobbeltdyne?