• iconPrisgaranti
 • iconGratis Fragt

Dyner

Mulige filtre

Kategori
Varme
 1. Sval (14)
 2. Lun (24)
 3. Varm (18)
Duntype
 1. Gåsedun (18)
 2. Moskusdun (32)
 3. Andedun (8)
Mærke
 1. Ringsted Dun (26)
 2. Temprakon (8)
 3. by BN (24)
Pris
 1.  
  kr1499
  kr7799
Bæreevne
 1. Bæreevne 10 (16)
 2. Bæreevne 11 (24)
 3. Bæreevne 12 (10)
 4. Bæreevne 13 (8)

58 vare(r)
58 vare(r)

Dyner fra Ringsted Dun og Temprakon

 

God nattesøvn handler om mere end blot din seng. Din dyne er vigtig for kvaliteten af din søvn, og valget af den rigtige dyne til den rigtige årstid betyder utrolig meget for om du sover godt. Langt de fleste kender til det at vågne op om morgenen, med halvdelen af kroppen uden for dynen, fordi det simpelthen er blevet for varmt at ligge under dynen i løbet af natten. Mange kender også til det, at vågne med klaprende tænder og finde en trøje frem fra skabet, fordi dynen ikke er varm nok. Temperaturen under dynen gør en kæmpe forskel for din nattesøvn, og det er klart, at en for varm eller for kold dyne vil resultere i en urolig nattesøvn og en dårligere søvnkvalitet.

Dynen er vigtig, og hos Bedre Nætter finder du altid et stort udvalg af naturfyldsdyner af den højeste kvalitet. Hvad du skal vælge, er op til dig, men hos Bedre Nætter garanterer vi, at kvaliteten er i orden. Vi har et bredt sortiment af både vinter-, sommer- og helårsdyner. Samtlige af vores dyner er produceret i Danmark af Ringsted Dun og Quilts of Denmark, under sunde arbejdsvilkår og streng kvalitetskontrol.

Vores dyner er inddelt i tre overskuelige grupper. Hver dyne vil have en af disse betegnelser ud for sit navn, og på denne måde kan du let se ved hvilken årstid dynen er hensigtsmæssig at bruge: 

  • Sval - Sommerdyne (Kølig)

  • Lun - Helårsdyne (Medium varme)

  • Varm - Vinterdyne (Varm)

Dynerne i vores sortimentet er med fyld af andedun, gåsedun og moskusdun. Vi værdsætter kvalitet – derfor behøver du ikke frygte for, at dynerne i vores sortiment klumper sammen efter vask. Vores kvalitetsdyner lever alle sammen op til en række af de fineste certifikater i Europa, hvilket er din sikkerhed for allergivenlige dyner, der samtidig er produceret under bæredygtige og miljøvenlige forhold. Dette kan du læse mere omi afsnittet ’Certifikater’ længere nede i produktbeskrivelsen.

 

Fyld i dynerne hos Bedre Nætter

Når du køber ny dyne er der en række forhold, som du bør være opmærksom på. De to mest essentielle forhold er således fyldet og størrelsen på dynen – to forhold der afgør både pris og din generelle søvnoplevelse. 

De mest populære fyldtyper herhjemme er mikrofiber, gåsedun, moskusdun og andedun. De to sidstnævnte minder til forveksling om hinanden, dog er moskusdun noget større, hvorfor vi har valgt denne fyldtype fremfor andedun. Mikrofiber er en kunstigt fremstillet fyldtype, der minder meget om naturfyld, men naturligvis ikke er i samme kvalitet – derfor har vi hos Bedre Nætter valgt at se helt bort fra denne type fyld. Vi har valgt at bruge den højeste kvalitet af dunfyld i vores dyner, og fordi vi er en online baseret virksomhed kan vi sælge højkvalitetsdyner til en favorabel pris. Vi ved, at det kommer både dig og os til gode.

Som nævnt finder du både gåsedunsdyner og moskusdundyner i vores sortiment. Den procentvise fordeling af fyld varierer fra 80 % dun til 100 % - hvis du finder en dyne med 90 % dun, vil de resterende 10 % være almindelige fjer. De fleste danskere vil gerne have en naturfyldsdyne, men om det skal være med 80 %, 90 % eller 100 % dun afhænger af, hvor meget du er villig til at spendere. Hos Bedre Nætter har vi dyner til alle præferencer.

Det andet forhold du skal overveje er størrelsen på dynen, som også varierer meget. Hos Bedre Nætter finder du blandt andet enkeltdyner, dobbeltdyner og ekstra lange dyner. Sidstnævnte anbefales til alle, der er over 180 centimeter høje, da man ellers risikerer at fødderne ryger udenfor i løbet af natten. Det kan medføre forkølelse og anden sygdom. Om dynen skal være single eller dobbelt afhænger igen af dig og dit privatliv. Mange med fast partner ønsker sig en dobbeltdyne, hvorimod en enkeltdyne typisk er nok, hvis du sover alene. Hvis du ønsker en dyne, som du kan vikle dig godt ind i og som samtidig dækker dine fødder, så anbefales det at din dyne er mindst 30 centimeter længere eller end dig og mindst 30 centimeter bredere end dit brystmål. 

Certifikater

Når man skal blåstemple kvaliteten af dyner, er der en række certifikater, som er med til at gøre det lettere for dig at gennemskue kvaliteten. Hos Bedre Nætter lever vores dyner op til de strengeste krav i Europa, hvorfor du kan forvente en kvalitet ud over det sædvanlige. 

Vores dyner er alle mærket med følgende certifikater:

 - http://www.downasan.com/ - http://www.nomite.de/en/home.html

Oeko-Tex er et certifikat, der henvender sig til dynens ydre – det vil sige tekstildelen. Oeko-Tex-mærket er din garanti for, at tekstilerne er fremstillet i et sundt miljø og  ikke indeholder restkemikalier. Dette er meget vigtigt, da tekstilet er den overflade, du berører, hvorfor denne altid bør leve op til Oeko-Tex 100 certifikatet. Downafresh er din sikkerhed for, at selve fyldet er behandlet ordentligt og efter alle kunstens regler. En dyne mærket med Downafresh kan desuden ikke indeholde mikroorganismer og virusser – derfor er vores dyner også utroligt allergivenlige og med til at sikre et sundt søvnklima. Downafresh er din sikkerhed for, at dynens fyld er førsteklasses. Dynernes sidste certifikat er Nomite, der er en garanti for, at husstøvmider ikke kan trænge ind i dynen.

Hvis du har spørgsmål til vores dyner, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig, med at finde en dyne der passer perfekt til dine behov.