KÆMPE JANUARUDSALG - OP TIL 64%

Dyner

Danskproduceret kvalitet

God nattesøvn handler om mere end blot din seng. Din dyne spiller en afgørende rolle for, om du har det for varmt, for koldt eller helt tilpas i løbet af natten. Derfor finder du hos Bedre Nætter et stort udvalg af naturfyldsdyner af højeste kvalitet. Alle er de produceret i Danmark under sunde arbejdsvilkår og streng kvalitetskontrol.

Certificeret kvalitet

Vores kvalitetsdyner lever alle sammen op til en række af de fineste certifikater i Europa, hvilket er din sikkerhed for allergivenlige dyner, der samtidig er produceret under bæredygtige og miljøvenlige forhold.

OEKO-TEX®

OEKO-TEX er din garanti for, at tekstilerne er fremstillet i et sundt miljø og ikke indeholder restkemikalier.

Downafresh

Downafresh er din sikkerhed for, at dunene er behandlet efter de højeste krav til renlighed og hygiejne.

NOMITE

NOMITE er din garanti for, at husstøvmider ikke kan trænge ind i dynen. Derfor er vores dyner også meget allergivenlige og med til at sikre et sundt soveklima.

Kun naturligt fyld

Hos Bedre Nætter sælger vi kun naturfyldsdyner, altså dyner med fyld af naturlige dun. Det gør vi af den simple grund, at vi mener, det er et bedre produkt end det fiberfyld, der ofte kommer i billigere dyner. Derfor er alle dynerne i vores sortiment lavet med andedun eller moskusdun, der har gode isolerende egenskaber, så du hverken får det for koldt eller for varmt.

Man måler en dynes varmeegenskaber med betegnelsen bæreevne, som viser, hvor meget dynen holder på varmen. Vi anbefaler en bærevne på 10-11, hvis du skal bruge din dyne som helårsdyne under danske forhold. Den procentvise fordeling af fyld i vores dyner varierer fra 80 til 100 % dun - hvis du finder en dyne med eksempelvis 90 % dun, vil de resterende 10 % være almindelige fjer.

En afgørende faktor for prisen er forholdet mellem dun og fjer. Dun er den bedste, men også dyreste type fyld. Fjer er væsentligt billigere, men giver knap så god komfort. Syntetisk fiber, som polyester, er den billigste type fyld, hvilket naturligvis har en indflydelse på kvaliteten af din dyne.

Hvilken størrelse, skal du vælge?

Størrelsen på din nye dyne spiller en væsentlig rolle. Derfor har vi prioriteret et bredt udvalg, så vi er garanteret, at der er en dyne til alle behov. Vi producerer både vores dyner i den mest populære størrelse for enkeltdyner, der måler 140x200 cm. Til de, som er lidt højere end gennemsnittet, har vi lavet en dyne med ekstra længde, så den måler 140x220 cm.

Desuden har vi udviklet en ny størrelse, der er for dig, der godt kan lide at vikle dig godt ind i dynen. Den nye størrelse måler 150x210 – altså ti centimeter mere kærlighed i både bredden og længden. Og nu tænker du nok, at det jo ikke passer på alt dit sengetøj. Men bare rolig, det er der allerede taget højde for. Her på siden har vi masser af lækkert sengetøj, der vil matche målene. Og hvis ikke du er interesseret i at skifte dit sortiment ud, kan vi berolige dig med, at dynen også sagtens kan stoppes ned i et standardsæt. Faktisk vil du opleve, at den ekstra store dyne fylder sengetøjet ekstra godt op. For ærlig talt, hvor ofte har du ikke ligget med et tomt hjørne i sengetøjet?

Er du sådan en, der ynder at dele, en af dem der ligger i ske natten lang, eller finder du glæde i en ekstraordinær stor dyne, tilbyder vi dobbeltdynen. Denne dyne måler 200x220 cm, og har omtrent den samme effekt som en kæmpe krammer.

  • Dynens kvalitet afhænger i høj grad af kvaliteten af dynens dun og fjer. Hos Bedre Nætter bruger vi kun naturfyld i alle vores dyner, da det har gode isoleringsegenskaber, hvilket sikrer, at du hverken får det for koldt eller varmt i løbet af natten. Fordelingen af fyld i vores dyner varierer fra 80-100% dun. Det betyder, hvis du finder en dyne med eks. 90% dun, vil de resterende 10% bestå af almindelige fjer.

    Dynens bæreevne spiller også en afgørende rolle. Bæreevnen indikerer dynens varmeegenskaber - hvor god dynen er til at holde på varmen. Som udgangspunkt anbefaler vi en dyne med en bæreevne på 10-11, hvis du er på udkig efter en helårsdyne.

  • Den rigtige dyne for dig, er den dyne, der passer bedst til dine behov. Først og fremmest bør du overveje, hvorvidt du vil bruge dynen hele året rundt eller ej - dette har nemlig en betydning for dynens bæreevne. Derudover bør du også overveje, hvilken størrelse dynen skal have - foretrækker du en enkeltdyne eller skal det være en dobbeltdyne?

  • 100 nætters prøve
  • Unikke senge
  • Gratis levering