Dyner

Dyner
 1. Mayan
  Mayan

  As low as 2.999,00 kr.

  eller 300 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 1-3 hverdage
 2. Balance
  Balance

  As low as 2.399,00 kr.

  Leveringstid 1-3 hverdage
 3. Frigus
  Frigus

  As low as 2.499,00 kr.

  Leveringstid 1-3 hverdage
 4. Frigus
  Frigus

  As low as 1.699,00 kr.

  Leveringstid 1-3 hverdage
 5. Frigus
  Frigus

  As low as 1.699,00 kr.

  Leveringstid 1-3 hverdage
 6. Frigus
  Frigus

  As low as 1.499,00 kr.

  Leveringstid 1-3 hverdage
 7. Balance
  Balance

  As low as 1.399,00 kr.

  Leveringstid 1-3 hverdage
 8. Mayan
  Mayan

  As low as 1.699,00 kr.

  Leveringstid 1-3 hverdage
 9. Balance
  Balance

  As low as 1.899,00 kr.

  Leveringstid 1-3 hverdage
 10. Balance
  Balance

  As low as 1.399,00 kr.

  Leveringstid 1-3 hverdage

Danskproduceret kvalitet

God nattesøvn handler om mere end blot din seng. Din dyne spiller en afgørende rolle for, om du har det for varmt, for koldt eller helt tilpas i løbet af natten. Derfor finder du hos Bedre Nætter et stort udvalg af naturfyldsdyner af højeste kvalitet. Alle er de produceret i Danmark under sunde arbejdsvilkår og streng kvalitetskontrol.

Certificeret kvalitet
Vores kvalitetsdyner lever alle sammen op til en række af de fineste certifikater i Europa, hvilket er din sikkerhed for allergivenlige dyner, der samtidig er produceret under bæredygtige og miljøvenlige forhold.

OEKO-TEX® er din garanti for, at tekstilerne er fremstillet i et sundt miljø og ikke indeholder restkemikalier.

Downafresh er din sikkerhed for, at dunene er behandlet efter de højeste krav til renlighed og hygiejne.

NOMITE er din garanti for, at husstøvmider ikke kan trænge ind i dynen. Derfor er vores dyner også meget allergivenlige og med til at sikre et sundt soveklima.


Kun naturligt fyld

Hos Bedre Nætter sælger vi kun naturfyldsdyner, altså dyner med fyld af naturlige dun. Det gør vi af den simple grund, at vi mener, det er et bedre produkt end det fiberfyld, der ofte kommer i billigere dyner. Derfor er alle dynerne i vores sortiment lavet med andedun eller moskusdun, der har gode isolerende egenskaber, så du hverken får det for koldt eller for varmt.

Man måler en dynes varmeegenskaber med betegnelsen bæreevne, som viser, hvor meget dynen holder på varmen. Vi anbefaler en bærevne på 10-11, hvis du skal bruge din dyne som helårsdyne under danske forhold. Den procentvise fordeling af fyld i vores dyner varierer fra 80 til 100 % dun - hvis du finder en dyne med eksempelvis 90 % dun, vil de resterende 10 % være almindelige fjer.

En afgørende faktor for prisen er forholdet mellem dun og fjer. Dun er den bedste, men også dyreste type fyld. Fjer er væsentligt billigere, men giver knap så god komfort. Syntetisk fiber, som polyester, er den billigste type fyld, hvilket naturligvis har en indflydelse på kvaliteten af din dyne.

Hvilken størrelse, skal du vælge?
Størrelsen på din nye dyne spiller en væsentlig rolle. Derfor har vi prioriteret et bredt udvalg, så vi er garanteret, at der er en dyne til alle behov. Vi producerer både vores dyner i den mest populære størrelse for enkeltdyner, der måler 140x200 cm. Til de, som er lidt højere end gennemsnittet, har vi lavet en dyne med ekstra længde, så den måler 140x220 cm.

Desuden har vi udviklet en ny størrelse, der er for dig, der godt kan lide at vikle dig godt ind i dynen. Den nye størrelse måler 150x210 – altså ti centimeter mere kærlighed i både bredden og længden. Og nu tænker du nok, at det jo ikke passer på alt dit sengetøj. Men bare rolig, det er der allerede taget højde for. Her på siden har vi masser af lækkert sengetøj, der vil matche målene. Og hvis ikke du er interesseret i at skifte dit sortiment ud, kan vi berolige dig med, at dynen også sagtens kan stoppes ned i et standardsæt. Faktisk vil du opleve, at den ekstra store dyne fylder sengetøjet ekstra godt op. For ærlig talt, hvor ofte har du ikke ligget med et tomt hjørne i sengetøjet?

Er du sådan en, der ynder at dele, en af dem der ligger i ske natten lang, eller finder du glæde i en ekstraordinær stor dyne, tilbyder vi dobbeltdynen. Denne dyne måler 200x220 cm, og har omtrent den samme effekt som en kæmpe krammer.


 • 100 dages prøve
 • Bedst i test
 • Gratis levering