Enkelt dyner - 140x200

Essential

Vores Essential-dyne kommer i én varmegrad, er OEKO-TEX®-certificeret (klasse 1) og skabt med 90% Downpass-certificerede andedun og 10% førsteklassesmåfjer. Dynen har en bæreevne på 9.

Essential
Se produkt
140x200 cm.

Essential

Dyner Essential
4.527270 star rating (110) total reviews

As low as 1.199,00 kr.

Mayan

Vores Mayan-dyne kommer i tre varmegrader, har det nordiske Astma-Allergimærke, er OEKO-TEX®-certificeret (klasse 1) og skabt med 90% Downpass-certificerede moskusdun og 10% førsteklassesmåfjer. Dynen har en bæreevne på 11.

-50%
Mayan
Se produkt
Ugens anbefaling
140x200 cm.

Mayan

Dyner Mayan
4.588240 star rating (51) total reviews

As low as 749,00 kr. Førpris 1.499,00 kr.

Polar

Vores Polar-dyne kommer i én varmegrad, er OEKO-TEX®-certificeret (klasse 1) og skabt med Downpass-certificerede moskusdun. Dynevåret er påsat med små varmeafledende mikrokapsler. Dynen har en bæreevne på 9.

Polar
Se produkt
140x200 cm.

Polar

Dyner Polar
4.400000 star rating (10) total reviews

As low as 2.499,00 kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Unikke senge

Forskellige fastheder i samme seng.
Komfort i hver især fortjener.

Gratis levering

Forskellige fastheder i samme seng.
Komfort i hver især fortjener.

100 nætters prøve

Forskellige fastheder i samme seng.
Komfort i hver især fortjener.

Enkeltdyner - 140x200

I denne kategori finder du enkeltdyner i størrelse 140x200 - allesammen produceret i Danmark. Vi lover dig en høj kvalitet til altid stærke priser. I vores sortiment findes udelukkende kvalitetsdyner, som passer til resten af vores produktsortiment.

De dyner, vi forhandler, er altid af højeste kvalitet. De indeholder enten moskusdun eller andedun, som vi mener giver en bedre komfortoplevelse end fiberfyld. Kvalitetsmæssigt er der stor forskel – og i vores sortiment finder du et udvalg bestående af førsteklasses dun, så du får den bedste dyne uanset dine behov – og så du er sikret den nødvendige temperatur igennem hele natten.

For at gøre det let for dig som kunde er dynerne opdelt i tre varmekategorier:

Sval: Dynen, som passer til sommervejret, hvor temperaturen ofte er høj om natten. Har du det tit varmt om natten, kan det også være en løsning at bruge en sommerdyne resten af året.

Lun: Helårsdynen, som de fleste kan bruge det meste af året.

Varm: Vinterdynen, som sørger for, at du holder varmen i de kolde måneder, hvor der ofte er køligere i soveværelset end normalt.

Hvis du har spørgsmål eller brug for kyndig vejledning i valg af dyne, er du altid velkommen til at sende en mail til [email protected] eller skrive til os på vores chat - vi står altid klar til at hjælpe og vejlede

  • Hos Bedre Nætter kan du vælge mellem vores Mayan, Frigus eller Balance dyne. Hvilken dyne du skal vælge afhænger i høj grad af dine behov.

    Har du det ofte varmt om natten? Så bør du vælge vores Frigus dyne. Dynen har nemlig et lag af temperaturregulerende mikrokapsler i det øverste lag, som sørger for at opretholde den optimale temperatur i løbet af natten.

    Er du på udkig efter en skøn dyne til en overkommelig pris, så bør du vælge vores Balance dyne. Dynen er både åndbar, allergivenlig og enormt lækker at røre ved - en skøn dyne, der kan lidt af det hele.

    Foretrækker du det mere miljøvenlige valg, bør du vælge vores Mayan dyne. Dynen har naturlige og miljøvenlige materialer i hovedfokus, også er den Svanemærket.

  • Hos Bedre Nætter prioriterer vi de bedste materialer, så du får en skøn dyne af høj kvalitet. Alle vores dyner er danskproduceret, også har de hele tre certifikationer i form af OEKO-TEX, NOMITE og Downafresh, som sikrer høj kvalitet og fokus på miljøet.