Enkelt dyner - 140x200

Med en enkeltdyne i målet 140x200 får du en dyne, der passer til dig, der foretrækker ikke at dele din dyne. Alle vores 140x200 enkeltdyner er produceret under sunde arbejdsvilkår og til en høj kvalitet. Uanset om du har det varmt eller døjer med allergi, kan du hos os nemt finde en enkeltdyne i 140x200, der passer til lige netop dig.

Vælg størrelse

Essential

Vores Essential-dyne kommer i én varmegrad, er OEKO-TEX®-certificeret (standard 100) og skabt med 90% Downpass-certificerede andedun og 10% førsteklassesmåfjer. Dynen har en bæreevne på 9.

140x200 cm.

Essential

Dyner Essential
4.55372 star rating (121) total reviews

As low as 1.499  kr.

Mayan

Vores Mayan-dyne kommer i tre varmegrader, har det nordiske Astma-Allergimærke, er OEKO-TEX®-certificeret (standard 100) og skabt med 90% Downpass-certificerede moskusdun og 10% førsteklassesmåfjer. Dynen har en bæreevne på 11.

140x200 cm.

Mayan

Dyner Mayan
4.57353 star rating (68) total reviews

As low as 1.649  kr.

Polar

Vores Polar-dyne kommer i én varmegrad, er OEKO-TEX®-certificeret (standard 100) og skabt med Downpass-certificerede moskusdun. Dynevåret er påsat med små varmeafledende mikrokapsler. Dynen har en bæreevne på 9.

140x200 cm.

Polar

Dyner Polar
4.5 star rating (12) total reviews

As low as 2.499  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Unikke dyner

Unikke dyner

Find en dyne hos Bedre Nætter, som passer lige netop til dine behov.

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer din nye dyne til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Enkeltdyner - 140x200

I denne kategori finder du enkeltdyner i størrelse 140x200 - allesammen produceret i Danmark. Vi lover dig en høj kvalitet til altid stærke priser. I vores sortiment findes udelukkende kvalitetsdyner, som passer til resten af vores produktsortiment.

De dyner, vi forhandler, er altid af højeste kvalitet. De indeholder enten moskusdun eller andedun, som vi mener giver en bedre komfortoplevelse end fiberfyld. Kvalitetsmæssigt er der stor forskel – og i vores sortiment finder du et udvalg bestående af førsteklasses dun, så du får den bedste dyne uanset dine behov – og så du er sikret den nødvendige temperatur igennem hele natten.

For at gøre det let for dig som kunde er dynerne opdelt i tre varmekategorier:

Sval: Dynen, som passer til sommervejret, hvor temperaturen ofte er høj om natten. Har du det tit varmt om natten, kan det også være en løsning at bruge en sommerdyne resten af året.

Lun: Helårsdynen, som de fleste kan bruge det meste af året.

Varm: Vinterdynen, som sørger for, at du holder varmen i de kolde måneder, hvor der ofte er køligere i soveværelset end normalt.

Hvis du har spørgsmål eller brug for kyndig vejledning i valg af dyne, er du altid velkommen til at sende en mail til [email protected] eller skrive til os på vores chat - vi står altid klar til at hjælpe og vejlede

  • Hos Bedre Nætter kan du vælge mellem vores Mayan, Frigus eller Balance dyne. Hvilken dyne du skal vælge afhænger i høj grad af dine behov.

    Har du det ofte varmt om natten? Så bør du vælge vores Frigus dyne. Dynen har nemlig et lag af temperaturregulerende mikrokapsler i det øverste lag, som sørger for at opretholde den optimale temperatur i løbet af natten.

    Er du på udkig efter en skøn dyne til en overkommelig pris, så bør du vælge vores Balance dyne. Dynen er både åndbar, allergivenlig og enormt lækker at røre ved - en skøn dyne, der kan lidt af det hele.

    Foretrækker du det mere miljøvenlige valg, bør du vælge vores Mayan dyne. Dynen har naturlige og miljøvenlige materialer i hovedfokus, også er den Svanemærket.

  • Hos Bedre Nætter prioriterer vi de bedste materialer, så du får en skøn dyne af høj kvalitet. Alle vores dyner er danskproduceret, også har de hele tre certifikationer i form af OEKO-TEX, NOMITE og Downafresh, som sikrer høj kvalitet og fokus på miljøet.