• iconPrisgaranti
 • iconGratis Fragt

Enkelt Dyner - 140x200

Mulige filtre

Kategori
Varme
 1. Sval (6)
 2. Lun (7)
 3. Varm (5)
Duntype
 1. Gåsedun (6)
 2. Moskusdun (6)
 3. Andedun (6)
Mærke
 1. Ringsted Dun (6)
 2. Temprakon (3)
 3. by BN (9)
Pris
 1.  
  kr999
  kr7099
Bæreevne
 1. Bæreevne 10 (6)
 2. Bæreevne 11 (6)
 3. Bæreevne 12 (4)
 4. Bæreevne 13 (2)
18 vare(r)
18 vare(r)

Enkelt Dyner - 140x200

 

I denne kategori finder du enkeltdyner i 140x200, fra den danske producent Ringsted Dun. Vi lover dig en høj kvalitet til altid stærke priser. I vores sortiment findes udelukkende kvalitetsdyner som passer til resten af vores produktsortiment – over hele linjen.

Dynerne fra Ringsted Dun, tager alle udgangspunkt i de klassiske eventyr, skrevet af H.C. Andersen, som også afspejles i navnene på dynerne. Du finder bl.a. dyner ved navn Hyrdinden og Skorstensfejeren, Pigen med Svovlstikkerne, Prinsessen på ærten og mange flere.

Dun i vores enkeltdyner

De dyner vi forhandler er som nævnt altid af højeste kvalitet, indeholdende enten Gåsedun eller Moskusdun, som begge er større varianter end Andedun, som er den billigste form for dynefyld. Kvalitetsmæssigt er der en stor forskel – og i vores sortiment finder du et udvalg bestående førsteklasses dun, så du er sikret den bedste dyne uanset dine behov – og så du er sikret den nødvendige varme igennem hele natten.

For at gøre det let for dig som kunde, er dynerne opdelt i 3 varmegrader:

Sval: Er dynen som passer til sommervejret, hvor temperaturen er stigende i det ganske land.

Lun: Er helårsdynen, som du som sagt kan bruge fra sommer til sommer.

Varm: Er vinterdynen, som sørger for at du holder varmen i de kolde måneder, hvor der ofte er køligere i soveværelset end normalt.

Hvis du har spørgsmål eller brug for kyndig vejledning i valg af dyne, er du altid velkommen til at sende os en mail eller skrive til os på LiveChatten - vi står altid klar til at hjælpe og vejlede!