Vi er ved at bygge sengen....

Polar

Dyner Polar
4.5 star rating (12) total reviews
Vores Polar-dyne er OEKO-TEX®-certificeret og skabt med Downpass-certificerede dun. Indersiden af dynevåret er påsat med små mikrokapsler i naturlig voks, der varmeregulerer din kropstemperatur, så din søvn ikke bliver forstyrret pga. overophedninger.
140x200 cm.
Størrelse: 140x200 cm.

Spar 30% på sengetøj ved køb af dyne

Tilbehør
1
 • På lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Polar
Dyne

Polar

Findes der noget, der er meget mere ubehageligt end at vågne overophedet, svedig og varm op? Ikke rigtigt, vel. Du kender det måske. Vi gør, og akkurat derfor har vi udviklet Polar-dynen. Vores kølende mirakelbarn af en dyne, der bekæmper hede nætter med sit ‘phase change material’ og sørger for, at din kropstemperatur forbliver konstant, når du sover. Det giver nemlig uforstyrrede nætter. Rolige nætter. Bedre nætter. Ikke mindst.

Polar

Det kølende valg

Dynen til dig, der har det varmt om natten
Pyha, det er hot

Dynen til dig, der har det varmt om natten

Den kølende power, som Polar-dynen har, foregår på indersiden af dynevåret. Denne side er nemlig beklædt med bittesmå mikrokapsler, som består af et særligt ‘phase change material’. Ja, det lyder næsten magisk. Det er det egentlig ikke, men til gengæld er det smart. For materialet aktiveres og ændrer form fra fast til flydende, når din kropstemperatur stiger. Så når du i løbet af natten bliver varmere, bliver materialet flydende, og varmen ledes dermed væk.
Dynens fyld

Sov omgivet af dun og dejlighed

Vores kølende Polar-dyne er propfyldt med 90% hvide, bløde moskusdun og 10% fjer. Den kombination munder ud i en bæreevne på 11. En dynes bæreevne er et udtryk for dens evne til at holde på varmen og lede overskydende fugt væk fra kroppen — og med en flot 11’er, lander du i en tryg favn, når du putter dig ind til din Polar-dyne. Fyldet i dynen er omkranset af et dynevår i 100% blødt bomuld og afsluttes med et gråt kantbånd i satin.
Luk du trygt øjnene
Fri for sundhedsskadelige stoffer

Luk du trygt øjnene

Polar-dynen er Downpass-certificeret, der sikrer, at dynen lever op til de højeste standarder inden for dyrevelfærd, etik og kvalitet. Derudover indeholder Polar ingen sundhedsskadelige stoffer i hverken sin polstring eller i sit fyld, da dynen er OEKO-TEX®-certificeret (standard 100). Dynen kan vaskes ved 60 grader med et enzymfrit vaskemiddel og klarer også en tørretumbling — husk et par tennisbolde, så Polar bevarer sin puffethed.
Polar — det kølende valg
Søvnlinje

Polar — det kølende valg

Polar-søvnlinjen er til dig, der døjer med svedige og alt for varme nætter, men har hede drømme om veltempereret søvn. Vores Polar-produkter er udviklet til at holde din kropstemperatur konstant og kvitterer med et behageligt sovemiljø, som uforstyrret og god søvn gror godt i. Du finder et bredt udvalg af Polar-produkter i vores sortiment som f.eks. sengetøj, lagner, dyner, puder og topmadrasser.

Prøvesovet af virkeligheden

Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Polar

 • Leveringstid
  2-5 hverdage
  Type
  Enkeltdyne - 140x200
  Fyldtype
  90% nye, hvide europæiske moskusdun / 10% småfjer.
  Fyldvægt
  240 g
  Bæreevne
  11
  Kantbånd
  Hvidt satinkantbånd
  CUIN
  725
  Bolster
  100% bomuldscambric Ne60/60
  Konstruktion
  Syet i kassetter med kanalvæg
  Vaskeanvisning
  Op til 60 °C
 • Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
  OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkendt