Vi er ved at bygge sengen....

Essential

Dyner Essential
4.54918 star rating (122) total reviews
Vores Essential-dyne er OEKO-TEX®- og Downpass-certificeret og består derfor af lækre, sunde andedun, der er samlet i et blødt dynevår i 100% bomuld. Med en Essential-dyne er du allerede rigtig, rigtig godt på vej mod bedre nætter.
140x200 cm.
Størrelse: 140x200 cm.

Spar 30% på sengetøj ved køb af dyne

Tilbehør
1
 • På lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Essential
Dyne

Essential

De fleste af os har lidt af et crush på vores dyne, har vi ikke? Fordi dynen jo er indbegrebet af tryghed, afslapning, en dyb følelse af hjem. Vores lune Essential-dyne har mange elskere på samvittigheden og med god grund, for du godeste, hvor er den god og lige præcis det, de fleste af os ønsker, at vores dyne skal være: Ikke for varm, ikke for kold, skabt af sunde fjer og behagelig året rundt.

Essential

Det essentielle valg

Fyldt med dejlige, bløde fjer
En behagelig dyne

Fyldt med dejlige, bløde fjer

Essential-dynen indeholder 90% andedun og 10% førsteklasses småfjer, der sikrer, at dynen altid har en behagelig lethed og varme. Dynen har en bæreevne på 10, der indikerer, at dunene er gode til at holde på varmen og samtidig lede overskydende fugt væk. Fjerne er omkranset af et dynevår i 100% bomuld, der er inddelt i kassetter med kanalvægge, hvori dynens dun ligger. Dynen er fuldendt med et kantbånd i satin.
En certificeret kvalitetsdyne
Sunde fjer og sund søvn

En certificeret kvalitetsdyne

Vores Essential-dyne har en række certificeringer, der er din garanti for, at Essential er en kvalitetsdyne, du roligt kan lade dig føre til drømmeland i. OEKO-TEX®-certificeringen (standard 100) sikrer, at dynens tekstiler og dun er uden sundhedsskadelige stoffer. Downpass-certifikatet er din garanti for, at Essential-dynen lever op til de højeste standarder inden for dyrevelfærd, etik og kvalitet.
God til de fleste

Den perfekt helårsdyne

Essential-dynen fås kun i en lun version, men vil for langt de fleste være en perfekt helårsdyne, da den hverken er for varm eller for kold. Er du derimod en hot sleeper eller en frossenpind, kan du med fordel kigge nærmere på vores svale sommerdyner eller varme vinterdyner fra vores varmeafledende Polar-linje eller vores naturlige Mayan-linje.
Essential — det essentielle valg
Søvnlinje

Essential — det essentielle valg

Essential-søvnlinjen er til dig, der vil lukke øjnene og falde i søvn omgivet af kvalitet fra inderst til yderst. Alle produkter, der bærer vores Essential-label, er skabt for at gøre god søvn tilgængeligt for os alle. Fordi bedre nætter er essentielle for enhver. Du finder et bredt udvalg af Essential-produkter i vores sortiment som f.eks. sengetøj, lagner, dyner, puder, gavlpuder, rullemadrasser og topmadrasser.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Essential

 • Leveringstid
  1-3 hverdage
  Type
  Enkeltdyne - 140x200
  Fyldtype
  90% nye, hvide europæiske andedun / 10% småfjer.
  Fyldvægt
  450 g
  Bæreevne
  10
  Kantbånd
  Hvid Satin
  CUIN
  650
  Bolster
  100% bomuldscambric Ne40/40
  Konstruktion
  Syet i kassetter med kanalvæg
  Varme
  Lun - Helårsdyne
  Vaskeanvisning
  Op til 60 °C
 • Downpass
  Nej
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
  OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkendt