Vinterdyner

En varm dyne er perfekt til dig, der har tendens til at fryse let om natten. En varm dyne er også det, mange kender som en vinterdyne, der især er ideel til de kolde årstider, vi oplever i Skandinavien. Hos Bedre Nætter har vi solidt udvalg af kvalitetsdyner til fornuftige priser, du nemt kan finde en varm dyne, der passer til dig.

140x200 cm.

Mayan

Dyner Mayan
4.57353 star rating (68) total reviews

As low as 1.649  kr.

140x220 cm.

Mayan

Dyner Mayan
4.57353 star rating (68) total reviews

As low as 1.749  kr.

200x220 cm.

Mayan

Dyner Mayan
4.57353 star rating (68) total reviews

As low as 2.149  kr.

Vinterdyne

En god dyne til en god seng, er de vigtigste elementer i opskriften på en god nats søvn. Hvis du har tendens til at have det koldt om natten, fryser tæerne eller lignende, så er vinterdynen det helt rigtige valg. Vinterdynen er særdeles velegnet til alle personer i vinterhalvåret grundet de ofte meget kolde nætter i Skandinavien.

Det er vigtigt, at du ikke går på kompromis med dit valg af dyne, men i stedet fokuserer på at købe en dyne af høj kvalitet. Hos Bedre Nætter er kvaliteten et klart fokusområde, så du er sikret en dyne, der vil holde i mange år frem. Vi forhandler et bredt udvalg af vinterdyner, så vi har helt sikkert også noget, der passer netop dig.

Hvad skal du så kigge efter?

Når du skal vælge en god vinterdyne, så gælder de samme regler, som du måske kender fra køb af andre dyner. Det er vigtigt, at du bruger samarbejdet mellem bæreevne og vægt som indikator for dynens kvalitet. Reglen går på, at en god dyne gerne skal have en bæreevne på mindst 10. Når du har fundet en dyne med bæreevnen 10, skal du se nærmere på dynens vægt.

Lad os tage et hurtigt eksempel, der gør det nemmere at forstå. Et eksempel kan lyde, at du står med valget mellem 2 vinterdyner, der begge netop har en bæreevne på 10. Lad os så antage at den ene vinterdyne vejer 700 gram, mens den anden vejer 900 gram. Her vil det være dynen med den laveste vægt, der har den bedste kvalitet. I dette tilfælde vil det altså være dynen på de 700 gram. Forklaringen på dette er, at dynens dun i den letteste dyne, er mere luftige og af en så høj kvalitet, at de kan holde varmen væsentligt bedre end dynen på 900 gram.

Dyner deles normalt op i 3 varmegrader:

  • Sval: Er dynen, der passer til sommervejret, hvor temperaturen er stigende.
  • Lun: Er dynen, som du kan bruge hele året rundt, hvorfor den også betegnes helårsdynen.
  • Varm: Er den man kender som vinterdynen. Det skyldes, at den sørger for, at du holder varmen i det kolde skandinaviske klima.

Du har mulighed for at købe vinterdyner i alle slags størrelser hos Bedre Nætter. Vi har nemlig noget til alle, uanset om du søger en vinterdyne med mål som en enkeltdyne i størrelserne 14x200 og 14x220 eller dobbeltdyne i størrelserne 200x220

Danske kvalitetsdyner

Vi har valgt kun at forhandle vinterdyner produceret i Danmark. I Danmark er der strenge produktionsvilkår og sunde arbejdsforhold, hvilket er din garanti for at dynen er af den højeste kvalitet.

Vores dyner produceres af Ringsted Dun, Temprakon og Quilts of Denmark, der alle har mange års erfaring med produktionen af dyner.

Sidder du med spørgsmål til vinterdyner eller bare spørgsmål til valg af dyne af dyne generelt, er du altid velkommen til at kontakte os per mail, telefon eller skrive til os på LiveChatten.

  • En god vinterdyne sørger for at holde dig varm om natten, uden at det ender med nattesved. Hos Bedre Nætter kan du derfor få varme dyner, som er har en temperaturregulerende effekt. På den måde får du den bedst mulige version af en vinterdyne.

  • En lun dyne egner sig både til brug om sommeren og vinteren. Du skal derfor kun bruge penge på én dyne og hvis du har tendens til at fryse, sikrer en lun dyne, at du har det dejligt varmt året rundt.