Lange dyner - 140x220

En dyne i størrelsen 140x220 er ideel til dig, der er højere end 180 cm. Er du højere end 180 cm, anbefaler vi nemlig en lang 140x220 dyne, så du slipper for at vågne med kolde fødder om natten. Alle vores dyner er produceret under sunde arbejdsforhold og streng kvalitetskontrol, så du får en god og sund 14x220 dyne til en fornuftig pris.

Ugens anbefaling

Polar
Ugens anbefaling
-40%
140x220 cm.

Polar

Dyner Polar
4.5 star rating (12) total reviews

As low as 1.649  kr. Førpris 2.749  kr.

Gælder t.o.m 28/07 eller så længe lager haves.

Vælg størrelse

Essential

Vores Essential-dyne kommer i én varmegrad, er OEKO-TEX®-certificeret (standard 100) og skabt med 90% Downpass-certificerede andedun og 10% førsteklassesmåfjer. Dynen har en bæreevne på 9.

140x220 cm.

Essential

Dyner Essential
4.54918 star rating (122) total reviews

As low as 1.649  kr.

Mayan

Vores Mayan-dyne kommer i tre varmegrader, har det nordiske Astma-Allergimærke, er OEKO-TEX®-certificeret (standard 100) og skabt med 90% Downpass-certificerede moskusdun og 10% førsteklassesmåfjer. Dynen har en bæreevne på 11.

140x220 cm.

Mayan

Dyner Mayan
4.57353 star rating (68) total reviews

As low as 1.749  kr.

Polar

Vores Polar-dyne kommer i én varmegrad, er OEKO-TEX®-certificeret (standard 100) og skabt med Downpass-certificerede moskusdun. Dynevåret er påsat med små varmeafledende mikrokapsler. Dynen har en bæreevne på 9.

-40%
Polar
Se produkt
Ugens anbefaling
140x220 cm.

Polar

Dyner Polar
4.5 star rating (12) total reviews

As low as 1.649  kr. Førpris 2.749  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Unikke dyner

Unikke dyner

Find en dyne hos Bedre Nætter, som passer lige netop til dine behov.

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer din nye dyne til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Lange Dyner - 140x220

Vi fører et stort udvalg af lange dyner i 140x220, så du slipper for at vågne op med kolde fødder. Der er tilføjet ekstra længde, så de passer perfekt til dig, der er højere end 180 cm - eller til dig, der bare foretrækker en lang dyne.

Vores kvalitetsdyner indeholder enten gåsedun, moskusdun eller andedun. Vi har bevidst fravalgt at have dyner med fiberfyld i sortimentet, da vi ikke mener, det leverer samme komfortoplevelse som vores dyner med dunfyld. Derfor består vores udvalg udelukkende af dyner med førsteklasses dun, så du får den bedste dyne uanset dine behov – og så du er sikret den nødvendige temperatur igennem hele natten.

For at gøre det let for dig er dynerne opdelt i tre varmekategorier:

Sval: Dynen, som passer til sommervejret, hvor temperaturen ofte er høj om natten. Har du det tit varmt om natten, kan det også være en løsning at bruge en sommerdyne resten af året.

Lun: Helårsdynen, som de fleste kan bruge det meste af året.

Varm: Vinterdynen, som sørger for, at du holder varmen i de kolde måneder, hvor der ofte er køligere i soveværelset end normalt.

Hvis du har spørgsmål eller brug for kyndig vejledning i valg af dyne, er du altid velkommen til at sende en mail til [email protected] eller skrive til os på vores chat - vi står altid klar til at hjælpe og vejlede.

  • Hos Bedre Nætter prioriterer vi kvalitet og komfort, og derfor har vi skabt vores Polar, Essential og Mayan dyne.

    Vores Mayan dyne er perfekt til dig, der foretrækker det miljøvenlige valg. Vores Mayan dyne har nemlig kun naturlige og miljøvenlige materialer i hovedfokus.

    Vores Polar dyne er perfekt til dig, der ofte har det varmt om natten. Vores Frigus dyne har nemlig temperaturregulerende egenskaber, som sørger for at opretholde den optimale temperatur i løbet af natten.

    Vores Essential dyne er perfekt til dig, der er på udkig efter en skøn dyne til en overkommelig pris. Vores Balance dyne er både allergivenlig, åndbar og enormt behagelig at røre ved.

  • Hos Bedre Nætter har vi fokus på de bedste materialer, så du kan få en fantastisk dyne af høj kvalitet. Alle vores dyner har hele tre certifikationer i form af NOMITE, OEKO-TEX, og Downafresh, som tilsammen skåner miljøet samtidig med, at det sikrer en høj kvalitet.