• iconPrisgaranti
 • iconGratis Fragt

Lange Dyner - 140x220

Mulige filtre

Kategori
Duntype
 1. Gåsedun (6)
 2. Moskusdun (6)
 3. Andedun (6)
Varme
 1. Sval (6)
 2. Lun (6)
 3. Varm (5)
Mærke
 1. Ringsted Dun (6)
 2. Temprakon (3)
 3. by BN (9)
Pris
 1.  
  kr799
  kr7799
Bæreevne
 1. Bæreevne 10 (6)
 2. Bæreevne 11 (6)
 3. Bæreevne 12 (4)
 4. Bæreevne 13 (2)
18 vare(r)
18 vare(r)

Lange Dyner - 140x220

 

Har du for lange ben til en enkeltdyne i 140x200, og af den grund ender de oftere udenfor dynen end indenfor? Vi fører et stort udvalg af lange dyner i 140x220, så du slipper for at vågne op med kolde fødder. Der er netop tilføjet ekstra længde til de trængende. Lange dyner henvender sig oftest til personer på over 1.85 cm, da højere personer, selvsagt, har større tendens til at vågne op med fødderne udenfor dynen.

Udvalget af de lange dyner, som du kan se ovenfor, spænder vidt – både kvalitetsmæssigt og prismæssigt, og dette skyldes bl.a. at der forekommer forskel på indholdet i dynerne, men også polstringen varierer fra dyne til dyne. Som eksempel, indeholder ”Trio” dynen 90% andedun og 10% småfjer, hvilket gør den til en dyne af den meget prisvenlige slags, da andedun ligger i lavenden af prisskalaen. Omvendt, hvis du er på udkig efter rigtig luksus, så skal du investere i ”Nattergalen”, som består af 100% europæiske gåsedun – men her er det polstringen der udgør den helt store forskel mellem ”Trio” og ”Nattergalen”. Nattergalen er som eksempel med mønstret silke, som giver en lang bedre og komfortabel oplevelse af dynen som helhed. Men hvis man putter dynebetræk af høj kvalitet på, så er det dog mindre påvirkende for søvnkvaliteten, om dynen er med silke eller med almindelig bomuldspolstring. Med dette menes, at hvis du ”bare” søger en dyne af høj kvalitet, så kan du sagtens gå på jagt i vores sortiment efter de billigere modeller – men hvis du søger luksus og eksklusivitet, så vil vi anbefale dig at bevæge dig op i den dyrere ende, hvor du virkelig får noget for din investering.

For at gøre det let for dig som kunde, er dynerne opdelt i 3 varmegrader:

Sval: Er dynen som passer til sommervejret, hvor temperaturen er stigende i det ganske land.

Lun: Er helårsdynen, som du som sagt kan bruge fra sommer til sommer.

Varm: Er vinterdynen, som sørger for at du holder varmen i de kolde måneder, hvor der ofte er køligere i soveværelset end normalt.

Hvis du har spørgsmål eller brug for kyndig vejledning i valg af dyne, er du altid velkommen til at sende os en mail eller skrive til os på LiveChatten.