• iconPrisgaranti
 • iconGratis Fragt

Dobbeltdyner

Mulige filtre

Kategori
Varme
 1. Sval (6)
 2. Lun (8)
 3. Varm (7)
Duntype
 1. Gåsedun (6)
 2. Moskusdun (8)
 3. Andedun (8)
Mærke
 1. Ringsted Dun (10)
 2. Temprakon (6)
 3. by BN (6)
Pris
 1.  
  kr1999
  kr9999
Bæreevne
 1. Bæreevne 10 (8)
 2. Bæreevne 11 (8)
 3. Bæreevne 12 (2)
 4. Bæreevne 13 (4)
22 vare(r)
22 vare(r)

Dobbeltdyner

 

Når du skal have den helt rigtige dobbeltdyne, som med garanti bliver din bedste ven i mange år fremover - så er det hos Bedre Nætter du skal finde den. Vi har samlet et bredt udvalg af dyner i absolut topkvalitet, hvorfor du også kan finde en dyne der passer til dig. De fleste af vores modeller er dansk producerede fra Ringsted Dyn, så du kan være sikker på at få et produkt hvor der er tænkt over alle facetter og taget højde for ligepræcis danskernes soveværelsesmiljø. 

Vi har flere forskellige varmegrader, hvor sval er den køligste dyne til dig som ofte har det varmt om natten, mens lun er den klassiske dyne der passer 8/10 danskeres dynebehov. Sidst men ikke mindst har vi også de varme varianter, som kan være ekstra gode til dig der ofte har det koldt om natten. 

Allergivenlige Dobbeltdyner

Vores dyner er af højeste kvalitet, derfor er de selvfølgelig også allergivenlige. Man benytter hver nat mange timer i selskab med sin dyne - derfor er det også vigtigt med dyner der er gode for din krop, det har vi taget højde for, og er en væsentlig årsag til vores samarbejde med netop Ringsted Dun der er anerkendt for at have en rigtig høj standard indenfor dynebranchen. 

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse dyne du skal have, så vil det måske være behjælpeligt at nævne at den almindelige dobbeltdyne er 200x200 mens den almindelige single dyne er 140x200 centimeter. Nu hvor du alligevel ser nærmere på vores dyner, så kunne det måske friste med vores lækre dynebetræk, der i samspil med dynerne vil give dig en fantastisk søvnoplevelse, det tør vi godt love.