Vi er ved at bygge sengen....

Essential

Hovedpude
4.527270 star rating (110) total reviews
Vores OEKO-TEX®- og Downpass-certificerede Essential-hovedpude er skabt med lækre, sunde dun og fjer, der er inddelt i tre støttende kamre, hvis fyldmængde varierer afhængigt af pudens højde. Kamrene er omkranset af et pudevår i 100% bomuld og er derfor et dejligt sted at lægge hovedet.
 • Varen er på lager

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Leveringstid 1-3 hverdage
Essential
Tre kamre sikrer en god støtte

Tre kamre sikrer en god støtte

Essential-puden er inddelt i tre kamre, der sikrer en ergonomisk korrekt støtte. Det midterste kammer er hovedsageligt fyldt med småfjer, der sikrer puden en god højde. Pudens yderste to kamre er fyldt med 60% andedun, som gør puden blød og lækker. De sidste 40% består af småfjer, der tilføjer yderlig støtte. Pudevåret, der omkranser Essential-puden er i 100% bomuld med et kantbånd i hvid satin.
En sund kvalitetspude

En sund kvalitetspude

Essential-puden har en række mærkninger og certificeringer, der sikrer dig en sund og ordentlig sovekompagnon. OEKO-TEX®-certificeringen (klasse 1) er din garanti for en pude med sunde tekstiler og dun uden sundhedsskadelige stoffer. Downpass-certificeringen gør, at du kan sove i rolig og tryg forvisning om, at der er taget hensyn til dyrenes velfærd.
God til alle

God til alle

Når du skal have en ny hovedpude, er det vigtigt, du finder en, der passer til dig og den soveposition, du oftest ligger i. Hvis du oftest ligger på ryggen og på siden er Essential et godt bud til dig, da det er en god allround hovedpude, de fleste vil have glæde af. Den er, hvad vi kalder en ‘mellemhøjde’ med en fyldvægt på 700 gram.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Essential

 • Kantbånd
  Hvidsatin
 • Leveringstid
  1-3 hverdage
  Bæreevne
  Yderkamre: 9 / Kerne: 6
  Fyldvægt
  700 g.
  Bolster
  100% bomuldscambric Ne40/40
  Vask
  vaskbar ved 60 grader og kan tørretumbles.
  Type
  Hovedpude 60x63
 • NOMITE
  Allergivenlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
 • Hos Bedre Nætter får du 100 dages prøveret på alle produkter, så du får tid til at mærke, om det er det rigtige valg for dig. Hvis det ikke er tilfældet, kan du få en gratis ombytning af kernefasthed eller returnere produktet og få købsbeløbet tilbage.