Vi er ved at bygge sengen....

Essential

Hovedpude
4.54918 star rating (122) total reviews
Vores OEKO-TEX®- og Downpass-certificerede Essential-hovedpude er skabt med lækre, sunde dun og fjer, der er inddelt i tre støttende kamre, hvis fyldmængde varierer afhængigt af pudens højde. Kamrene er omkranset af et pudevår i 100% bomuld og er derfor et dejligt sted at lægge hovedet.

Spar 30% på sengetøj ved køb af pude

Tilbehør
1
 • På lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Essential
Hovedpude

Essential

Hvad er der egentlig at sige om en hovedpude? Ret meget, hvis du spørger os. For din hovedpude er stedet, dit hoved hviler hver aften efter en lang dag. Det er her, du lukker øjnene og åbner dem igen efter en god nats søvn. Vores Essential-hovedpude er et pragteksemplar af slagsen og fyldt med ene sunde, gode fjer.

Produktoverblik

Udforsk Essential

2 3 1
 • Ydre kamre

  Fabelagtigt fyld, fluffiness og blødhed

  Pudens to ydre kamre består af 60% dun og 40% småfjer, der alle er Downpass-certificerede. De mange, mange dun skaber en dejlig fluffiness og blødhed, som netop er det, en hovedpude skal være. Fjerene bidrager med god støtte og komfort for din nakke.
 • Indre kammer

  Slut med en slatten hovedpude

  Pudens indre kammer består af 85% småfjer og 15% fjer, der ligeledes er Downpass-certificerede. Inderkammeret består primært af småfjer, da disse er utrolig gode til at skabe stabilitet, så puden forbliver høj og ikke klasker sammen, når du lægger hovedet på den.
 • Pudevår

  Omkranset af 100% blødt bomuld

  Pudens tre kamre er omkranset af et pudevår i 100% bomuld, der, udover at være utrolig blødt og OEKO-TEX®-certificeret (standard 100), også er fuldendt med et kantbånd i hvid satin.
  Pudevår
Essential

Det essentielle valg

Fyldt med forrygende fjer
Tre kamre giver god støtte

Fyldt med forrygende fjer

Essential-puden er inddelt i tre kamre, der sikrer en ergonomisk korrekt støtte. Det midterste kammer er hovedsageligt fyldt med småfjer, der sikrer puden en god højde. Pudens yderste to kamre er fyldt med 60% andedun, som gør puden blød og lækker. De sidste 40% består af småfjer, der tilføjer yderlig støtte. Pudevåret, der omkranser Essential-puden er i 100% bomuld med et kantbånd i hvid satin.
Kvalitet fra inderst til yderst
En sund kvalitetspude

Kvalitet fra inderst til yderst

Essential-puden har en række mærkninger og certificeringer, der sikrer dig en sund og ordentlig sovekompagnon. OEKO-TEX®-certificeringen (standard 100) er din garanti for en pude med sunde tekstiler og dun uden sundhedsskadelige stoffer. Downpass-certificeringen gør, at du kan sove i rolig og tryg forvisning om, at der er taget hensyn til dyrenes velfærd.
God for de fleste

Alsidig og nem at holde af

Når du skal have en ny hovedpude, skal du finde en, der matcher dig og den soveposition, du oftest ligger i. Hvis du som regel ligger på ryggen eller på siden, er vores Essential-hovedpude et godt bud. Den er hverken for høj eller for lav, men ganske enkelt lige tilpas. Kald det allround eller en du ikke går galt i byen med. Vi kalder det en ‘mellemhøjde’ med en fyldvægt på 700 gram fjer og kærlighed.
Essential — det essentielle valg
Søvnlinje

Essential — det essentielle valg

Essential-søvnlinjen er til dig, der vil lukke øjnene og falde i søvn omgivet af kvalitet fra inderst til yderst. Alle produkter, der bærer vores Essential-label, er skabt for at gøre god søvn tilgængeligt for os alle. Fordi bedre nætter er essentielle for enhver. Du finder et bredt udvalg af Essential-produkter i vores sortiment som f.eks. sengetøj, lagner, dyner, puder, gavlpuder, rullemadrasser og topmadrasser.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Essential

 • Leveringstid
  1-3 hverdage
  Bæreevne
  Yderkamre: 9 / Kerne: 6
  Fyldvægt
  700 g.
  Bolster
  100% bomuldscambric Ne40/40
  Vask
  Kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles.
  Type
  Hovedpude 60x63
  Kantbånd
  Hvidsatin
 • OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkendt
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier