• iconPrisgaranti
 • iconGratis Fragt

Hovedpuder

Mulige filtre

Kategori
Duntype
 1. Gåsedun (3)
 2. Moskusdun (1)
 3. Andedun (3)
Mærke
 1. Ringsted Dun (1)
 2. Temprakon (7)
 3. by BN (6)
Pris
 1.  
  kr399
  kr1099
Bæreevne
 1. Bæreevne 10 (6)
 2. Bæreevne 8 (8)
 3. Bæreevne 9 / 7 (6)
 4. Bæreevne 12 / 8 (3)
25 vare(r)
25 vare(r)

Hovedpuder

 

Var det noget med én eller flere nye hovedpuder? Hos Bedre Nætter forhandler vi naturligvis puder, der ligesom resten af vores sortiment afspejler den høje kvalitet, som vi ligger for dagen. Uanset om du er på jagt efter en naturfyldspude eller en skumpude, så findes det hos os. En hovedpude har stor betydning for din nattesøvn, hvorfor det er vigtigt, at du vælger en, der passer til dine individuelle behov. Hvis du har en partner, så skal I altså ikke nødvendigvis vælge den samme pude, hvilket vi vil kigge nærmere på herunder. 

Mange tænker, at en hovedpude jo bare er en hovedpude, så hvorfor overhovedet tænke på det? Det skal du, fordi du kan udvikle nakkeskader, hvis du ikke får den rette støtte i løbet af natten. Ydermere kan en forkert hovedpude resultere i, at du vågner op med ondt i hovedet, hvilket de fleste nok kan skrive under på ikke er specielt behageligt. Derfor er hovedpuden vigtigere end man lige går og tror!

Når du skal vælge ny(e) hovedpuder, så er der tre forhold, der spiller ind:

- Ligger du mest behageligt med hovedet højt eller lavt? 

- Hvordan er din soveposition? Sover du typisk på ryggen, maven eller siden?

- Hvilket fyld ønsker du?

Hos Bedre Nætter finder du som sagt både ergonomiske hovedpuder med memory skum og almindelige naturfyldspuder. Førstnævnte henvender sig primært til dem, der sover på siden eller ryggen, imens naturfyldspuder henvender sig til alle sovepositioner. Hovedpuder med memory skum bliver for hårde, hvis du sover på maven, hvorimod de passer glimrende, hvis du ønsker at ligge med hovedet højt og sover på ryggen eller siden. 

Det er vigtigt at understrege, at alle mennesker er individuelle. Derfor er det vidt forskelligt, hvilken type støtte man ønsker og dermed hvilken hovedpude der er den helt rigtige. De fleste har allerede en idé om, om det skal være naturfyld eller skum, hvilket gør valget lidt nemmere. Hvis du ikke har nogen idé på forhånd, så er du mere end velkommen til at skrive til os på chatten, hvorefter vi kan guide dig frem til den bedst mulige løsning for dig!