Hovedpuder

En god hovedpude er afgørende for kvaliteten af din nattesøvn. Sover du med hovedpude, der ikke passer til dig og din foretrukne sovestilling, kan du udvikle nakkeskader og vågne med hovedpine. Alle vores hovedpuder er i en høj kvalitet, men til en skarp pris. Se vores brede udvalg og find den hovedpude, der passer til dig og den liggeposition, du sover bedst i.

Essential

Vores Essential-pude er nakkernes redning og det dejligste sted for dit hoved at lande hver aften. Vi kalder den vores allround-pude, og om lidt kalder du den din bedste sovekammerat.

60x63 cm.

Essential

Hovedpude
4.56302 star rating (119) total reviews

As low as 599  kr.

Mayan

Vores Mayan-puder er det naturvenlige, grønne og 100% kemifrie hovedpudevalg i 100% økologisk bomuld, der uundgåeligt ændrer dine nætter til et mekka af ergonomisk komfort.

60x63 cm.

Mayan

Hovedpude
4.56338 star rating (71) total reviews

As low as 649  kr.

60x40x12,5 cm.

Mayan Latex Pude

Hovedpude
4.28636 star rating (220) total reviews

As low as 749  kr.

Polar

Vores Polar-pude bekæmper varme, svedige nattenakker med sine varmeafledende evner og kvitterer med veltempereret, uforstyrret søvn. Polar er en allround-pude og god til de fleste.

-40%
Polar
Se produkt
Ugens anbefaling
60x63 cm.

Polar

Hovedpude
4.5 star rating (18) total reviews

As low as 539  kr. Førpris 899  kr.

Danskproducerede kvalitetspuder

Nu er det slut med bare at drømme. Sæt prikken over i’et på din søvn med en af vores danskproducerede puder.

En god hovedpude er essentiel for din nattesøvn, og derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige. Hvis du sover med en forkert hovedpude, kan du nemlig udvikle nakkeskader, fordi du ikke får den rette støtte i løbet af natten. Ydermere kan en forkert hovedpude resultere i, at du vågner op med hovedpine.

Men hvad der udgør en god hovedpude kan til en vis grad være individuelt, da vi har forskellige sovevaner og -stillinger. Samtidig kan det spille ind, om du har det varmt eller koldt, når du sover.

Hvilken type fyld foretrækker du?

Hos Bedre Nætter finder du hovedpuder med latex-skum eller naturfyld. Puder med latex-skum giver en mere fast støtte end eksempelvis naturfyld. Derfor er disse puder bedst egnet til dem, der sover på siden eller ryggen. Med en pude af naturfyld får du en lækker, blød pude, der sikrer en god komfort. Det er også grunden til, at naturfyldspuder passer til de fleste sovepositioner.

Har du det varmt?

Hører du til blandt dem, der har det særligt varmt, når du sover, vil vores pude Polar formentlig være det rigtige valg. I pudens betræk har vi indbygget små mikrokapsler, der indeholder en aktiv gelé. Geléen regulerer temperaturen på puden ved at ændre sin form fra fast til flydende og ligeså modsat. Med Polar kan du derfor se frem til følelsen af bare at synke ned i puden og blive støttet optimalt uden at blive forstyrret af en omklamrende varme.

  • En god hovedpude er essentiel for en god nattesøvn, og derfor er det vigtigt, at man får valgt den helt rette hovedpude. Hos Bedre Nætter har vi derfor skabt 4 kvalitetsrige hovedpuder, så du kan sove godt om natten.

    Vores Frigus hovedpude er ideel til dig, der ofte har det varmt om natten. Hovedpuden har nemlig små mikrokapsler med aktiv gelé, som sørger for at regulere temperaturen i løbet af natten.

    Vores Mayan hovedpude er ideel til dig, der er miljøbevidst. Hovedpuden er nemlig blandt de mindst miljøbelastende puder på markedet, også er den skabt med bæredygtighed, komfort og høj kvalitet som førsteprioritet.

    Vores Mayan Latex hovedpude er ideel til dig, der ønsker en ægte kvalitetspude. Hovedpuden har en fyldig latexkerne, som sikrer behagelig hvile til hovedet og nakken. Derudover er puden også ekstremt effektiv til at regulere varmen i løbet af natten.

    Vores Balance hovedpude er ideel til dig, der ønsker en kvalitetsrig pude til en overkommelig pris. Hovedpuden er både åndbar, allergivenlig og har en ekstremt god komfort. Derudover har puden et naturlig fyld, som sikrer god støtte til nakken.

  • Hos Bedre Nætter ved vi, hvor vigtig en god hovedpude er, og derfor er alle vores hovedpuder udelukkende skabt med kvalitetsrige materialer. Derudover har alle vores hovedpuder tre certificeringer i form af OEKO-TEX, NOMITE og Downafresh, som er din garanti for en kvalitetsrig og miljøvenlig pude.