Latexpuder

En latexpude er ideel til dig, der foretrækker at sove på siden. Inderst i latexpuden finder du en latexkerne, der er lavet af åndbart og yderst elastisk og fleksibelt naturlatex, der ikke mister sin form. Med en latexpude behøver du derfor ikke vågne flere gange om natten for at rette på din pude. Tværtimod får du med vores latexpude lige nøjagtig den støtte til nakke og hoved, du drømmer om og som lader dig sove sødt hele natten.

Velg størrelse

Mayan

Vores Mayan-puder er det naturvenlige, grønne og 100% kemifrie hovedpudevalg i 100% økologisk bomuld, der uundgåeligt ændrer dine nætter til et mekka af ergonomisk komfort.

-40%
Mayan Latex Pude
Se produkt
Ugens anbefaling
60x40x12,5 cm.

Mayan Latex Pude

Hovedpude
4.29148 star rating (223) total reviews

As low as 449  kr. Førpris 749  kr.

Latexpude

Drys lidt ekstra drømmestøv over din søvn med vores latexpude. Med den undgår du at vågne flere om natten for at rette på din hovedpude. Den fyldige og elastiske latexkerne former sig efter hoved og nakke og giver dig den støtte, vi alle drømmer om.

Det naturlige valg

Slap af og læg trygt hovedet på vores latexpude. Vi har her udviklet en pude, der består af naturlige materialer fra inderst til yderst. Inderst en kerne af åndbart og fleksibelt narturlatex, yderst et cover af organisk og økologisk bomuld.

Med vores latexpude får du altså en 100% naturlig nattesøvn. Om dine drømme på puden virker naturlige eller urealistiske tager vi dog ikke ansvaret for.

  • Vores Mayan Latex er en lækker hovedpude, som aldrig mister hverken sit fyld eller sin form. Latex hovedpuden har en fyldig latexkerne, som giver en effektiv og behagelig støtte til nakken og hovedet. Puden er både ekstremt åndbar og elastisk samtidig med, at den er udvundet af miljøvenlige materialer. Derudover sørger latex hovedpuden for at varme i koldt miljø og ventilere i varmt miljø. Alt i alt, får du en uovertruffen hovedpude med fokus på høj kvalitet.

  • Hos Bedre Nætter har vi fokus på miljøvenlige materialer og høj komfort. Vi mener nemlig, at alle fortjener en god hovedpude. Vi bruger udelukkende de fineste og bedste materialer, som er sunde for dig og din krop.