Mayan Latex Pude -

Vi er ved at bygge sengen....
Højde
Leveringstid 1-3 hverdage
 • Varen er på lager Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Sammenlign vores hovedpuder
Mayan Latex: Altid til tjeneste

Mayan Latex: Altid til tjeneste

Der er få ting, der er værre at få forstyrret sin nattesøvn med, end en hovedpude, der har mistet sit fyld eller sin form. Heldigvis risikerer du ikke det med Mayan Latex. Som navnet antyder består hovedpuden af en fyldig latexkerne, der giver behagelig hvile til hoved og nakke. Latexen er udvundet af træet Hevea brasiliensis. Det giver den ikke kun bæredygtig og miljøvenlig status, men gør den samtidig også ekstremt elastisk og åndbar. Helt konkret betyder det, at puden varmer i koldt miljø og ventilerer i varmt – ligesom ude i naturen. Sagt med andre ord: I Mayan Latex vil du få en hovedpude med uovertruffen komfort og i lækre materialer.

Naturlig til den mindste millimeter

Naturlig til den mindste millimeter

I udviklingen af Mayan har vi haft et stort fokus på naturlige materialer og bæredygtighed. Det betyder, at hovedpuden består af naturlatex med et cover af organisk og økologisk bomuld. Desuden er vi også særligt stolte over at kunne vise Svanemærket frem på lige nøjagtig denne pude. Denne certificering fortæller, at varen er blandt de mindst miljøbelastende i den pågældende varegruppe. Med denne pude får du derfor en ægte oplevelse af luksuriøs søvn - fra første nat og mange nætter ud i fremtiden.
Effektiv og sund

Effektiv og sund

Modsat os andre bliver naturlatex aldrig træt. I stedet formår det at stå hele natten igennem – selv under stor belastning og uden hverken at falde sammen eller miste sin elasticitet med tiden. Faktisk holder latexen sig så godt, at du kan have denne hovedpude i en hel menneskealder, uden at den mister sin spændstighed. Ret imponerende, ik’? For at fuldende følelsen har vi desuden sørget for, at Mayan er stolt bærer af OEKO-TEX. Alle dette gør Mayan til en enormt allergivenlig pude, der er velegnet til små børn som voksne.

Specifikation af Mayan Latex Pude

 • Størrelse
  Størrelse 60x40x12,5 cm.
Leveringstid 1-3 hverdage
Produceret i Danmark
Fyldets oprindelse Europa
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
Bolster 100% økologisk bomuldscambric Ne60/60
Vask Cover kan vaskes på 60 grader
Type Hovedpude

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering