Vi er ved at bygge sengen....

Mayan Latex Pude

Hovedpude
4.29148 star rating (223) total reviews
Vores Mayan-hovedpude i latex fra Hevea Brasiliensis-træet. Latexen er dermed 100% organisk. Pudebetrækket består af OEKO-TEX®-certificeret og 100% økologisk bomuld, der fuldender pudens grønne profil.
Mayan Latex - Mellem - 12,5 cm
Højde:
1
 • På lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Mayan Latex Pude
Hovedpude

Mayan Latex

Når du tænker på en hovedpude, tænker du som oftest nok tænke på en pude af dun. Men hvis din nakke skal tænke på en hovedpude, vil den sende hede tanker efter vores Mayan-latexpude. Den støtter nemlig din nakke på rigtig dejlig vis, da latexens vedholdende spændstighed og elasticitet sikrer din nakke god støtte i dag, i morgen og de næste mange, mange år.

Produktoverblik

Udforsk Mayan Latex

2 3 1
 • Kerne

  100% organisk naturlatex

  Kernen består af 100% organisk naturlatex, der er GOLS-certificeret, OEKO-TEX®-certificeret (klasse 1), elastisk, åndbart, ventilerende og listen bliver ved. Latexkernen giver optimal støtte til dit hoved og nakke pga. sin spændstighed.
  Kerne
 • Kerne

  100% organisk naturlatex

  Kernen består af 100% organisk naturlatex, der er OEKO-TEX®-certificeret (klasse 1), elastisk, åndbart, ventilerende og listen bliver ved. Latexkernen giver optimal støtte til dit hoved og nakke pga. sin spændstighed.
  Kerne
 • Pudevår

  100% økologisk og blødt bomuld

  Den elastiske latexkerne er pakket ind i et blødt pudevår i 100% økologisk bomuld, der er OEKO-TEX®-certificeret (klasse 1). Kanten er fuldendt af et diskret kantbånd i hvid satin.
  Pudevår
Mayan

Det naturlige valg

Puden, der aldrig bliver træt
Årelang elasticitet

Puden, der aldrig bliver træt

Modsat dunpuden (og os andre) bliver naturlatex aldrig træt og mister heller ikke sin elasticitet med tiden. Faktisk holder naturlatex sig så godt, at du kan have din Mayan-latexpude i en menneskealder, uden den mister sin spændstighed, hvis du passer godt på den. Imponerende, ik’?
Certificeret helt til skyerne
GOLS & OEKO-TEX®-certificering

Certificeret helt til skyerne

For at sætte kronen på naturlatexværket, har vi sørget for, at vores Mayan-latexpude både er bærer af en OEKO-TEX®-certificering (standard 100) og ikke mindst en GOLS-certificering. GOLS-certificeringen er din garanti for, at latexpuden er produceret uden brug af kemi og pesticider, under strenge krav for vandforbrug for affaldshåndtering og med socialt forsvarlige forhold for Hevea Brasiliensis-bønderne, der bl.a. inkluderer løn- og arbejdsforhold.
 
I varme og i kulde

Kanon åndbar og elasticitet

Naturlatexen i vores Mayan-latexpude er udvundet af træet Hevea Brasiliensis. Denne latex har ikke kun en naturvenlig profil, men også en enorm elasticitet og åndbarhed. Helt konkret betyder det, at latexpuden varmer i et koldt miljø og ventilerer i et varmt. Alt i alt er Mayan-latexpuden altså din garanti for en rigtig god pude — og derfor en rigtig god nattesøvn.
Mayan — det naturlige valg
Søvnlinje

Mayan — det naturlige valg

Mayan-søvnlinjen er til dig, der ønsker et naturvenligt valg og bedre betingelser. For din søvn og Moder Jord. Mayan-labelet er din garanti for, at et produkt er produceret med naturen og med dig for øje — uden brug af kemikalier og andre processer, der ikke tilgodeser verdenen omkring os. Du finder et bredt udvalg af Mayan-produkter i vores sortiment som f.eks. sengetøj, lagner, dyner, puder og topmadrasser.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Mayan Latex Pude

 • Leveringstid
  1-3 hverdage
  Bolster
  100% økologisk bomuldscambric Ne60/60
  Vask
  Kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles.
  Type
  Hovedpude
 • OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkendt