Vi er ved at bygge sengen....

Mayan sengesæt

Sengetøj Mayan
4.800000 star rating (5) total reviews
Vores Mayan-sengetøj er det gode, grønne kvalitetsvalg — hele vejen rundt. Mayan-sengesættene bærer OEKO-TEX®-certificeringen, der er din garanti for, at du kan lukke øjnene i et sengesæt, som tager kærligt hensyn til både dig og naturen.
 • Få på lager

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Leveringstid 1-3 hverdage
Mayan sengesæt

Sov godt i naturvenligt sengetøj

Vores Mayan-sengetøj er den lille gave, du giver dig selv hver aften, du lægger dig til at sove. For vi skal jo huske at være gode ved os selv. Mayan-sengetøjet er OEKO-TEX®-certificeret og skabt i 100% økologisk bomuld, der både har en kolossal åndbarhed og en blank finish, der er føles dejlig på huden og som ikke mindst giver den helt rigtige knitrende (drømme)lyd, som sengetøj helst skal give.
100% kemifrit & 100% økologisk

100% kemifrit & 100% økologisk

Mayan-sengetøjet er skabt i 100% økologisk bomuld og er derfor fri for skadelige kemikalier og andre unødige stoffer, som du helst vil undgå at ligge i ske med nat efter nat. Sengetøjet er derudover vævet efter den eksklusive satin-metode og har 350 tråde pr. kvadrattomme, der tilsammen sikrer et holdbart og ikke mindst blødt tekstil, der kun bliver mere og mere dejligt som tiden går.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Mayan sengesæt

 • Leveringstid
  1-3 hverdage
  Trådtæthed
  350 tråde pr. kvadrattomme
  Vævning
  Satin
  Type
  Sengetøj 140x200
 • Hos Bedre Nætter får du 100 dages prøveret på alle produkter, så du får tid til at mærke, om det er det rigtige valg for dig. Hvis det ikke er tilfældet, kan du få en gratis ombytning af kernefasthed eller returnere produktet og få købsbeløbet tilbage.