Sengetøj

Hos Bedre Nætter forhandler vi et bredt udvalg af sengetøj som fx dynebetræk og lagner. Vores sengetøj kommer i forskellige størrelser og farver, der giver dig muligheden for at style din seng, så det passer til lige netop dig. Se vores brede udvalg af sengetøj og find det, der sætter prikken over i’et på dit soveværelse.

Produkter

Fra A til zzZ

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer dit nye sengetøj til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter, finder du et bredt udvalg af forskelligt sengetøj.

Opgrader din soveoplevelse med vores lækre sengesæt

Sengetøj er en vigtig del af vores nattesøvn, da det har en stor indflydelse på vores søvnkvalitet — og dermed også vores helbred og velvære. Hos Bedre Nætter ved vi, hvor vigtigt det er at have sengesæt af høj kvalitet, da det både føles behageligt mod huden, er holdbart i mange år og sikrer et sundt sovemiljø. Derfor tilbyder vi udelukkende sengetøj fremstillet af absolut premium-materialer, som er bløde, åndbare og holdbare.

Vores sengetøj er lavet af 100% bomuldssatin, som er et naturligt materiale, der holder dig varm om vinteren og kølig om sommeren. Satinstoffet har en blank og glat overflade, der føles blød og behagelig mod huden. Det er derudover et yderst stærkt og holdbart stofmateriale, der tåler gentagne vaske og brug. Vores sengetøj er Oeko-Tex-certificeret, hvilket betyder, at det er fri for skadelige kemikalier, så du kan sove trygt og i et sundt sovemiljø om natten.

Udforsk vores brede udvalg af sengetøj

Vi tilbyder sengetøj i mange forskellige størrelser og farver, så du kan med garanti finde noget, der passer bedst til din seng og dit soveværelse. Vi har blandt andet sengesæt i 140x200 og sengesæt i 140x220, som er de mest populære størrelser, men vi har også sengetøj i andre størrelser. Vores farveudvalg spænder fra neutrale farver som hvidt sengetøj, beige, grå og sort til mere farverige farver som rosa og blå sengesæt. Uanset hvilken farve du vælger, kan du være sikker på, at vores sengetøj vil være med til at give dit soveværelse en ekstra touch af elegance, stil og hygge. Du kender helt sikkert følelsen: Der er intet bedre end at lægge sig i en seng med nyt sengetøj.

Vores sengesæt inkluderer både dynebetræk og to pudebetræk, så du får en komplet soveoplevelse. Vi tilbyder også et bredt udvalg af lagner, rullemadrasser og vådliggerlagner, så du er garanteret at finde det, du har brug for, hos os.

Hvorfor er kvalitets sengesæt vigtigt?

For det første har sengetøj indflydelse på din søvnkvalitet. Når du sover, afgiver din krop nemlig varme og sved, som påvirker din krops temperatur. Hvis du har sengetøj af dårlig kvalitet, der ikke er åndbart og dermed ikke aktivt hjælper kroppen med temperaturregulering, kan det påvirke din søvn negativt. Du kan vågne op og føle dig varm, svedig eller kold, som i sidste ende kan ende med, at du kan vågne op med en følelse af, at du ikke er veludhvilet.

Med Bedre Nætters sengetøj er du garanteret sengetøj af naturlige og åndbare materialer, så du kan få en god nats søvn uden at blive for varm eller kold.

Derudover har sengetøj også en stor indflydelse på dit soveværelsesindretning og atmosfære. Du kan skabe en afslappende og beroligende atmosfære med beige eller hvidt sengetøj eller tilføje lidt friskhed med vores blå eller rosa sengetøj. Uanset hvilken farve du vælger, kan sengetøjet være med til at skabe en hyggelig og afslappende stemning i dit soveværelse.

Tilbud på sengetøj

Hos Bedre Nætter går vi op i at tilbyde vores kunder de bedste priser på sengetøj af høj kvalitet. Derfor kører vores sengesæt altid på fast lav pris, så du kan opgradere dit sovemiljø uden at sprænge budgettet. Det er nemt at bestille dit sengetøj eller sengesæt online hos os, og vi tilbyder altid hurtig og gratis levering.

Så uanset om du leder efter nyt sengetøj til dit eget soveværelse eller som en gave til en ven eller familiemedlem, kan du finde det, du søger, hos Bedre Nætter.

  • Sengetøj er ikke bare sengetøj. Vores sengetøj bliver brugt hver dag, og derfor skal det have en god kvalitet. Hos Bedre Nætter har vi skabt vores sengetøj med fokus på høj kvalitet og komfort. Vores sengetøj er nemlig lavet af naturlige og holdbare materialer, som både giver en behagelig fornemmelse og en lang levetid.

  • Hos Bedre Nætter sætter vi kvalitet og komfort fremfor alt andet. Det betyder, at vi kun bruger de fineste og bedste materialer, så du kan sove godt hver nat.