Vi er ved at bygge sengen....

Essential Faconlagen

Sengetøj
4.580000 star rating (100) total reviews
Det OEKO-TEX®-certificerede Essential-faconlagen, der omkranser top- og springmadras, er vævet efter satin-metoden, der sikrer et holdbart og blødt tekstil. Faconlagnet har 500 tråde pr. kvadrattomme, og selvom det lyder som volapyk, findes der ikke et bedre udtryk for kvalitet.
 • Varen er på lager

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Leveringstid 1-3 hverdage
Essential Faconlagen

Naturligt, blødt og betagende

Det er faktisk først, når du står med et Essential-lagen i hænderne, at du sådan helt forstår dets vilde kvalitet, og hvorfor du aldrig mere får lyst til at sove på andet end netop dét. Vores Essential-lagen er produceret i OEKO-TEX®-certificeret bomuld, der bliver blødere og blødere for hver vask — og samtidig bibeholder sin form. Lagnet fås kun i: White.
 
500 tråde pr. kvadrattomme

500 tråde pr. kvadrattomme

At forklare Essential-sengetøjets blødhed og kvalitet lyder nemt både uforståeligt og teknisk, for det, der gør Essential mageløst, handler om måden, det er vævet på. Essential er vævet med 500 tråde pr. kvadrattomme, hvorimod det sengetøj, du kender - og tænker har en høj kvalitet - har en Thread Count på mellem 100 og 350 tråde pr. kvadrattomme. Essential overgår altså med længder branchestandarden og hersker i en liga for sig — der kan mærkes.
En hjælpende hånd

En hjælpende hånd

Alle vores Essential-lagner har et ‘Short Side'-indikationslabel på indersiden af lagnets to korte sider, så du aldrig mere skal bøvle med at lægge lagnet korrekt på. Ja, nogle gange er det de små ting, der gør den store forskel.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Essential Faconlagen

 • Leveringstid
  1-3 hverdage
  Trådtæthed
  500 tråde per kvadrattomme
  Vævning
  Lærredsvævet
  Type
  Faconlagner 120x200
  Dessin
  Øget Trådtæthed = Blødere, Stærkere, Lækrere.
 • Hos Bedre Nætter får du 100 dages prøveret på alle produkter, så du får tid til at mærke, om det er det rigtige valg for dig. Hvis det ikke er tilfældet, kan du få en gratis ombytning af kernefasthed eller returnere produktet og få købsbeløbet tilbage.