Vi er ved at bygge sengen....

Essential Kuvertlagen

Sengetøj Essential
4.69962 star rating (526) total reviews
Vores OEKO-TEX®-certificerede Essential-kuvertlagen, der omkranser din topmadras, er skabt i 100% bomuld med 500 tråde pr. kvadrattomme og er vævet efter satin-metoden. Lagnet er derfor ekstraordinært blødt, holdbart og et stort skridt på vejen mod bedre nætter.
180x200 cm.
Størrelse: 180x200 cm.
Hvid
Farve: Hvid
1
 • På lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Essential Kuvertlagen
Essential

Det essentielle valg

Vores Essential-kuvertlagen er din topmadras’ bedre halvdel. Et match made in heaven og er to af de slags ting, der bare passer som fod i hose. Essential-kuvertlagnet er blødt som natten er lang, og gør natten til en af dagens højdepunkter. Kuvertlagnet er nemt at lægge om din topmadras og er syet, så det ikke føles for stort eller for småt.

Høj, høj kvalitet

Så blødt og så betagende

Det er faktisk først, når du står med et Essential-lagen i hænderne, at du sådan helt forstår dets vilde kvalitet, og hvorfor du aldrig mere får lyst til at sove på andet end netop dét. Vores Essential-lagen er produceret i OEKO-TEX®-certificeret bomuld, der bliver blødere og blødere for hver vask — og samtidig bibeholder sin form. Lagnet fås i to smukke farver: Graphite og White.
Bedre end branchestandarden

500 tråde pr. kvadrattomme

At forklare Essential-lagernes kvalitet lyder nemt uforståeligt og teknisk, for det, der gør Essential mageløst, handler om måden, det er vævet på. Essential er vævet med 500 tråde pr. kvadrattomme, hvorimod det sengetøj og lagner, du kender - og tænker har en høj kvalitet - har en Thread Count på mellem 100 og 350 tråde pr. kvadrattomme. Essential overgår altså med længder branchestandarden og hersker i en liga for sig selv. Og hvor kan det da mærkes.
En hjælpende hånd
Ikke mere bøvl

En hjælpende hånd

Alle vores Essential-lagner har et ‘Short Side'-indikationslabel på indersiden af lagnets to korte sider, så du aldrig mere skal bøvle med at lægge lagnet korrekt på. Ja, nogle gange er det de små ting, der gør den store forskel.
Essential — det essentielle valg
Søvnlinje

Essential — det essentielle valg

Essential-søvnlinjen er til dig, der vil lukke øjnene og falde i søvn omgivet af kvalitet fra inderst til yderst. Alle produkter, der bærer vores Essential-label, er skabt for at gøre god søvn tilgængeligt for os alle. Fordi bedre nætter er essentielle for enhver. Du finder et bredt udvalg af Essential-produkter i vores sortiment som f.eks. sengetøj, lagner, dyner, puder, gavlpuder, rullemadrasser og topmadrasser.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Essential Kuvertlagen

 • Leveringstid
  1-3 hverdage
  Trådtæthed
  500 tråde pr. kvadrattomme
  Vævning
  Satin
  Type
  Kuvertlagen - 180x200
  Vaskeanvisning
  Op til 60 °C