Lagner

Produkter

Fra A til zzZ

Lagner

Hos Bedre Nætter forhandler vi kvalitetslagner hvor de glatvævede kvaliteter af eksempelvis Bomuldspercale giver et stærkere lagen med en blødere følelse. Vi har et bredt udvalg både i forhold til farver og størrelser, dermed har du som kunde mulighed for at give din seng et ekstra pift i forhold til indretning.

Der findes flere forskellige typer af lagner:

Kuvertlagner er beregnet til at bruges omkring topmadrassen, hvor du ikke har nogen dækning af selve sengen - men tilgengæld får dækning af hele arealet der er i kontakt med kroppen over en nat. Hvis du eksempelvis køber en elevationsseng, så kan det være en klar fordel at vælge et kuvertlagen, da stoffet på de dyrere modeller ofte er møbelstof der i sig selv giver et flot design som det næsten vil være en skam at gemme væk.

Faconlagner dækker både topmadras og madras, så længe den samlede højde ikke er mere end 30 cm. så kan et faconlagen altså gøre, at du ikke kan se stoffet på selve sengen. Som ved alle lagner er hele liggefladen dækket, samt du får beskyttelse af stoffet på din spring- el. boxmadras.

Lagner i høj kvalitet

Som nævnt tidligere, så sælger vi kun kvalitetslagner, derfor kan du også være sikker på at få samme kvalitet uanset hvilken lagen type du ender med at vælge. Alle lagnerne bliver lavet i samme stof type, det er derfor kun facon og pasform der differentierer sig fra model til model. Det samme gør sig gældende omkring farverne på modellerne, hvor du altid vil få samme kvalitet uagtet hvilken farve du ender med at vælge.

Som det også gør sig gældende med vores sengeudvalg, så er det altid vores største dyd at sikre dig en god nattesøvn, derfor er det også vigtigt at du får sengetøj af en høj kvalitet, da det er dette som er medvirkende til hvordan din følelse af sengen vil være - du er direkte i kontakt med lagnerne, hvorfor det også har en mærkbar effekt på hvordan du vil opfatte sengen som helhed.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af lagner, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan du gøre over telefonen, på chatten eller døgnet rundt på vores mailadresse kontakt@bedrenætter.dk.

  • Lagner fremstillet af naturlige og holdbare materialer, såsom økologisk bomuld, har en lang levetid og er behagelige at ligge på. Hvis du også vælger lagner med en tæt vævning, holder de ekstra længe og føles endnu mere behageligt mod huden.

  • Når du skal have et nyt lagen til din seng, er det vigtigt, at du vælger et, der passer til det øverste lag af sengen. Hvis du har en topmadras på toppen, kan du eksempelvis nøjes med et topmadraslagen, mens du bør vælge et lagen med højere kanter, hvis du har en springmadras eller boksmadras øverst.