Vi er ved at bygge sengen....

Essential Vådliggerlagen

Sengetøj
4.25581 star rating (43) total reviews
Vores Essential-vådliggerlagen er skabt i et blødt OEKO-TEX®-certificeret jersey med en 100% vandtæt og OEKO-TEX®-certificeret PU-coated bagside, der holder dit sengemiljø knastørt, hvis uheldet skulle være ude.
180x210 cm.
Størrelse: 180x210 cm.
1
 • På lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Essential Vådliggerlagen
Vådliggerlagen

Essential

Et vådliggerlagen er et smart hack til at passe godt på din seng og topmadras, hvis du, eller en du deler seng med, døjer med nattevæderi. Vores Essential-vådliggerlagen er diskret, tyndt og 100% vandtæt, så ingen uvelkomne væske siver ned i din sengs madrasser. På den måde kan du lægge dig til at sove med komplet ro i hjertet.

Essential

Det essentielle valg

En hjælp, når uheldet er ude
Nattevæderi

En hjælp, når uheldet er ude

Et vådliggerlagen er en praktisk og diskret måde at beskytte dine madrasser og seng i tilfælde af nattevæderi. Sengevædning er mere almindeligt, end vi går og tror — mange voksne mænd og kvinder siges at døje med utæthed om natten, ligesom mange børn også bøvler med vandladninger, når de sover. Heldigvis findes løsningen i vores vådliggerlagen, der danner en vandtæt barriere, når uheldet er ude, så din seng forbliver knastør.
En blød barrikade

Sov trygt, tørt og tyst

Vores Essential-vådliggerlagen har en overside i blødt OEKO-TEX-certificeret jersey og en PU-coated underside, der fungerer som den vandtætte barrikade mellem din seng og nattens uønskede dråber. Lagnet er strækbart, åndbart og har stærke elastikker i hvert hjørne, så det bliver liggende, hvor det skal natten igennem. Vi anbefaler at bruge et almindeligt lagen ovenpå vådliggerlagnet for den bedste komfort.
Nemt at gøre rent
Allergivenlig blokade

Nemt at gøre rent

Essential-vådliggerlagnet tåler kogevask, men vi anbefaler hverken tørretumbling eller klorblegning, for at bibeholde lagnets form og funktion. Da lagnet slutter meget tæt om madrassen, kan vådliggerlagnet også bruges som en slags allergivenlig blokade mellem dig og din topmadras, da lagnets coated bagside lukker totalt af for husstøvmider og andre små, uønskede nattegæster.
Essential — det essentielle valg
Søvnlinje

Essential — det essentielle valg

Essential-søvnlinjen er til dig, der vil lukke øjnene og falde i søvn omgivet af kvalitet fra inderst til yderst. Alle produkter, der bærer vores Essential-label, er skabt for at gøre god søvn tilgængeligt for os alle. Fordi bedre nætter er essentielle for enhver. Du finder et bredt udvalg af Essential-produkter i vores sortiment som f.eks. sengetøj, lagner, dyner, puder, gavlpuder, rullemadrasser og topmadrasser.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Essential Vådliggerlagen

 • Leveringstid
  1-3 hverdage
  Trådtæthed
  500 tråde pr. kvadrattomme
  Vævning
  Ikke oplyst
  Pakkeindhold
  2 kuvertlagner + 2 dynebetræk + 2 pudebetræk
  Vaskeanvisning
  Op til 60 °C