Split Lagner

Et splitlagen er til dig, der har en elevationsseng. Det særlige ved et splitlagen er, at det har et snit i toppen og i bunden, men er samlet på midten, så den passer til en split-topmadras, som er den topmadras, vi anbefaler til en elevationsseng. Hos Bedre Nætter forhandler vi et solidt udvalg af splitlagner, som du kan udforske lige her.

Vælg størrelse

Splitlagen

160x200 cm.
  • Hvid
  • Graphite

Essential Splitlagen

Sengetøj
4.69923 star rating (522) total reviews
549  kr.
160x200 cm.
  • Graphite
  • Hvid

Essential Splitlagen

Sengetøj
4.69923 star rating (522) total reviews
549  kr.
160x200 cm.

Mayan Split

Sengetøj
4.66094 star rating (233) total reviews
649  kr.

Splitlagner

Når man køber en elevationsseng, anbefaler vi, at man vælger en løsning med en splittopmadras. En splittopmadras og et splitlagen har et snit i toppen og bunden, og derfor kan du uden problemer justere hver side af din elevationsseng individuelt. Du har heldigvis stadig en samling på midten, og derfor slipper du for en gennemgående revne og beholder dermed følelsen af at ligge i en dobbeltseng.

Det kan tit være et problem at finde splitlagner af en høj kvalitet, som passer til topmadrassen. Vi har derfor sikret os et produkt, der er perfekt til formålet. 

Alle vores splitlagner er fri for skadelige stoffer og kemikalier, og så er stoffet med ekstrafint garn og en meget høj trådtæthed. Materialet er i 100% bomuldspercale eller bomuldssatin, og derfor er disse lagner oplagte til dig, som vil have et blødt og lækkert lagen at sove på. Vores splitlagner afleder fugt og sved i løbet af natten, og som et ekstra plus er du sikret en lang holdbarhed på grund af den tætte vævning.

  • Et splitlagen er perfekt til dig, der har en elevationsseng. Det helt særlige ved et splitlagen er nemlig, at lagnet har et snit i både toppen og bunden, så det passer perfekt til en split-topmadras. Med et splitlagen kan du og din partnere sagtens elevere sengen uden at det skaber bøvl med lagnet.

  • Et splitlagen skal være behageligt at ligge på samtidig med, at det skal have en god holdbarhed. Om natten bliver vores splitlagen nemlig udsat for en del slitage, så derfor er det en god idé at vælge et splitlagen af høj kvalitet. Hos Bedre Nætter er vores splitlagner lavet af tætvævet bomuld, som både sikrer en lang levetid og en ekstra blød fornemmelse mod huden.