Vi er ved at bygge sengen....

Mayan Split

Sengetøj
4.66094 star rating (233) total reviews
Mayan-kuvertlagnet er produceret i 100% økologisk bomuld og OEKO-TEX®-certificeret og er dermed fri for unødige kemikalier. Det er til gengæld spækfyldt af blødhed, holdbarhed og har 500 tråde pr. kvadrattomme, der er det bedste af det bedste inden for tekstiler.
180x210 cm.
Størrelse: 180x210 cm.
1
 • På lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Mayan Split
Mayan

Det naturlige valg

Et stensikkert valg

Bedre for naturen, dig og din søvn

Hvis der fandtes en guldmedalje i lagen-ligaen, ville vores Mayan-lagen løbe med dén førsteplads. Fordi det er så uendeligt rart. Mod dig. Mod din søvn. Mod vores natur, ikke mindst. Mayan-lagnet i 100% økologisk bomuld er OEKO-TEX®-certificeret og skabt i et tekstil med en stor åndbarhed og en blank finish, der føles himmelsk mod huden. Ja, hvad kan man sige. Mayan-lagenet er, hvad drømme er spundet af.
Vidunderlig vævning

Sov på 100% økologisk bomuld

Vores Mayan-lagner er produceret i 100% økologisk bomuld, der er vævet efter den eksklusive satin-metode. Denne vævningsmetode giver et enormt blødt og holdbart tekstil, der kun bliver dejligere og dejligere med tiden. Mayan-lagnet har derudover 500 tråde pr. kvadrattomme, der ligger langt over branchestandarden, og du kan derfor ikke tage et bedre lagen-valg end Mayan-valget.
En hjælpende hånd
Slut med baks og bøvl

En hjælpende hånd

Alle vores Mayan-lagner har et ‘Short Side'-indikationslabel på indersiden af lagnets to korte sider, så du aldrig mere skal bøvle med at lægge lagnet korrekt på. Ja, nogle gange er det de små ting, der gør den store forskel.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Mayan Split

 • Leveringstid
  1-3 hverdage
  Trådtæthed
  500 tråde pr. kvadrattomme
  Vævning
  Satin
  Type
  Split Lagner 180x210
  Split type
  H-split
  Vaskeanvisning
  Op til 60 °C
 • Hos Bedre Nætter får du 100 dages prøveret på alle produkter, så du får tid til at mærke, om det er det rigtige valg for dig. Hvis det ikke er tilfældet, kan du få en gratis ombytning af kernefasthed eller returnere produktet og få købsbeløbet tilbage.